Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Igazából nem értem hogy ezt most miért is írod nekem?!Fogalmam sincs hogy miről beszélsz elvégre pont hogy azt írtam le hogy sokaknak nem tetszik ez a Gamepad-es konstrukció viszont nekem nincs bajom vele!A másik meg hogy én nem PS Vita-ról beszéltem hanem a Wii U Gamepade-ről!Így röviden ennyi!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Igen, tudom hogy működik. Kicsit 'érdekesnek' is tartom ezt a megoldást, de egyébként nem foglalkoztat különösebben. Inkább csak az érdekel, hogy az összes küldetést végigvigyem. Nem azért, mert ez lenne az életcélom vagy ilyesmi, csak szimplán szórakoztató a sok csetepaté.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
HR6-on vagyok. Két kulcsküldetést kell megcsinálnom, hogy a vulkánnál guberáljak gömböket, amik a max páncélhoz kellenek. Egyébként tudom, hogy lehet fegyvert váltani menet közben, de az úgy nekem nem lett volna az igazi... Mark of a hero nagyon brutális pálya, egy adrenalinbomba az egész. Egy párszor összetapostak, mire sikerült.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én a 400 órát közelítem, de sajnos lukra futottam az első emberemmel, akinek a kard+pajzsot adtam a kezébe. Nagyon suta egy fegyver, nem érni el vele a dögöket a rövid penge miatt. A második emberrel tolom most, light bowgun-nal. Ég és föld. Alatreonnal már egyszer összecsaptam, de kifutottam az időből. Két küldetésre vagyok attól, hogy LVL10 páncélt csináljak és a csúzlit is maximumra akarom kalapálni. A Dire Miralis küldetését még nem oldottam fel, előtte az Alatreont fogom lerendezni. Bár azt mondja mindenki, hogy sokkal keményebb a Miralisnál, de az ilyesmi sosem zavart.
-
törölt tag
-
horkovy24
senior tag
Hát akkor lehet nekem rossz a szemem én az ilyen dolgokra amúgy sem nagyon szoktam odafigyelni nem hogy az fps-re!Egyébként pont ezért nem fogom többek közt ezt a játékot sem megvenni a Ubisoft-tól mert igenis amit lehet hozzanak ki a konzolból nem pedig egy gagyin leportolt játékot akarjanak az embereknek eladni!A Ubisoft hozzáállása a Wii U-hoz mostanában amúgy sem tetszik szóval egy árva petákot sem fogok tenni a zsebükbe az már biztos ugyanúgy ahogy a Bandai Namco-nak sem a Project Cars miatt mert egyszerűen nem fogok egy olyan játékot megvenni amit a többi konzoltáboros már rongyosra játszott!Nem baj nemsokára jön a Bayonetta első és második része na azért már mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül ki fogom adni a pénzt!A Project Cars-t meg a Watch Dogs-ot meg dugják fel maguknak arra a bizonyos helyre!Ez volt a végszó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest