- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Oktogon közelében, a Hunyadi térnél.
szerk.:
Gondolom a viszonylag alacsony kereslet (mármint a másik 2 konzolhoz viszonyítva) miatt van ilyen gyenge Nintendo kínálat itthon... Ennek ellenére azért egy kicsit jobban rágyúrhatnának a pult túloldalán álló piaci szereplők, az elég gáz, hogy egy viszonylag ismert játék megjelenés után egy héttel ne legyen raktáron, illetve mikor 3DS XL-t akartam venni, akkor is megesett egy boltban, hogy azt mondták, rendeljem meg, és akkor talán hamarabb lesz raktáron - annyira azért nem érzem sehol se erősnek a szolgáltatás színvonalát, hogy egy ilyenbe bele menjek, így inkább elmentem egy másik boltba és megvettem ott.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ezt a lelkesedést már szeretem, bár a beosztottjaim lettek volna ilyen motiváltak, mikor még fizetett b@szogatóként dolgoztam. Csak arra az egyre vigyázz, nehogy a portás előtt érj be a munkahelyre. Még véletlenül te lennél a hónap dolgozója.
Ja és a játékról szállítsd majd az infókat, anélkül meg ne lássunk itt a fórumon
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Még annyi hozzátartozik a történethez, hogy az alábbi diagram alapján az összes 3D-Marió közül ez nyitotta a legkarcsúbb első hetet Japánban:
Egyrészt érdemes megjegyezni, hogy az "első hét" eléggé tág fogalom, ez jelen esetben inkább három-négy nap csupán, a korábbi játékoknál pedig a jó ég tudja, mennyi. Másod sorban, itt is a törzsjátékosok rohannak érte először, a diagramról látszik, hogy az alkalmi játékosok - akikhez a legtöbb eladás társul - csak később lépnek pályára. Most elég sűrű a japánoknál is ez az év végi szezon, biztosan nem egyszerre veszi meg mindenki. Harmad sorban, É-Amerikában akár négyszer-ötször annyi játékot is eladnak a Mariókból, mint a japánoknál, így mégannyi jelentősége sincs most még számháborúzni. Szerintem globálisan jól fog teljesíteni, mert ez most egy igazi hiánypótló cím.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Japánoknál nincs a Mariónak egyébként sem nagy keletje, a Galaxy-játékok eladásai is talán 10% körül származtak a japán piacról. Az usákok azok viszont meg vannak őrülve érte, náluk kell elsősorban nagyot dobbantania. Ha ott sikere lesz, akkor már enblokk sikeresnek lehet nevezni.
-
Devil198909
tag
-
Devil198909
tag
A játékot már én is előrendeltem a console corner-ből már alig várom november 29.-ét!Ezek az értékelések már meg győztek engem nincs mese!Egy ilyen multis party-ba én is benne lennék srácok!Ha úgy alakul hozzám is lehet jönni csak akkor wiimote-ot hozzatok mert nekem csak egy van!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Egyik este kalkulálgattam, hogy mennyivel nyithat majd vajon az első héten. A NSMBU eddig a mérce, az több mint 300e darabbal debütált tavaly. A Vgchartz szerint a 3D World-ből már eddig előrendeltek kábé 100e kópiát, csak az USA-ban. Az USA Amazon előrendelési listáján az első, de összesítve is már az első tízben van, csak néhány széthype-olt PS4 cucc előzi meg, Wii U játéknál nem emlékszem ilyenre. Legalább ilyen fontos, hogy a japán charton is a második helyen van, ott meg csak az új Final Fantasy van előtte. A Wind Waker-ből a második héten (ami az első teljes hét, az első ugye csak a P-SZ-V) fogyott összesen úgy 250e darab, ezt szerintem csuklóból fogja a Mario is hozni. Viszont a WW Japánból nem sok hátszelet kapott, itt viszont minden megvan. Ha nem is lesz egy Pokémon szintű startja, akkor sem lepődnék meg egy fél millás rajton.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A debütje biztos jó lesz ennek a kettőnek is, de a Wii U vergődése nem egy jó ómen ezekre nézve sem. A Nintendo is benne van ebben könyékig az elhibázott/nem is annyira létező marketingjével, de a HD szoftverek készítésébe egyre látványosabban törik bele az ezekre fejlesztők bicskája is, ugyanebbe futottak bele a Wii U-nál is, csak ott ugye annyival korábban. Már nem is tudom, de valami három nagyobb játék már biztosan késve jön, a Watch Dogs az egyik, amelyik most eszembe jut. A PS4 nyitókínálatától sem estem hasra, ha lefejtjük belőle az 50$-os engribördszöt és a kisebb kiadók címeit, akkor lényegében a szokásos nagyok (AC4, CoD stb) maradnak jóformán. Viszont ezek is elég fos értékeléseket kaptak, legalább is a leportolt változataik, úgyhogy nem tom, mi lesz a PS-táborral. Az X1-re állítólag több játék jön, de ott meg a gép lesz drágább, az pedig a legtöbbeknél az elsődleges szempont (nem a fórumozóknál, hanem úgy általában). A meglepetés versenyző a Wii U lehet szerintem, a Mario World jócskán megdobhatja, legalább is mindhárom Amazonnál (angol, amerikai, japán) benne van az első 50 legjobban fogyó játékban, a japánoknál az első tízben volt még egyik nap. De a jövő évi felhozatal is egész jónak tűnik rá, talán megismétli azt, amit idén a 3DS. Én drukkolok mindhárom gépnek, ahogy eddig is, de nagy csodákat nem várok ettől a generációtól, már más szelek fújnak nagyon sok téren, mint hét-nyolc éve.
-
Devil198909
tag
Értem!Köszönöm hogy írtál nekem erről a 3d Land-ről mert azt én nem tudtam végigjátszani mivel sajnos nincs 3ds-em ez a 3d World meg végülis arra épül!Akkor meg is nyugtattál mert ha végülis abban 7-8 óra az alapjáték és abba a gyüjtögetések még nincsenek is benne akkor nem lesz ez olyan rövid!Majd megpróbálom pótolni ezt a 3d Lande-t!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én a 3D Land-be 25 órát toltam bele úgy, hogy minden pályáról igyekeztem mindhárom csillagot összeszedni. Viszon elakadtam az ötödik vagy hatodik Special-világban, mert az nekem már bazi nehéz, nem is vittem végig a játékot azóta sem. Úgy legkevesebb 30 órát szerintem a World-be is bele lehet majd tenni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az vitán felül áll, hogy egyértelmű az előrelépés a 3D Land-hez képest, de nem tudom... Valahogy nehezen barátkozom meg ezzel a 2,5D-s megjelenítéssel. Bár mintha említették volna egy E3-as videóban, hogy lehet majd változtatgatni a kameraszögeket a gamepad-en, lehet rosszul emlékszem.
-
magic2
tag
Ilyen szarságokkal tesznek alá a gépnek.
Sajnos Wii U-n több munka volt a játékkal mint a többi platformon.
De azért a 20$ sok. 10 még talán beleférne.
Lehet a HC játékokat a gyűjtői kiadásokat leszámítva csak Eshopbe kellene árulniuk. Nem azért mert akkor olcsóbb lenne. Hanem mert nincs gyártási költsége a lemezeknek így nem költenek rá többet mint amennyi re
szükség van.Talán csinálhatnának egy fület az Eshopon belül, ahol minden ötlet megnézhető és (előrendelhető) a Crysis 3-tól a legegyszerűbb Indi címig. Akkor látnák mennyi pénzük lesz belőle minimum és ahhoz mérten dönthetnének a portolásról. Egy Ubisoft os példával élve. Az Ac3ból elment 182,386 darab minimum. Másik végpontnak ott a Blacklist 23,919 darabbal. Ez kidobott pénz volt. Ezt költhették volna a Watch Dogs további polírozására vagy arra hogy a AC4nek legyenek DLCi Wiiun. Ha Pedig a portolást az N fizette akkor jobban járt volna ha például Payday2, Shootmania vagy más hasonló kaliberű játékból 2 portolását kipengeti.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Mikor még csak a Zeldás techdemó volt meg, akkor 2014-et rebesgettek a megjelenésnek. Aztán ez óvatosan átkerült 2015-re. Viszont látván, mennyit csúszkálnak még a mostani friss játékokkal is, nem lepne meg egy 2016-os dátum sem. Lassan olyan lesz ez a Zelda, mintha a Blizzard készítené.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Csak vess a listára egy pillantást:
Super Mario Galaxy #75
Super Mario 3D Land #40 (!)
New Super Mario Bros. Wii #37
Mario Kart Wii #34 (!)
New Super Mario Bros. 2 #31
New Super Mario Bros. U #29
Mario Kart 7 #26 (!)
New Super Luigi U #22
Luigi's Mansion: Dark Moon #20
Mario & Luigi: Dream Team #19A teljes USA toplista egyhetede valamilyen Mario&Luigi játék. Ha nem kapnák meg az amik a beígért 3D World-öt és a Kart 8-at, ott minimum éhséglázadás törne ki, az hétszentség.
-
magic2
tag
Nagyon egybe csúszik a két rendezvény.
A Tokyo Game Show Szept 19-22 az Euro Gamer Expo Szept 26-29.
Ha az N nek van még puskapora akkor akkor azt inkább a hazai kiállításon fogja ellőni.
Örülnék ha a The Last Story és a Pandora's Tower kapnának új részt vagy legalább HD kiadást.
Tényleg kíváncsi vagyok van e még a közeljövőre valami a tarsolyukban.
Vajon az Ubisoft melyik rendezvényre fog koncentrálni? -
magic2
tag
Ha nagyon megbukik a kaszáknál a játék akkor esetleg letöltőkódot adhatnának ingyen minden géphez.
Ezzel valószínűleg többet nyernének mint amit vesztenek az amúgy minimális értékesítésen. A Platinum örülhet, hogy eljut az emberekhez a játékuk. Jobban mutatna a dobozon, hogy két játék jár hozzá. Növelhetné a konzol eladását és ha eljut pár millió emberhez a játék az megágyazhat egy későbbi már anyagilag is sikeres folytatáshoz. -
magic2
tag
Azt hiszem alapvetés lehetett az N-nél a nyereséges árusítás mellett a visszafelé kompatibilitás ha hallgatott volna a fejlesztőkre akkor ebből egyik sem valósult volna meg. De az eladásokat látva talán nem ártott volna kikérni a fejlesztők véleményét.
Valóban elég furcsa, hogy semmit nem kezdtek még a N64 és GC címekkel. Pedig tényleg adja magát.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Azt nyilván nem mondhatja csóri marketinges, hogy azért gyártottak az MS-sel két tökegyforma konzolt, mert egymást lesték, hogy véletlen se kreáljanak gyengébb gépet a másikénál. De ha ez a szöveg igaz is lenne, miért lett volna jobb a Nintendónak? Mert akkor három tökegyforma konzol közül lehetne választani? Amúgy pont a Sony híres arról, hogy új termékek piacra dobása előtt nem nagyon méri fel az igényeket, hanem gyárt valamit, csak mert képes rá. Sok olyan dolguk volt az elmúlt évtizedekben, amik technikai szemszögből kimondottan szépek voltak, jók voltak (MiniDisc, SACD, stb), mégis süllyesztőbe kerültek, mert nem volt rájuk tömegigény. A N szoftverfejlesztői meg tényleg beleránthatnának, mindjárt karácsony.
-
-
adalbert1
veterán
Ha a Zeldán kívűl még lesznek más csomagok is ilyen áron, akkor talán érdekes lehet (ha jól értem a Zelda limitált változat egy deluxe változat + zelda, tehát akkor nintendoland játék is van benne), egy Donkey Kong vagy Mario limited edition-nek örülnék. Tudom, hogy nem egy kategória, de +30%-ért már PS4-et lehet majd kapni, így szerintem vagy egy alacsonyabb ár kellene, vagy minél több hozzáadott érték.
-
Devil198909
tag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Annyiban trükkös a dolog, hogy vannak/lesznek játékok, amik csak letölthető változatban jelennek meg. Ilyen az Armikrog is, amiből rendeltem egy példányt (remélem, jövő nyárra kész lesz). A szellemi elődje, a Neverhood is egy full cd-s játék volt, ez is lesz szerintem pár giga alsó hangon. Ha túl nagy adattárat nem is, de egy pár száz gigás külső vinyót érdemes lehet beszerezni hosszú távra.
-
idegen lény
addikt
Sehol sem írtam, hogy szar lenne, nekem még tetszik is. Eddig csak Nintendo konzoljaim voltak, mert a Nintendo játékokat tartom a legszínvonalasabbaknak, a konzoljaikat meg a legigényesebbeknek, a kontrollerjeiket meg a legergonómikusabbaknak. Eddig is voltak hullámvölgyeik, de mindig ki tudtak valahogy jönni belőlük. Ezért is reménykedek egy ilyen fordulatban, mert ha már egy konzolról ilyen cikkek jelennek meg, mint ez, ott már nagy a baj: [link]. Remélem összeszedik magukat. Csak aggódom, ennyi. Szürkébb lenne a világ Nintendo nélkül. És jó, akkor zárjuk le, úgyis lesznek még meglepő hírek, ebben biztos vagyok.
-
idegen lény
addikt
-
idegen lény
addikt
Szerintem a két konzol semmilyen szempontból sem összehasonlítható. Ahogy már írtam, még csak nem is egy generáció. Maga a Nintendo is úgy vélekedik, hogy a U egy generáción kívüli konzol, vagy ha úgy jobban tetszik, egy köztes generációt képvisel. A Wii U 2012. november 18-án jelent meg. A PS4 még meg sem jelent, de máris sokkal sikeresebb. Sőt, jelen helyzet szerint a U a csőd szélén áll. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest