- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Várható megjelenés: 2025 április-május (2024 augusztusi "info" szerint...)
Nintendo Switch 2: Everything we know so far (2024 augusztus 15-én)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz Peaceliker #346 üzenetére
Oké, 257 az i7 verzió, puff neki
-
Szabi®
addikt
válasz Peaceliker #352 üzenetére
Az is ilyen 250 körül megy, mondjuk abból amit néztem 8,6 TFLOPS
Nagyon durva cuccok ezek, emlékszem gyerekként meg a monokróm kijelzős, 4mhz-es cpuval rendelkező gameboyért voltunk piszkosul oda. -
morfondőr
őstag
Nem láttunk még modern konzolban Nvidia chipet DLSS-el meg Nvidia-féle RT-vel. Mondjuk a Nintendonál az RT valószínűleg csak mutatóban lesz itt-ott, de azért a DLSS ilyen alacsony szintű hardver hozzáféréssel még villanthat egy nagyot!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
nagyúr
-
David888
tag
Maradt a jövőhét, mint bejelentés?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
markknight
veterán
A héten bejelentés, jól olvastam?
-
addikt
-
nagyúr
válasz markknight #369 üzenetére
Jöhetne mán Bár én meglepően elvagyok még a switch oleddel is, alig használom mellette a ps5-ot.
-
markknight
veterán
Én már eladtam minden konzolomat és csak a Switchel tolom, szóval megértem. Sok pótolandó cím van egyébként, szóval 1-2 évig nem is biztos, hogy váltanék, viszont a leakelt képek (3D modellek) elég bíztatóak Gondolkodom rajta, hogy az Astral Chaint leteszem és majd ott folytatom inkább. Kérdés, hogy valósítják meg a backward compatibilityt-t kell-e patch stb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz markknight #372 üzenetére
Nekem csak ps5 van mellette, azt nem adom el, mert azert olyan heti 1x osszeulunk valami coop jatekra online a haverokkal. Meg amugy van ra iszonyat mennyiségű jatekom amit nyomni kene, csak hosszuak (pl Fordbidden West stb) es nincs idom / kedvem belekezdeni. Sokkal konnyebben eloveszek 20-30 percre a Switchet.
Ugyhogy nalam most nem is kerdes, hogy Switch 2 vagy PS5 Pro. Az alap PS5 jo lesz nekem ebben a generacioban
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz markknight #369 üzenetére
Bejelentenek egy mikrót?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz peternac #376 üzenetére
Csak a kamerakezeléshez ne nyúljanak!
Még a végén jó lenne...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #386 üzenetére
Jólvanna! A Zelda el fog futni . . .
Értelek am. Csak azt próbáltam szemléltetni, hogy már egy 2016-os konzol is 9-szer erősebb, mint a Switch. Eleve hatalmas mínusszal indult, úgy gondolom ez az arány kb mindig meglesz.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem ne mondd!
Rohadtul idegel hogy a hibridség oltárás feláldoznak 10 évet ami a technológiát illeti.
Még most sem értem hogy miért nem tudnak kiadni 2 konzolt. Egy gyenge hibridet, és egy erősebb asztalit. A többiek megtudják oldani, a Nintendo meg 10 év alatt rak egy nagyobb aksit meg egy szebb kijelzőt a gépébe....GZ[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
morfondőr
őstag
válasz Sirandrish #389 üzenetére
Csak meg kell nézni a Sony-t és a Microsoft-ot és máris látszik, hogy nem a konzol ereje adja el a platformot, hanem a játékok. Hiába van erős hw, ha több 100millióból fejlesztenek rá egy játékot ami csilli-villi, de egyébként dögunalom. A Nintendo meg töredék pénzből kiad egy minden tekintetben élvezetes alkotást (mint pl. az új Zeldát) ami nem egy látványorgia meg grafikai mérföldkő, de bőven elég ahogy kinéz! És még mindig veszik a Switchet! A MS meg lassan bezárja a hw részleget, a Sony meg majdnem dupla áron rukkol elő egy Pro-val, persze játék az nem jön egyelőre, csak remaster meg definitive edition (mondjuk ilyet a Nintendo is előszeretettel csinál)!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz morfondőr #390 üzenetére
Szerintem nem nagy elvárás 2025ben egy egy majd 10 éves konzolnak az erejét elvárni...
Ha a Nintendo szerint mégis, akkor kapják beEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
morfondőr
őstag
válasz Sirandrish #391 üzenetére
Persze, ez nem kérdés hogy már nagyon itt az ideje a frissítésnek, mert a fejlesztők szerintem az idejük legnagyobb részét nem is a játék megírása, hanem az optimalizálás teszi ki, ami azért nem kis pénzbe kerülhet. Meg hát a kreativitásnak is gátat szab az ennyire korlátozott hw. Én is minden nap várom a bejelentést!
-
Balazs_
senior tag
válasz Sirandrish #391 üzenetére
Mivel a konzol handheld is, ezért nincs sok választásuk.
Én inkább attól félek, hogy itt is lesz egy Xbox One/PS4-féle probléma, hogy a GPU aránylag erős lesz, de a gyenge/downclockolt magok visszafogják majd a teljesítményt. -
Szabi®
addikt
"Mivel a konzol handheld is, ezért nincs sok választásuk."
Ez nem érv 2024-ben. Irgalmatlan erős handheldek vannak már 4-500 dolláros ársávban.
Az akart, hogy meg-e lesz a Japóknál az a kérdés inkább.#389 Sirandrish Engem is, nem irigylem a Panic Button-t azért a sok trillió óra munkáért, amit egy-egy portolásra fordítottak, hogy egyáltalán valamilyen formában is elfussanak a kis vason.
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát már hogyne lenne. Csináljanak 2 gépet.
De ha már hibrid...még mindig ott tartunk hogy azért rimánkodunk hogy "csak" 10 évvel legyen lemaradva a vas MEGJELENÉSKOR! Értem én hogy villanymotor, de mi hajcsa?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balazs_
senior tag
"Ez nem érv 2024-ben. Irgalmatlan erős handheldek vannak már 4-500 dolláros ársávban.
Az akart, hogy meg-e lesz a Japóknál az a kérdés inkább."
Áh... a leakek szerint már évek óta megvan a dizájn. Ahogy tudom a ps és az xbox is kb. 2 éves hardverekből építkezett valamekkora változtatásokkal (megjelenésük idején), leak szerint pedig a CPU a A78C dizájnra épül...meglátjuk. Azért az nagy blama lenne, ha a Steam Deck nyers erejét nem tudná behozni. -
Farkassacred
őstag
Tippre szerintem nem fogja behozni az erejét, nagyon max akkor ha 260-280-tól indul majd a konzol. És akkor gondolom az elején még az oled kijelzőt is eldobják spórolás végett.. Gyanítom, hogy nálam maradni fog a switch, gyengeség ide vagy oda. Ez a generáció is neki sikerült a legjobban és ez nem véletlen, játékok, játékok és játékok.. ennyi a recept.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Szabi®
addikt
válasz Farkassacred #397 üzenetére
Én azért érzek hiányt . . .
Úgy voltam vele 2017-ben, hogy " - Nah majd biztos jön Switchre egy fasza Warioland"
" -Nah majd biztos jön egy saját Donkey Kong" és nem jött, de még egy Bowser inside Story sem, ami számomra érthetetlen. -
Farkassacred
őstag
Még így is jobb a helyzetünk viszont, mint a másik két konzolnál. Azok véleményem szerint bukták ezt a generációt, semmibe vették a játékosokat.
Amiben én reménykedem az új switchnél az az oled kijelző komolyabb hardver mellett és azért 250 ezer alatt.. úgy érzem ezek csak álmok.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- ZIDOO médialejátszók
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest