Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabi®

veterán

válasz horkovy34 #3154 üzenetére

A legbosszantóbb az, ami a mögöttes üzleti politikát illeti. Ha egy játékot nem tudok kölcsönadni, vagy nekem sem tudnak kölcsönadni, eladni, mert annyira agresszívan behatárolt az egész, akkor én is hagyom a francba az egészet. Azért mert jól ment a Switch ne szálljanak már el . . .
    A másik, többször hangoztattam, hogy engem a gép ára nem érdekel, de legyen erős.
    Amit most látni/tudni ebből, nem lett feltétlenül erős, hangzatos fps-ek vannak, meg 4k említgetés, de ezeknek a java meg fog tapadni a marketing mezsgyéjén, és majd pár év múlva nézünk bután, hogy akkor most mi van ? Hol a 4k ? hol a 120fps ?
    Jelenleg a gép ára ami eddig biztos, hogy 200 ezer forint felett lesz, ez már az az árhatás, ahol tényleg érdemes más kézikonzol irányába is tekinteni. Ledöbbenten szembesültem azzal, hogy árban ott vagyunk kb ahol ez a konzol , csak ez vagy 3-szor erősebb, mint a Switch 2 a maga 8.6 teraflops-jával.
    A launchra sem jött eddig semmi hivatalos, hogy készülnének egy új Zeldával, vagy egy nagyobb volumenű belsős címmel, pedig idejük lett volna rá. Ez az irány egyenlőre nem jó, és semmi pozitívat nem hordoz. Megértem a hcfanokat, hogy nekik ez a valhalla, de ez egy soktényezős dolog, nem csak annyi, hogy "már csak jelnejen meg, még 600-ért is megveszem".
    Reméljük nem az a tendencia lesz, hogy megint ugyanúgy tolják az ember képébe a remasteredet, amivel kb semmi munka nem volt, és majd 4-5 év múlva jön az új cím, ahogy történt ez, a Switch 1 Zelda Breath of The Wild esetében is. Akkor abszolút senki nincs elkésve a váltással. :)

Új hozzászólás Aktív témák