Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ez a cím még Switch 1-re készült valójában . . .
És nem osztottam ki senkit flegmán, de ha nem értek valakivel egyet, az mindegy mennyire tolja túl a személyeskedést, akkor sem fogok vele egyetérteni . . . Én nagyon örülnék neki ha lenne 4k, de a 4k feszegetését nem én kezdtem el, ebben az esetben is visszaolvashatnál. Pont én voltam az, aki azt írta, hogy 4k nem lesz, a cyberpunk esetében a dockolt verzió 1080p a cél . . . Számomra soha nem is volt prior a 4k, sem a 60 fps ennek is hangot adtam. Hardveres fejlődés volt nálam a rigmus alapja, hogy a 3rd party gamek is jól fussanak, és ne keljen 240p-be lenniük handheld. Ilyen távoli fikciót mint a 4k/60fps nem is vizionáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Nintendo Switch dokkoló TV dock
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Új, Bontatlan Zotac RTX 5070 /// Számla + 5 Év Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish