- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
-
djozsi
senior tag
válasz
mike1334 #20353 üzenetére
Jóval élesebb váltásnak gondolod az új generáció indulását annál, amit valóban jelent, ami persze érthető is, ha elsősorban mondjuk ezen a fórumcsaládon beszélgetsz róla és nem követed rendszeresen az eladási adatokat, piaci híreket.
Itt a többség hamar veszi a konzolokat, akár többet is, rengeteg az early adopter, a teljes piac viszont merőben másképp viselkedik.Van egy early adopter réteg, emiatt a launch sale viszonylag magas, pláne ha van erős húzócím egy új konzol megjelenésekor, de ez viszonylag gyorsan vissza is esik.
A széles tömegek nem launchkor veszik a konzolokat. A PS4 leggyengébb éve az első volt, legerősebb évei pedig a negyedik-ötödik. A Switch is 20-30%al jobban megy eddig idén, mint 1 évvel ezelőtt és ha nem tolták volna el az Animal Crossingot biztosra mondanám, hogy rekord évet fog futni, de így is eléggé valószínűnek tartom.A cod se úgy fog működni, hogy 2020 őszén kijönnek az új konzolok és onnantól arra jön ki a cod és aki codozni akar az veheti az új platformot. Ha 2020 őszén jön ki mindkét új konzol, akkor várhatóan a 2023 őszén érkező cod lesz az első olyan rész, amit nem adnak ki Xbox Onera, PS4re. Esetleg a 2022es, de előbb semmiképp nem engedik el a jelenlegi platformokat.
Világos, hogy gamerként hatalmas esemény egy új generáció megjelenése és természetesen a kiadók is készülnek rá, a realitás azonban az, hogy az új platform elterjedése eltart néhány évig és a kiadók nem fogják parlagon hagyni az akkor már prevgen több, mint 100 milliós userbaseét.
Még egy kis érdekesség: a bf épp kikopófélben van, USA piacon előző évben a 14. legjobban fogyó játék volt csak úgy, hogy 3 platform fizikai és digitális eladásait is számoljuk. Eközben a Switch exkluzív Smash az ötödik helyen zárt úgy, hogy csak a fizikai eladásokat számoljuk, ráadásul csak decemberben jelent meg.
-
30z.Samu
titán
válasz
mike1334 #20356 üzenetére
Én is napi 14 órát tolom egy vegyes boltban, a szabadidőmet meg ilyenkor általában mással töltöm. Elvégre nyár van.
Majd ha vége lesz, akkor be lesz pótolva minden, izzani fog az összes masina, ami játékra alkalmas!
De egyébként nincs is nagyon olyan játék, ami hű de felkeltené az érdeklődésem. PS-en Days Gone annyira nem jön be, a Sekiro-t kéne folytatni. Nintendo-n pedig ott a Zelda még mindig. PC-n is van 1-2 játék, amit végigtolnék szívesen, csak előtte kell egy értelmes controller, mert a mostani olyan 4-5 éves már és érződik és használat közben.
-
30z.Samu
titán
válasz
mike1334 #20353 üzenetére
Valamit biztos ki fog találni a Nintendo, gondolom nekik az a céljuk, hogy vigyék a gépet, mint a cukrot. Ki tudja, lehet ebből is megjelenik kis millió változat, mint a 3DS-ből. Személy szerint én sose úgy gondoltam egyik Nintendo-mra se, hogy PS vagy PC helyett akarom venni, inkább mellé. Nintendo-n is van olyan játék, ami a többire nem fog megjelenni, PS-re is és PC-re is. Ugyan az utóbbinál annyira nem számottevő ez a szempont, de így minden platformnak megvan a létjogosultsága nálam. Csak momentán sok időm nincs játszani...
-
consono
nagyúr
válasz
mike1334 #20344 üzenetére
Pont ezért nem fognak lépni, majd csak a két nagy után, szerintem. Nincs hova rohanniuk, ráadásul a Nintendó jellemzően elég sokáig kitart egy-egy konzolja mellett. Addigra talán lesz olyan SoC, ami hozza a jelenlegi akku időt és hőtermelést jelentősen magasabb teljesítmény mellett.
-
bwoay
nagyúr
válasz
mike1334 #20326 üzenetére
amúgy volt már, tboldi linkelte, csak ezek szerint a többség nem kattintott a linkre. néztem róla videót, elvileg még nincs belőle végleges verzió, csak demózták, de meg fog jelenni, 50 USD körüli áron. két dolog jutott eszembe: végre volt egy handheld, ami tudott rezegni, namost ezekkel a joyconokkal nem fog, mert gyakorlatilag mindent kivettek belőlük, nincs BT, így NFC sem. pedig hely volna benne. a másik pedig, hogy pont ebből lehetne egy teljes értékű pro controllert összepattintatni, annyira adja magát, és akkor mehetne bőven pro controller árban is, megérne beruházni rá.
-
djozsi
senior tag
válasz
mike1334 #19352 üzenetére
Én nem gondolom, hogy jó, nem is írtam mégcsak hasonlót se sehol, nem tudom, hogy miből gondoltál erre.
Nem játszottam vele, nem érzem magam alkalmasnak arra, hogy saját véleményt alkossak róla, ezért követem nyomon olyanokét, akik már próbálták. Egyszerűen csak az elképesztő kontraszta figyeltem fel a neten szanaszét található szakmai és játékos beszámolók és az itt látható vélemények közt. -
djozsi
senior tag
válasz
mike1334 #19340 üzenetére
Szóval ha jól értem álláspontod szerint aki youtube videó alapján szaroz egy játékot annak valószínűleg mérvadóbb a véleménye, mint annak, aki megveszi és kipróbálja és elégedett vele, mert utóbbi fizetett érte?
Hova sorolod ezen a skálán a Digital Foundryt, akik ingyenes sajtópéldányt kaptak a játékból és azt elemezték ki?
-
ayo
veterán
válasz
mike1334 #19324 üzenetére
Next. gen. nálam azt jelentette, hogy PS és Xbox ra készült 2019-es játék. abban teljesen egyetértek, hogy ennél többet várni teljesen felesleges.
Mondjuk nem tudom mit várt itt mindenki, anno ide is leírtam, hogy itt vagy egy kuka játék lesz, mert 60 FPS nélkül ez játszhatatlan vagy kapunk egy fix 60 FPS játékot, viszont akkor drasztikus butítást kell végrehajtani, hiszen MKX-hez is komoly gépigény kellett anno. Az MK11-hez PC-n 1050 Ti 4GB a minimum és 1060 6GB az ajánlott...
Ez azért nem egy prev. gen. hardverigény és ebből nem hiszem hogy ki lehetne hozni bármi csodát. Finomítani lehet, de ez a hardver nem fog tudni többet. Én ezért is szavaztam már akkor is inkább az SFV és hasonló játékokra, mert azokon nem látszana meg ennyire a butítás. -
djozsi
senior tag
válasz
mike1334 #19332 üzenetére
És azt ki dönti el, hogy "szar" a port? Jól értem, hogy álláspontod szerint az, aki vállaltan kipróbálás nélkül ideírja, hogy "szar" és nem a reviewer, a digital foundry és a javarészt elégedett tulajok? Így nehéz dolguk lesz egy jó portot csinálni, szerintem mindig lesz itt egy fórumozó, aki kipróbálás nélkül rá fogja írni, hogy szar...
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #18389 üzenetére
A switch egy olyan termék, amit sokan szeretnének kipróbálni és ez a Nintendo zsenialitását bizonyítja. Aztán a használt piacra öntött rengeteg gép meg azt bizonyítja, hogy sok embernek rövid életű a Nintendo kaland, de ha jó áron adja valaki, akkor hamar elmegy, úgyhogy erős a kereslet a használtra is. Menni fog még a szekér sokáig, amíg mindenki kipróbálja, aki akarja.
Ettől függetlenül nekem például nagyon hiányzik a böngésző és a média lejátszó, mert akkor kiváltana egy tabletet és elég lenne a switchet vinni kirándulásokra. Ha ezen nem változtatnak, akkor kb 2-3 év múlva a gyerekek kinövik a Switchet és akkor eladom. Ha a tabletet tudná helyettesíteni, akkor megtartanám.
Mindenkinek mások a szempontjai.
A HW erejét, mint probléma szerintem jól érzed, mert a PC,XO meg a PS mind x86 alapú és arra készítik és fordítják a programokat elsődlegesen. A switch lehet bármilyen erős, kevés olyan program lesz, ami specifikusan erre a hardverre készül és a többi címet meg le kell fordítani, portolni. Na most a portolás minősége meg a ráfordított erőforrással arányos, de általában túl sokat nem szeretnek költeni egy portra. Az meg egy további kérdés, hogy nyers proci erőben a mobilok még le vannak még erősen maradva még ha natív módon fejlesztenének rájuk akkor is.
Az új XO meg PS generáció meg behozhatatlan távolságra kerül a Switchtől. Most a fat XO nincs annyira durván messze de az új generáció ereje behozhatatlan távolságra lesz.
A stream is egy érdekes kérdés. Nekem a problémám az, hogy az orvosok már most is figyelmeztetnek az 5G miatt, de persze majd kijön egy ellentanulmány, ami lesöpri a véleményüket és biztonságosnak fogja kijelenteni. Ezzel együtt én hand held módban nem használnám a streamet. Órákon át gyakorlatilag a maximumon forgalmaz a wifi tölünk 20-30 centire.
Ismertem rádióst a rendszerváltás előtti seregben, aki még orosz haditechnikával dolgozott. Ott volt elektroszmog rendesen és hát azt mondja, hogy súlyos betegség nem volt ugyan gyakoribb, ellenben azt megfigyelték, hogy aki sokáig volt rádiós, annak mindnek lánya született 10-ből 9-nek. Talán csak véletlen, ki tudja? -
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #18380 üzenetére
Ez a switch technikailag egy tablet. Ezen a területen meg komoly teljesítmény növelés van évről-évre, de ezt mindenki tudja csak azért írom le, hogy a Nintendo sem gondolkodhat úgy, mint régen,, hogy változatlan HW-ből leszállít 100m-t. Egészen egyszerűen ez már nem működik, kell az erősebb HW 2 évente. Főleg ott lehetnek elakadva, hogy saját játékaik elfutnak, de van egy véges száma a nintendo fanboyoknak és kéne nyitniuk azok felé is, akik nem a nintendo gyermeki lélekkel játszható játékait favorizálják. Ott meg a HW k..va gyenge, sok éves címeket tudnak úgy-ahogy áthozni illetve talán a stream lesz az igazi megoldás, de ez is nagoyn nyitott.
Nem tudom, hogy HW frissítés nélkül mi lenne a Switchel. Értem, hogy mindenki a sikertörténetet harsogja, de közben meg a jófogást meg az aprót elárasztják az eladó használt Switchek. Nem számolom össze, mert nem akarok ebbe sok energiát ölni, de feltűnő, ha ránézek pár naponta, hetente hogy mi az újdonság, akkor mennyire sok gépet árulnak. Az is egy jó témakör, hogy a gépek számottevő része okosított, de ennek a hatását itt nem lehet kitárgyalni
Lehet, hogy ez magyar specialitás, de ha ennyire pörög a használtpiac máshol is, arról nem is beszélve, hogy egy gép akár 3 vagy még több gazdát is megjárhat, akkor egészen egyszerűen az új HW eladások megrekednek, mert elfogy a célközönség. Kipróbálja, eladja.
Ha lesz új, erősebb HW az viszont újra felpörgeti a vásárlást. Engem nem fognak vele mexólítani, mert a nintendo játékok a jelenlegi HW-en is elfutnak és én ezért vettem Switchet és nem azért hogy RDR2-t játsszak rajta. -
SlayerSub
tag
válasz
mike1334 #18376 üzenetére
Ezt biztos nem lesznek azok kijelentést enyhén erősnek tartom. 7 éves ciklust igértek a switchnek, még van belőle jócskán 4-5 év. Illetve szerintem ekkora merényletet nem követ el a Nintendo a saját fanjai ellen, hogy akik voltak olyan jók és megvették day 1 a konzolt, most megint vehetnek egy másikat.
@(#18377) Madwe Ja hát ezt még bőven eltudnám viselni, nem véletlen van nintedo konzolom, pont nem a pixeleket számolgatom a screen-en.
-
-
ooooobi
senior tag
válasz
mike1334 #18269 üzenetére
Szerintem 3L1T3 inkább úgy értette (legalábbis a mondat úgy van megfogalmazva), hogy globálisan vagyis mindenhol 2 év garancia van a gépre. Azt nem részletezte, hogy azt bárhol érvényesítheted országhatártól függetlenül. Viszont ha te ezt tudod, hogy 2 év gari van akkor miért kérdezed melyik bolt ad "nem bolti" garanciát?
-
ayo
veterán
válasz
mike1334 #18109 üzenetére
Semmi komolyat nem lehet erről olvasni, simán szar a ragasztás, ami szerintem eléggé fail. Hogy X év múlva mi lesz passz, de nem jó, főleg hogy ott folyamatosan kapja a meleget, mert az a legmelegebb része...
Egyelőre a Joy-Con probléma sokkal zavaróbb, a ragasztás csak esztétikai. -
válasz
mike1334 #18106 üzenetére
Ugyan az összefoglalóban több dolog is fel van sorolva, de ez a leggyakoribb és előbb-utóbb (szinte kivétel nélkül) mindenkinél bekövetkező hiba, illetve a képernyő "elállása" is többször előkerült. Utóbbi szemrevételezéssel is kiderül szerintem. Én mást nem tapasztaltam, töltöttség kijelzést megoldották.
-
ooooobi
senior tag
válasz
mike1334 #17792 üzenetére
A blue light filternek max este, éjszaka látom értelmét, akkor is max weblapböngészéshez, olvas´shoz. èn pl csak a mobilomon használom ha még ágyból akarok valaminek utánnaolvasni, vagy ílyesmi. Mivel ott mindegy milyenek a szinek, de ha ezzel nézel videót is, meg esetleg játszol akkor semmit se úgy látsz ahogy azt a készítö megálmodta. Na jó meg ha munkához mindegy mit milyen szinünek látsz akkor vágül is ott is mehet, de sok gép elött dolgozónak nem mindegy, hogy látja a színeket. A másik tornáztatós dolog viszont nagyon fontos, föleg kis kijelzöknél mert ott sokan nagyon közelröl nézik és az állandó közelre fókuszálás jobban rontja a szemet. Rosszul vagyok mikor ismerösök gyerekeit látom, hogy ilyen 15 zentiröl nézi a mobilt és nem szólnak rájuk.
-
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #17130 üzenetére
A Nintendo egyáltalán nem az a szent felhasználóbarát cég ám, csak sok a fanboy meg sokan valamiféle elborult gondolkodással védik körömszakadtáig a konzolt, ami éppen nekik van, mintha attól ők is a siker részesei lennének. Holott csak a fizető balekok, na jó a balek kicsit erős, de a siker kifizetői biztosan. A Nintendo ellenfelei is tudnának mesélni, pontosabban mesélnek is az intelt megszégyenítő gazdasági nyomásgyakorlásaikról, amikor még nyeregben voltak és megpróbálták a konkurrenciát kinyírni.
Egyébként mitől lenne jobb egy játékosnak, ha jól megy Nintendonak? Igazából amennyi előnye van, annyi hátránya is, sőt inkább több a hátrány a felhasználóra nézve. Előny meg maximum annyi, hogy a darabszám miatt több fajta játék jöhet rá. Az MS is csak azóta jó fej például, mióta le van maradva.
Egyébként hogy mennyire így van, érdemes ránézni az eshopra most. A derék nintendo egy elég általános 25%-os áremelést hajtott végre a dél afrikai shopban, de úgy nézem, hogy úgy általánosságban EU-ban. Nem néztem mindent meg, de ugye most vettem a Mario Bros-t és már 3e forinttal többe kerülne.
Ráadásul kinyírták a dél afrikai shop árelőnyét is, tehát az emelés olyan nagy mértékű, hogy már nem számít olcsóbbnak EU-ban sem, csak pár címre. Rendben, akkor visszatérek a használt játékok vásárlásához és még annyit se látnak tőlem Nintendóék, mint eddig, mert a fizikai játékot el tudom adni kijátszás után, ráadásul egy használt játékon minimális a bukó így.
Megteheti a Nintendo, hogy többet akar elszívni a játékosoktól, hiszen jól megy a konzol meg a szoftver is és meg is teszi, ezek szerint vagy nem tudom mi másért van ez az emelés. Remélem csak rendszerhiba és visszatérnek az árak, ahol voltak.
Szerintem nem kicsit ostoba, aki csápol nekik. A játékaik zseniálisak, ezért megéri megvenni a Switchet, de maga a cég ahogy le akarja az utolsó fillért is szívni a játékosokról, az nekem gusztustalan. Meg mondom, érdemes megnézni a történeteket, hogyan próbálta kinyírni a konkurrenciát meg a saját vásárlóit is, amikor előnyben voltak, beszédes és nem hiszem, hogy ilyesmit akarna bárki is újra. -
SityiSXT
őstag
válasz
A Digital Foundry készített erről egy videót, hogy mi az, ami józan ésszel végiggondolva beleférne egy ráncfelvarrásba.
Szerk.: Nem feltétlen válasz akart lenni, bocsi.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nem olvastam el figyelmesen mindent, de azt kizártnak tartom, h kiadnának egy prot amin megjelenik olyan játék ami a simán ne fusson
A memória meg kell mondjuk a nagyobb textúráknak, mert 4kban fog futni rajta minden
De az is lehet h ez a siwtch duo lesz, elöl hátul egy kijelző és két switch lesz egybe gyúrva virtuálisan, ezért kell a 2x annyi hw
-
Madwe
nagyúr
válasz
mike1334 #17122 üzenetére
A ps4 pro a 3 éves évfordulóra jött pl - valamint xbox és ps ilyen szinten "úttörő" volt konzoloknál, jó ideje nem volt már azonos genen belül különbség, így ott lehet kicsit óvatosabbak voltak az idővel, míg n már lehet bátrabb s 1 évvel előrébb hozza. Én ezeket sose bánom, 2 éve van switchem, szeretem, ha jön pro s tud olyat adni ami tetszik hát megveszem azt s örülök h kicsit fejlettebb xy-ban. Ha az az xy nem érdekel akkor meg megintcsak örülök, h nem kell megint pénzt költenem
-
tuki2200
senior tag
válasz
mike1334 #17116 üzenetére
Azert a RAM duplazas eleg komoly modositas, siman lehet, hogy lesznek Switch Pro jatekok.. maskulonben minek ennyi? Eleg lett volna +1-2 is a rendszernek
"Meanwhile, other parts of the 5.0 firmware suggest Nintendo may double the RAM from 4GB to 8GB
Mike Heskin
@hexkyzFound very strong evidence of a whole new PCB and 8GB memory for new T214 Switch: https://switchbrew.org/wiki/Special:MobileDiff/4171 "
-
consono
nagyúr
válasz
mike1334 #17116 üzenetére
Igen, én is ezt tartom valószínűbbnek. El bírom képzelni, hogy lesz Switch "mini" a DS helyett, illetve Switch "TV", kijelző nélkül hagyományos konzolnak, aki ilyet akar, persze mindkettő olcsóbban, mint a mostani. Mondjuk akkor a névben a Switch hülyén veszi majd ki magát
-
maximilian4
addikt
válasz
mike1334 #17033 üzenetére
Mi most az új Be alapján mind a nyomozati szakban, mind a bírósági szakban figyelmeztetjük a feleket a mediáció lehetőségére, de buták az emberek... Egy az, hogy a terhelt vádemelés előtt semmiképp sem akar beismerő vallomást tenni, ami pedig feltétele lenne (még ha a bizonyítékok egyértleműek akkor sem), másrészt a sértett is mindeképp pereskedni akar. Ugye mindkét fél részéről szükséges az önkéntes beleegyezés...
-
maximilian4
addikt
válasz
mike1334 #17030 üzenetére
Hála istennek én már az "új" Ptk.-t, Btk.-t, Alaptörvényt, Mt.-t tanultam. Ezek közel azonos időpontban jelentek meg. A Japán jogrendszer egyébként nagyon érdekes. Pont múlthéten volt róla előadás. Ha jól emlékszem 100000 emberre 16 ügyvéd jut, és a 12 milliós Tokióban van 72 ügyvéd. Annak ellenére hogy ugyanúgy ott is mindekinek lehetősége van a joghoz forduláshoz, a társadalmi hagyományok miatt nem igazán élnek ezzel a lehetőséggel. Az emberek szerint megalázó jogi eljárás alá esni és a társadalom is rosszallását fejezi ki. Ami még érdekes hogy az ügyek jelentős része (városokban majdnem 40%) a nyomozati szakaszban lezárul, és a bírósági szakaszban sem a büntetés a fő cél, hanem a kompenzáció és az, hogy a vádlott bocsánatot kérjen, és megbánást tanúsítson, a sértett pedig megbocsásson. A szabadságvesztés büntetés csak kivételes, nem úgy mint itthon, ahol a szabvesztés a fő büntetési nem... Ráadásul a végrehajtása is olyan amilyen, inkább a rabok örzésére korlátozódik, mintnem a reintegrációra. Pedig pont azt kéne elérni hogy kevesebb legyen a visszaeső.
-
petymek
senior tag
válasz
mike1334 #16993 üzenetére
Arról nem beszélve, nem csak nincs tisztában vele, mi alapján minősít másokat, mindeközben a prohardver lehoz valódi hackelést érintő cikkeket is, de a hirdetések is tele vannak letöltött játékot futtató és tartalmazó gépekkel. Erre jön az a duma szokás szerint, hogy azt más ellenőrzi. Mintha a bíróság egyik tárgyalótermében alkalmaznák a jogszabályokat, másikban nem, mert ott az elnök nem foglalkozik vele.
-
djozsi
senior tag
válasz
mike1334 #16990 üzenetére
Szerintem túljogászkodod (szakmai ártalom esetleg?
már az aláírásod miatt korábban is eszembe jutott a kérdés
), Sirandrishnak aligha volt célja a bűncselekmény szót precíz büntetőjogi értelmezés szerint használni, egyszerű emberi/erkölcsi iránytű alapján írta a fentebbi véleményét. De majd rámcáfol, ha úgy látja jónak.
-
ViharVadász
őstag
válasz
mike1334 #16705 üzenetére
Az a baj, hogy raktárban dolgozom, iszonyat koszos tud néha lenni a hely. A termoszom hófehér (volt), de nap végére állandóan tiszta grafit szürke lesz, a Nintendo-t nem merem ilyen helyre elvinni. Mindegy, 8 órát kibírok.
dud998: Szuper, még tanúm is van.A szombat az enyém akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest