Hirdetés
Aktív témák
-
jani11
csendes tag
Üdv!
Segítségeteket kérném problémám megoldásra. Szóval, a napokban nincs hang a gépen. Kb. fél éve lett újrarakva sp2-re. Eddig nem volt vele baj csak az után hogy feltettem egy játékot.. (FIFA 10) délutánra már nem volt hang a gépen. Próbáltam feltenni cd-n az audio drivert de túl karcos volt.. Rákerestem neten, leszedtem a hozzá való driver, felraktam, újraindítottam a gépet de semmi.. a hang ikont se jelzi a tárcán.
Fogalmam nincs hogy a játéktól van-e. Még annyit hogy mikor már nem volt hang akkor minden bekapcsolás után hardver kezelő varázslót akart telepítettni velem. feltettem, sejtettem hogy ennek bisztos köze van hozzá. (BUS audio driver) Ezekután is próbálkoztam de ugyan az volt a helyzet.
Integrált alaplapom: Asrock aLive nf6g-vsta
Integrált hangkártya: realtek high definition audio r1.43
Segíségeteket előre megköszönöm
Aktív témák
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest