- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arn
félisten
A canon rf 50 1.8 egy 180 euros obi, raadasul kicsi - vhol ezert mentem erre a rendszerre, remeltem nem csak budget vonalon lesznek kicsi obik. Lerekeszelve mar eleg jo tud lenni, de hosszutavon nem ilyen szintu obit szeretnek hasznalni.
Az 1.4 50 egy teljesen mas kavehaz, 1500 eur es 3x akkora, meg a nikonnal is nagyobb (igaz fenyerosebb). Epp ez a gond, optikailag elegge a nikon s szeria szintje, csak 1.5-3x dragabb fokusztavtol fuggoen.
Z8 nekem nagy, eleve mft-fuji vonalat jartam be az elmult 10-15 evben, fontos a meret. A canon kis obijaival gyk eleg hasonlo, mint a fuji volt, es epp ez a dilemmam, ha ramozdulok ezekre a kicsinek mar nem mondhato obikra, utazasokon mennyire fogom atkozni a lepest. Az eredmeny tuti jobb lesz, csak milyen kenyelmi aron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest