- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Mondjatok mivel teszteljek, sima win xp prof hun-t sp2-vel leghostolok, és ki fogok probalni kulonfele driver verziokkal. (béták,meg a morpheus)
3dmark,vagy miket futtassak? -
Cyberslider
őstag
Na igen, akinek megy a hivatalos driver,annak egyértelmű.
De nekem pl. nem. És nem csak az itteni gépnél (ez nem az,a mmmááásik amit most raktam össze!) hanem még más gépeknél se! Pl. egyik barátomnál se ment fel.
Ilyen esetben nincs mit tenni. Épp most dühöngtem 1 órája,hogy miért nem képesek normális drivert csinálni (vagyis még mindíg nem tudom,mi a baj végülis)
Hála isten az ajánlott beta driverek BEJÖTTEK! TÖKÉLETESEN felment, köszi szépen Calogero a segítséget.
1 kérdés: most akkor az nvidia IDE SW drivert fel kell rakni,vagy nem? Mert sokan bajokról beszélnek,ha azt feltesszük. (Vagy belassulásról) -
Cyberslider
őstag
Thx...
Jön is. 180k/s chello rulez ;)
Ezt a morpheusware-et nem probaltad? Hallottal rola? Most olvasgatok a neten,es odakat zengenek rola... (A gyerek osszevalogatta a drivereket, stabilitas,performance szempontbol,allitolag kiraly. Lekaptam,de meg nem tettem fel.)
Most begyujtom az osszes ilyen driver izet aztan gep atkot & install -
Cyberslider
őstag
Morpheusware:
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=132077
Bővebben: link
login: drivers
pass: all
Na eztet probaljatok ki
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
Ja abit NF7 ......
-
Cyberslider
őstag
Ugyanaz a bajom,mint calogeronak..... Egy gepre se tudom felrakni a hivatalos (5.10) nforce drivert! Kek csik megy...nuku boot tobbe...
DURVA!!!!!!!
#&&@ ideges vagyok. Nem igaz,hogy nem tudnak megcsinalni 1 drivert,vagy az a baj,hogy magyar a win??? (xp sp2 integrated <- hivatalos,en integraltam bele a sp2-t)
Calogero itt vagy? Neked megy mar? Vagy probaljam ezzel a betaval? -
Cyberslider
őstag
Az nforce új driver NEM MENT FEL. Úgy lefagyott a win,hogy utánna nem indult. Csökkentettben SEM. Reinstall. Aztán kiderült,hogy vmi a lan driverrel van,mert azt nem tettem fel,és úgy jó,de az sm driver-t vagy mit igy is a régebbi eredeti cd-ről tettem be neki,mert sírt.
Most mi az istennyilát barmoltam el? Qrva ideges vagyok.Nem lehet egy istenverte drivert feltenni??
XP hun+sp2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest