- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balee24
csendes tag
Sziasztok!!! Ki tudja h mikor jön ki a legujabb hivatalos WHQL es Nforce driver??? Az 5.10 szar, a 6.14. és a TC magazine honlapján lévő 6.31 és 6.17 Remix driverek sokkal jobbak,, de azert az uj Fullos driverre is kiváncsi lennék.. Már rohadtul unom h felmegyek az Nvidia oldalára és azok a tetvek már szeptembertöl basztak hozzányulni az nforce os driverhez??? Senki sem szolt nekik h az 5.10 et jobblett volna ha meg sem csinálják??? Nekem nemvolt bugos vele a gépem , de sokkal lasabb let mint a 4.27 el vagy a 6.14 és 6.31 es driverekkel. uh most TC 6.31 driver van fent.
-
macy
addikt
Na ez az nTune nem ér semmit. 3 kékhalál után beállította magát az auto tune, aztán játéknál /NFSU2/ állandóan fagyi volt vagy csak 1szerűen kidobott desktopra.
-
macy
addikt
válasz
Cyberslider #27 üzenetére
Hát nemtom, nekem például enélkül nem ment a cd írás.
Lefagyott a Nero.
Bár az még a 4.akarhanyas driver volt.
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
Mondjatok mivel teszteljek, sima win xp prof hun-t sp2-vel leghostolok, és ki fogok probalni kulonfele driver verziokkal. (béták,meg a morpheus)
3dmark,vagy miket futtassak? -
Cyberslider
őstag
Na igen, akinek megy a hivatalos driver,annak egyértelmű.
De nekem pl. nem. És nem csak az itteni gépnél (ez nem az,a mmmááásik amit most raktam össze!) hanem még más gépeknél se! Pl. egyik barátomnál se ment fel.
Ilyen esetben nincs mit tenni. Épp most dühöngtem 1 órája,hogy miért nem képesek normális drivert csinálni (vagyis még mindíg nem tudom,mi a baj végülis)
Hála isten az ajánlott beta driverek BEJÖTTEK! TÖKÉLETESEN felment, köszi szépen Calogero a segítséget.
1 kérdés: most akkor az nvidia IDE SW drivert fel kell rakni,vagy nem? Mert sokan bajokról beszélnek,ha azt feltesszük. (Vagy belassulásról) -
twollah
nagyúr
En nem merem eroltetni a beta drivereket.
Maradok a stabil, hivatalos drivereknel. -
Calogero
addikt
válasz
Cyberslider #22 üzenetére
Azt meg nem probaltam.
6.14+6.34 parossal eddig semmi gondom nincs. -
Cyberslider
őstag
Thx...
Jön is. 180k/s chello rulez ;)
Ezt a morpheusware-et nem probaltad? Hallottal rola? Most olvasgatok a neten,es odakat zengenek rola... (A gyerek osszevalogatta a drivereket, stabilitas,performance szempontbol,allitolag kiraly. Lekaptam,de meg nem tettem fel.)
Most begyujtom az osszes ilyen driver izet aztan gep atkot & install -
Calogero
addikt
válasz
Cyberslider #20 üzenetére
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
válasz
Cyberslider #15 üzenetére
A hivatalos 5.10 meg mindig nem mukodik nalam, most a 6.31b- t hasznalom, es a
6.14b-bol ami a 6.31be nincs benne( AGP GART)
Ugy csinaltam elszor fel a 6.14b csomag, majd ra 6.31b, igy nem maradt ki semmi
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
Morpheusware:
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=132077
login: drivers
pass: all
Na eztet probaljatok ki
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
Ja abit NF7 ......
-
CuKoR
senior tag
Ráprobálok én is !
-
Cyberslider
őstag
Ugyanaz a bajom,mint calogeronak..... Egy gepre se tudom felrakni a hivatalos (5.10) nforce drivert! Kek csik megy...nuku boot tobbe...
DURVA!!!!!!!
#&&@ ideges vagyok. Nem igaz,hogy nem tudnak megcsinalni 1 drivert,vagy az a baj,hogy magyar a win??? (xp sp2 integrated <- hivatalos,en integraltam bele a sp2-t)
Calogero itt vagy? Neked megy mar? Vagy probaljam ezzel a betaval? -
MaUser
addikt
válasz
Cyberslider #13 üzenetére
Driver rollback?
-
Cyberslider
őstag
Az nforce új driver NEM MENT FEL. Úgy lefagyott a win,hogy utánna nem indult. Csökkentettben SEM. Reinstall. Aztán kiderült,hogy vmi a lan driverrel van,mert azt nem tettem fel,és úgy jó,de az sm driver-t vagy mit igy is a régebbi eredeti cd-ről tettem be neki,mert sírt.
Most mi az istennyilát barmoltam el? Qrva ideges vagyok.Nem lehet egy istenverte drivert feltenni??
XP hun+sp2 -
asturel
őstag
valaki hanszjja nforce2 lappal ?
-
asturel
őstag
ez az nTuune ilyen windoz alol valo tuning, mint a nvsystem utility vagymi ?
-
Calogero
addikt
Nha feltettem
A masolas nalam eszrevehetoen gyorsabb lett. Elotte a 4.xx driver volt fent mert a 5.10 szar volt.
Ui. XP telepito cd vissza a polcra -
somé
őstag
Én már tegnap feltettem,lényegi változást nem vettem észre egyik irányban sem...
-
Christoph
aktív tag
Már az elöző 6.x-es is javított a hangminőségen az 5.10-hez képest, talán ez is (bár rontani nem ront), nekem pöpecül felment, semmi hiba, minden okés....
-
Calogero
addikt
Probalta mar valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest