Új hozzászólás Aktív témák
-
Crack
csendes tag
Nekem egy Abit NI8 SLI lapom van Nforce4-es ez is.
A driver nálam fenn van (a gyári amit adtak hozzá) nincs is vele gond.
A vinyó is IDE-n megy (160GB Samsung), meg a DVD is (Pioneer 110)
annyi gondom volt vele eddíg hogy a CD-írást kétszer elrontotta, de az karcos RW-n volt és hogy kicsit lassan olvassa be a lemezt. Egyébként műkszik az Nforce4. -
Sullivan
aktív tag
Gyakorlatilag minden lemez művelet jóval lassab mint nforce3-nál!
Valaki segítsen ha tud plzz!!!!!
-
Sullivan
aktív tag
most vettem egy lanparty nf4 ultra d lapot, egyetlen gondom van vele ami a következő:
a 4 ide porton 4 db dvd meghajtó csücsül és ha mindet egyszerre akarom használni (másolás) akkor belassulnak nem gyengén! ezelőtt nforce3mam volt és azzal nem volt ilyen probléma, sőt még a régi nforce2-vel sem! próbáltam többféle drivert, összevissza dugdostam is a meghajtókat akkor is ugyanez a jelenség
valami ötlet? -
kymco
veterán
Vettem egy jó kis nforce4-es gigabyte-os alaplapot.....
Az XP telepítése után felpakoltam a gyári chipset drivert OK
Feltettem a gyári IDE drivert ...no ekkor már nem indult az XP..... pontosabban csak indult, de nem érkezett el az interaktivitáshoz...
Nem baj, kihagytam
A meglepi az internetre való kapcsolódáskor ért. A honlapok bejönnek, de a letöltések (IE, Opera, vírus def. frissítés) nem működik, mert corrupt file jön csak le.
Kiiktattam az nvidia gyári tűzfalát, akkor legalább a frissítések lejönnek, de letölteni nem tudok Mi lehet az oka?
Egyébként K8NF9 ultra van.
Mivel kora hajnal van, lehet, hogy nem a legjobb topicba tettem a problémám, mert nem csak ide gondom van... de remélem lesz válasz....
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
biost nem tudom melyiket hasznalo (most nem otthon vagyok) nem frissitettem az biztos. 6,70es nforce drivert hasznalom, mert az a legjobb. az IDE SW mit takar? hat ha azt lattad, hogy rakerdez, akkor egyuttal el is olvashattad volna amit kiir, mert kiirja, hogy mire valo es mit takar
azt, hogy jobb lesz tole, de nem szukseges a szamitogep hiba nelkuli mukodesehez, ugyhogy attol, hogy nincs fent, meg mukodnie kellene hiba nelkul. de mondom mindezt reszletesen le is irja
-
aXXon
őstag
a chaintech lapnal egymas melle kell rakni a ramokat akkor mennek dualban (nekem is ilyen lapom van, szivtam vele rendesen mikor osszeraktam, de azota jo hala egnek
)
elvileg ha fent van az nforce driver ha nincs, mennie kellene, de az nforce csomagban van egy ilyen resz hogy IDE SW... ez sokaknak akadt, nekem megy ezzel is, meg nelkule is, de proba szerencse. a samsung optikai driveokrol nincs tul jo velemenyem, ha lehet probaljatok ki massal is, hatha csak azt nem szereti -
DJ Stevey
csendes tag
Hali!!
Nekem is gondom van az ASUS A8N SLI Premium NForce4 alaplapommal, Úgy, hogy fel van telepítve a driver, néha hibásan olvassa a cd-ket, vagy dvd-ket.
De ezek tetejébe még a cd írás-t is rontja SCSI Target error hibaüzenet kíséretében...
Több íróval is eljátszotta, mondták többen is, hogy valószínűleg chipset hiba.
Én viszem vissza gar-ba.
Remélem neketek több sikeretek lesz az NForce4-el!
Üdv.:
Steve -
dante3
addikt
Sziasztok!
Összedobtunk az öcsémnek egy gépet:-chaintech vnf4 ultra zenit
-athlon64 3500+ /venice/
-2*512/400 kingston value
-asus x800xl
-160gb samsung sata
Első számú probléma,hogy egy új samsung combo van még a gépben ,ami nem akar olvasni normálisan dvd-t!Visszavittük a boltba, ott kipróbálták és jól működött!
Próbáltam az én ugyanilyen combommal és az sem működött az öcsémnél,nálam tökéletesen üzemel!
Második probléma két egyforma ram,miért nem akar dualban menni?
Nálam simán mennek,kipróbáltam!
Ötleteket várok,mert nem értek az nforce lapokhoz!
Az alaplap saját topicjában nem olvastam senkinél ilyen jellegű hibákat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest