- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
biost nem tudom melyiket hasznalo (most nem otthon vagyok) nem frissitettem az biztos. 6,70es nforce drivert hasznalom, mert az a legjobb. az IDE SW mit takar? hat ha azt lattad, hogy rakerdez, akkor egyuttal el is olvashattad volna amit kiir, mert kiirja, hogy mire valo es mit takar
azt, hogy jobb lesz tole, de nem szukseges a szamitogep hiba nelkuli mukodesehez, ugyhogy attol, hogy nincs fent, meg mukodnie kellene hiba nelkul. de mondom mindezt reszletesen le is irja
-
aXXon
őstag
a chaintech lapnal egymas melle kell rakni a ramokat akkor mennek dualban (nekem is ilyen lapom van, szivtam vele rendesen mikor osszeraktam, de azota jo hala egnek
)
elvileg ha fent van az nforce driver ha nincs, mennie kellene, de az nforce csomagban van egy ilyen resz hogy IDE SW... ez sokaknak akadt, nekem megy ezzel is, meg nelkule is, de proba szerencse. a samsung optikai driveokrol nincs tul jo velemenyem, ha lehet probaljatok ki massal is, hatha csak azt nem szereti
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged