- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniform_64
csendes tag
válasz
uniform_64 #10 üzenetére
mit rudtok ezekről a lapokról:
Már nagyjából körvonalazódik:
ASUS A7N8X-Deluxe
Abit NF7-S (mi a különbség a sima és az NF7-S2 közt? illetve h honnan tudom hogy milyen reverziójú a lap?)
vagy Soltek SL-75FRN-RL? -
uniform_64
csendes tag
Igen, nekem is ez jött ki.
Volt egy kis időm, és utánaolvastam, h mi is megy most mennyiért. és hogy mit irtak róla: Vagy ASUS A7N8X Deluxe, vagy ABIT NF7-S. Ebből az abit olcsób------> több marad procira, ugyhogy sztem az lesz. Én Barton magos procit néztem, annak 512 az L2. Az sokat számít, nem? Miért jobb a Sempron?
Ja, és érdemes 3000res procit venni, vagy 2500s is bőven elég? -
uniform_64
csendes tag
Elöször is köszi a tanácsokat. Láttam azt a DFI Lanpartyt, nem rossz, UV lámpával nagyon állat. A tuning nem számit, nem hiszem h megprobálnám. Extra: Min 4 USB (ez ma már nem extra), 5 PCI, de hát ha 4 nem halok bele, de 5 jobb lenne, 3 DIMM, de szintén, 2 elég, ebbe sem fogok asszem belehalni. Az nForce3 miben különbözik az nForce2-től? Na tisztázzuk, max 50 legyen a proci+az alaplap. Hát, ami kihasználná az a játék, a webszerkesztés+net nem hiszem h megterhelné....
Nem tudom mit vegyek, eddig CPUban is AMD 2400+ ra gondoltam max, az is elég nem? Játékban annyit számít h 400 Mhz+, tekintve h mennyivel többe kerül?
Kérdés +: Mi a különbség a Sempron magos, és a Tbred. magos AMD közt? -
uniform_64
csendes tag
hi@all
sry ha van már ilyen topic, de sürgősen kellene a segítség.
Most készülök nForce2s alaplapot venni, de nem tudom h milyet. Az nForce 2 sem biztos, csak arról sok jót hallotam, meghogy sok szolgáltatás van rajta. az alaplap és a proci kb 50 körül legyen (inkább alatta). Tuningolni nem szeretném, de kinézet inkább. (plexis házam van)
A CPU is kérdéses. Nemtudom milyet vegyek. Mi a különbség a Sempron és a Throu. magos Amd közt?
Mit ajánlotok? előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fogyjunk le!
- EAFC 25
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft