- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aloki
tag
válasz
uniform_64 #11 üzenetére
Én nagyon sok nf2 alaplapot végignyálaztam már, és se az asus-t se az abitot nem ajánlom.
Már mindegyik újy lap nForce 2 Ultrával van szerelve.
Vagy Gigabayte 7NNXP, vagy DFI Lanparty, esetleg Epox 8RDA(3)+
Én ezt ajánlom:
Bővebben: link
DFI Lanparty + 2500 Lockmentes Barton
[Szerkesztve] -
Chabee
tag
válasz
uniform_64 #11 üzenetére
Szasztok!
Nekem egy ASUS A7N8X-DeLuxe lapom van, benne egy Barton magos Athlon XP 2500+ -szal. Szerintem, ez az egyik legjobb alaplap nForce2 platformon, mert telezsúfolták az akkor elérhető összes extrával.
Egynehány a teljesség igénye nélkül:
2 db SATA
2 db integrált 10/100 Mbites hálókari (az egyik 3com, a másik az nForce2 integráltja)
MCP-T délihíd azaz hardveresen támogatott Dolby Digital kódolást tudó int.hang. Természetesen 6 csatorna, plusz egy digitalis koax kimenettel. A procit alig terheli a hangképzésnél.
6 db USB 2.0
2 db IEEE 1934 (FireWire)
Az északi híd passzív hűtésű, csendes géphez fontos szempont.
DDR400 és FSB400 támogatása, mert Ultrás a 2.0-s verzió. Dual channel memória.
ASUS Q-Fan, ami szabályozni tudja a ventit, ha beállítod.
AGP 8X-Pro, bár ezt nam nagyon használják ki, mert az AGP Pros karik inkább a profi 3D-s megjelenítésben vannak.
Amikor nézegettem az nForce2-s alaplapokat vaciláltam az ABIT NF7-S és az ASUS között, de az utóbbit választottam, mert nekem nincs optikai digitális bemenetem az 5.1-es hangrendszeremben, így az RCA-s koax mellett döntöttem. Az ABIT csak optikai digitális kimeneteket használ (bár lehet, hogy ez téged egyáltalán nem érdekel).
Már elmúlt egy éves a lap, de eddig hibátlan és a 2100 MHz-en járatott bartonnal atom stabil, szal nem bántam meg.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz
uniform_64 #11 üzenetére
!!!GOOGLE A BARATOD!!!
NF7-S2
Bővebben: link
NF7-S Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz
uniform_64 #11 üzenetére
Az Nf7esen nincsen SATA.
Onnet tudod megkulonboztetni a ket alaplapot, hogy megnezed, hogy milyen felirat van raszitazva.
NF7 === NF7
NF7-S === NF7-S
Kell meg segitseg? -
uniform_64
csendes tag
válasz
uniform_64 #10 üzenetére
mit rudtok ezekről a lapokról:
Már nagyjából körvonalazódik:
ASUS A7N8X-Deluxe
Abit NF7-S (mi a különbség a sima és az NF7-S2 közt? illetve h honnan tudom hogy milyen reverziójú a lap?)
vagy Soltek SL-75FRN-RL? -
kribe
őstag
válasz
uniform_64 #1 üzenetére
Ha nekem lenne pénzem egy DFI LanParty UT Nforce3 250Gb-s alaplapot vennék (26e ft körül) egy Athlon64 3000+ -os procival (37-39e?). Esetleg az olcsóbb 2800+ vagy Sempron 3100+ -szal. Nekem is plexis a házam, és ennek az alaplapnak gyönyörű fekete nyákja van, UV-érzékeny sárga slotokkal és kábelekkel, valamint a tuninglehetőségei is jók, de mondtad hogy téged ez nem izgat.
Mindenesetre, amint összekapartam a pénzt megveszem, és jöhet az UV fun -
Trak
addikt
válasz
uniform_64 #1 üzenetére
nForce 2 jó lesz. Hogy azon belül milyen az már teljesen rajtad áll. Attól függ leginkább, hogy mire akarod használni, milyen cuccok legyenek rajta.
Kinézet szempontjából mindegyik ugyanolyan, nem az lesz a döntő.
Milyen extra dolgokat szeretnél rá? Csak új jöhet szóba, vagy olyan is amit itt a Prohardveren árulnak? Ezekkel sincs semmi gond, akár sok hónap garival is lehet kapni. -
bibimad
senior tag
válasz
uniform_64 #1 üzenetére
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=114242&arc=f itt egy jó cucc.Szerintem 30 körűl odaadja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged