- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabee
tag
válasz
uniform_64 #11 üzenetére
Szasztok!
Nekem egy ASUS A7N8X-DeLuxe lapom van, benne egy Barton magos Athlon XP 2500+ -szal. Szerintem, ez az egyik legjobb alaplap nForce2 platformon, mert telezsúfolták az akkor elérhető összes extrával.
Egynehány a teljesség igénye nélkül:
2 db SATA
2 db integrált 10/100 Mbites hálókari (az egyik 3com, a másik az nForce2 integráltja)
MCP-T délihíd azaz hardveresen támogatott Dolby Digital kódolást tudó int.hang. Természetesen 6 csatorna, plusz egy digitalis koax kimenettel. A procit alig terheli a hangképzésnél.
6 db USB 2.0
2 db IEEE 1934 (FireWire)
Az északi híd passzív hűtésű, csendes géphez fontos szempont.
DDR400 és FSB400 támogatása, mert Ultrás a 2.0-s verzió. Dual channel memória.
ASUS Q-Fan, ami szabályozni tudja a ventit, ha beállítod.
AGP 8X-Pro, bár ezt nam nagyon használják ki, mert az AGP Pros karik inkább a profi 3D-s megjelenítésben vannak.
Amikor nézegettem az nForce2-s alaplapokat vaciláltam az ABIT NF7-S és az ASUS között, de az utóbbit választottam, mert nekem nincs optikai digitális bemenetem az 5.1-es hangrendszeremben, így az RCA-s koax mellett döntöttem. Az ABIT csak optikai digitális kimeneteket használ (bár lehet, hogy ez téged egyáltalán nem érdekel).
Már elmúlt egy éves a lap, de eddig hibátlan és a 2100 MHz-en járatott bartonnal atom stabil, szal nem bántam meg.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest