Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chabee

tag

válasz uniform_64 #11 üzenetére

Szasztok!

Nekem egy ASUS A7N8X-DeLuxe lapom van, benne egy Barton magos Athlon XP 2500+ -szal. Szerintem, ez az egyik legjobb alaplap nForce2 platformon, mert telezsúfolták az akkor elérhető összes extrával.
    Egynehány a teljesség igénye nélkül:
    2 db SATA
    2 db integrált 10/100 Mbites hálókari (az egyik 3com, a másik az nForce2 integráltja)
    MCP-T délihíd azaz hardveresen támogatott Dolby Digital kódolást tudó int.hang. Természetesen 6 csatorna, plusz egy digitalis koax kimenettel. A procit alig terheli a hangképzésnél.
    6 db USB 2.0
    2 db IEEE 1934 (FireWire)
    Az északi híd passzív hűtésű, csendes géphez fontos szempont.
    DDR400 és FSB400 támogatása, mert Ultrás a 2.0-s verzió. Dual channel memória.
    ASUS Q-Fan, ami szabályozni tudja a ventit, ha beállítod.
    AGP 8X-Pro, bár ezt nam nagyon használják ki, mert az AGP Pros karik inkább a profi 3D-s megjelenítésben vannak.

Amikor nézegettem az nForce2-s alaplapokat vaciláltam az ABIT NF7-S és az ASUS között, de az utóbbit választottam, mert nekem nincs optikai digitális bemenetem az 5.1-es hangrendszeremben, így az RCA-s koax mellett döntöttem. Az ABIT csak optikai digitális kimeneteket használ (bár lehet, hogy ez téged egyáltalán nem érdekel).
    Már elmúlt egy éves a lap, de eddig hibátlan és a 2100 MHz-en járatott bartonnal atom stabil, szal nem bántam meg.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák