- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
carboactivat
csendes tag
Nah....Megoldódott a problémám,me elvittem szervizbe.Kiderült,h a samsung ramom nem kompatibilis a gigabyte alaplapommal és ez idáig csak azért nem látszódott me az elötte lévö riva TNT-m nem vette igénybe a gépet!Szoval volt 1 ram csere és most tök zsir minden!Azért kössz mindenkinek a segítséget!
-
carboactivat
csendes tag
Nem tom már h mit csináljak!!?? Állandóan lefagy,újraindul a gép és fogalmam sincs h miért szaraxik a kártya!!?? Asszem hnap visszaviszem a kártyát csak fogalmam sincs h mit vegyek helyette!?Vki please adjon nekem vmi tippet!?thx
-
carboactivat
csendes tag
A táppal nem hiszem h lenne baj,me 3napja vettem!Coolink 350W-os 2ventis PFC-s táp szoval nem hiszem h a táp a ludas!:(
-
carboactivat
csendes tag
Hella!
Lenne egy kis problémám amire megoldást keresek; van egy Gigabyte GA-7N400E alaplapom és 2napja vettem 1 Ati Radeon 9600pro-t és azota a gépem ba**axik!!:( Beraktam a kártyát és amikor újra telepítettem az xp-t akkor telepítés közben lefagyott párszor,aztán nagy nehezen felment az xp utánna játék közben fagyott ki párX és valamikor újraindítja a gépet...és nem azért me nem bírja a kártya!Beleraktam a gépbe egy régi kártyát(S3 savage 4) és ezzel rendesen ment és nem indult újra a gép!!! Szoval lehet h ez azért van mert az alaplapom nForce-os és a kártya pedig ATI és a chip-ek nem szeretik egymást????
Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged