- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
carboactivat
csendes tag
Nah....Megoldódott a problémám,me elvittem szervizbe.Kiderült,h a samsung ramom nem kompatibilis a gigabyte alaplapommal és ez idáig csak azért nem látszódott me az elötte lévö riva TNT-m nem vette igénybe a gépet!Szoval volt 1 ram csere és most tök zsir minden!Azért kössz mindenkinek a segítséget!
-
klepto
addikt
NA igen, hogy én a saját érvelésemet mondjam: álltalában egy GPU-kat is forgalmazú alaplapi csipszetet is gyártó cég, nagy valószínűséggel optimalizálja az alapi csipje és a VGA kártyája közötti kommunikációt. Ez igaz a Sisre is, mert találtam olyan funkciót a Gigabyte lapomon, mai akkor válik aktívvá, ha Sis GPU-s kártyát rakok a gépbe.
OFF
Ezért gondolkozom egy Xabre600-as kártya beszerzését a mostani 64 bites Radeon9100 helyett ;]
ON -
-
Tul
aktív tag
Nem akarom én is bannoltatni magam, de ebben biza intelfannak van igaza! Érdemes ennek kicsit jobban utánanézni, sok más fórumban is foglalkoztak a témával, személyszerint nekem is beállt az nforce chipset vs. 9600xt!! Ezért kénytelen voltam nv-re váltani, most semmi gond. Ja és az xt-vel sem másik lapban:))
-
I. Richard
senior tag
Gamer-ben olvastam:
Az nforce2-es lapok a RADEON 9600as kártyákkal igen komoly teljesítményt vesznek fel, egy 350-es táppal hibákat produkáltak.....
Azt nem írták, milyen hibákat, de az, hogy a telepítés közben fagy, az felettébb elgondolkodtató:)) Próbálj ki egy erősebb tápot, hátha.... -
fLeSs
nagyúr
Win XP után milyen sorrendben telepítetted fel a drivereket?
A helyes ez lenne:
1. oprendszer
2. SP1 (ha nem integrált)
3. chipsetdriver
4. dx 9
5. VGA-driver
6. hang, LAN és egyéb dolgok.
Ha így is rossz, és ha a BIOS-ban is sakkoztál már a beállításokkal, akkor vidd vissza a kártyát garanciáztatni. -
FlasH-BacK
senior tag
Ha tudod, akkor próbáld ki másik gépben. Nehogy aztán az legyen, hogy visszaviszed garba és ott meg megy. Mert az elég cinkes:D.
-
_Geri_
tag
válasz
carboactivat #1 üzenetére
Hogy a témához szóljak, a haveromnak nForce 2-es Abit NF7-je van és Radeon9200-a, és tökéletesen működik neki.
-
carboactivat
csendes tag
Nem tom már h mit csináljak!!?? Állandóan lefagy,újraindul a gép és fogalmam sincs h miért szaraxik a kártya!!?? Asszem hnap visszaviszem a kártyát csak fogalmam sincs h mit vegyek helyette!?Vki please adjon nekem vmi tippet!?thx
-
Dilikutya
félisten
OFF
jól sejtem hogy intelfant bannolták? :D:D
ON
amugy nem hinném hogy AGP feszt kéne neki adni. alapfeszen is mennie kell minden karinak mégiscsak aza szabványos és a normális. ha már a normális működéshez is pici tuning kell fene megette -
carboactivat
csendes tag
A táppal nem hiszem h lenne baj,me 3napja vettem!Coolink 350W-os 2ventis PFC-s táp szoval nem hiszem h a táp a ludas!:(
-
MaUser
addikt
válasz
carboactivat #3 üzenetére
Hogy on is legyen:
Próbáld meg a biosban megemelni az agp feszültéséget egy picit. -
intelfan2
csendes tag
Érdekes módon az előző topicunkban sem szólt rám parci hanem téged is figyelmeztetett.
-
Calogero
addikt
válasz
Milyen es mekorra tapod van?. Probald ki masik tappal is.
Alaplapi drivert feltetted?
VPU recover a catalystba van
Megjelenites tulajdonsagai-> beallitas ful -> sepicailis -> VPU recover
[Szerkesztve] -
intelfan
aktív tag
Talán fogd be a szádat kis szivem a via is foglalkozott az ATI inkompatibilitásával rengeteg embernek volt vele problémája.
Moderálni meg elég érdekesen szoktál ha nem tetszik valakinek a véleménye akkor kitörlöd ha valaki ellent mer mondani neked szintén kimoderálod.
Fogd vissza magadat és inkább ne tesztelj alaplapokat se ha egyszer tök kuka vagy hozzá. -
fLeSs
nagyúr
válasz
carboactivat #5 üzenetére
Ha az nem segít, amit intelfan javasolt, akkor a kártyát vidd vissza garanciába.
-
intelfan
aktív tag
válasz
Ez nem azért van mert az nvidia alaplap nem szereti a 9600pro-t hanem azért mert általában a 9600-al sok kompatibilitási probléma van. Más chipsettel sem mindig működnek rendesen.
Próbálj feltenni egy újabb/régebbi catalyst drivert.
VPU recover-t kapcsold ki.
Vedd vissza 4X-re az AGP sebességet/kapcsold ki-be a FAST Write-ot. -
carboactivat
csendes tag
Hella!
Lenne egy kis problémám amire megoldást keresek; van egy Gigabyte GA-7N400E alaplapom és 2napja vettem 1 Ati Radeon 9600pro-t és azota a gépem ba**axik!!:( Beraktam a kártyát és amikor újra telepítettem az xp-t akkor telepítés közben lefagyott párszor,aztán nagy nehezen felment az xp utánna játék közben fagyott ki párX és valamikor újraindítja a gépet...és nem azért me nem bírja a kártya!Beleraktam a gépbe egy régi kártyát(S3 savage 4) és ezzel rendesen ment és nem indult újra a gép!!! Szoval lehet h ez azért van mert az alaplapom nForce-os és a kártya pedig ATI és a chip-ek nem szeretik egymást????
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest