- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
leslieke #4388 üzenetére
van némi alapja. ismertem egy erdélyi leánykát, (igen szerelmes is voltam anno beléje.)
aranyos, rövidhajú, szopottgombóc feje volt. de mivel romániában lakatosnak tanították, boxolni járt, így kicsit fiús volt a mozgása. amikor vendéglátósként, csípőre tett kézzel megállt az ajtóban, végigpásztázta szemével a placcot, majd kiment a teraszra, a vendégek nem mertek keveset rendelni. pedig pici lány volt, de igen határozott...
volt neki valami barátja, akit igazából csak kihasznált. a csaj össz is szedett valahonnan babát. mondtam is a srácnak:
"l**! ahogy ismerem a v***-t,a gyereket is majd neked kell szoptani..."
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Politika
- GTA V
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest