Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Reggelt!
Elaludtam.
-
w333
félisten
-
ElGatto
aktív tag
Nekem a Playben az értékelések mindig olyan gyanúsak mintha nem is emberek értékelnének.

-
horvathkrisz
addikt
Én arra értettem, hogy ha valaki a mai társadalomban írni nem képes, akkor valószínű gondolkodni sem. Ugyanis az írástudás egy alapvető dolog. Persze ettől lehetnek kivételek, mint a munkatársad is, de javarészt nem ez a jellemző. Konkrétan arra akartam kilyukadni, hogy ha valaki tud írni, akkor valószínűbb hogy gondolkodni is jobban tud, mint az aki nem képes helyesen írni.
Bár aztán lehet hogy nincs igazam. Abban viszont igen hogy a kannibálok sem írni, sem pedig gondolkodni nem tudnak.
-
NTonee
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
ezt most szerintem túlnyomtad. Attól, hogy valakinek nem jó a helyesírása, lehet termékeny és a társadalom számára hasznos ember. Valaki felhúzta azt a házat is, amiben laksz (persze saját kezű munkád is lehet, de ez ritka). Az építőipari szakmunkásnak valószínűleg azért igen ritkán van szüksége tökéletes helyesírásra. Nyilván minősít egy embert az írása is, de attól még lehet jó szakember. Az állattenyésztő telepeken dolgozó állatgondozó sem azzal lesz elfoglalva, hogy hogyan ír, hanem hogy jól tartsa a tehenet/disznót/stb. És még bőven lehetne sorolni a példákat. Nálunk is van a cégnél borzasztóan igénytelen munkatárs, aki nem hogy írni, beszélni sem tud, mégis olyan tudása van, amit képtelen vagyok utolérni.
-
tybsen
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én jó vagyok helyesírásban, de vannak más területek, ahol kevésbé (mert nem is érdekelnek igazán vagy nem tudom). Sokak szerint a helyesírás egy adottság, nekem mindig is ment, szóval nem tudom megítélni - mindenesetre sok ismerősöm van (képzett, tanult emberek), akik nem tudnak helyesen írni, ugyanakkor sok másban nagyon jók, amiben meg én nem.
Szóval érdekes dolog ez, de engem is zavar, ha valaki nem ír helyesen (illetve eléggé igénytelen is).
De a büdös emberek jobban zavarnak
akik például az edzőteremben már kora reggel g..i büdösek... Vagy fokhagymát zabáltak és úgy lihegik körbe az edzőtermet. 
-
horvathkrisz
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
a hejesírást kihatytad

Nem találok rá megfelelőbb kifejezést: iszonyat.
Sokszor azon gondolkozom, hogy csak a kannibálok, vagy a magyarok sem tudnak írni.Gondolkozzatok el ezen: vajon milyen ember az, aki még írni sem tud? Akkor mit tud? Akkor mi a nagy büdös lószart tud egy egyén, ha még írni sem? Dolgozni? Termelni? Valamit kitalálni, esetleg fejleszteni? Társadalmat építeni? Nem: enni, sz@rni, b@szni, aludni.

Tele van az ország ilyen emberekkel, aztán mindenki csodálkozik hogy nincs píz. Ugyan, miből is lenne. Amíg ilyen emberekkel van feltöltve a Kárpát-medence, addig nem is lesz jobb az életszínvonal, és ezennel vissza is kanyarodtunk a guglipléjtől a múltkori témánkhoz... -
NTonee
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
nekem nem a magyar értékelések jelennek meg, azokat nem is láttam. Amerikai-angol lokalizációval használom a telefont, így nekem azok jelennek meg. Kapcsolati hibákra, erős laggolásra, program hibákra panaszkodnak sokan. + ami sok más játéknál is gond, hogy bár ingyenesen letöltheted, az előrehaladáshoz pénzt kell rá áldozni, irreálisan sokat. Persze én nem próbáltam, ritkán játszok telefonon (akkor is csak egyszerűbbekkel), de találkoztam már ilyenekkel bőven.
-
w333
félisten
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Várd csak ki a végét! Ami késik az nem múlik!

-
randras_83
addikt
Ebben egyetértünk. Mondom én nem használtam ilyet, de tuti hiányozna nekem is.

Mondjuk nekem alapból 4G-n van, de nem vettem észre számottevő különbséget akksiban, persze nekem 5 van. Mondjuk a 4est is állandóan 3G toltam.Csodálom amúgy, hogy a Szexicsokoládék - ra még nem kaptam építő jellegű hozzászólást

-
gzbotii
nagyúr
Most 4.4-et hasznalok a Note-on, de gondolkodom egy 5.0.1-en, de az appdrawer egyszeruen taszito...

-
NTonee
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
jah, jut eszembe...
ha csak mobilnet on/off kell, akkor van ez a lehetőség persze, csakhogy lusta vagyok.
Quicksettings lehúz, mobilnet megnyom, kapcsoló off, ez van most lp alatt. KK alatt viszont egyetlen gomb megnyomásával is a főoldalon meg lehetett ezt csinálni. Nyilván ez nem akkora érvágás, hogy most hármat kell nyomni, de ha már megszokja az ember, hogy egy gomb volt korábban, akkor hiszti van. 
-
tybsen
addikt
válasz
wardemi
üzenetére
Nekem nincs sem igényem sem szükségem root jogosultságra, sem egyéb romokra. Azért vettem (immár a negyedik) nexust, mert ez volt eddig az egyetlen vonal androidon, amin a legkevesebb akadás van talán és leginkább smooth, illetve frissítések is jönnek. Az összes többi androidos készülék szép és jó meg néhány dologban adott esetben sokkal szimpatikusabb is (nagyobb kijelző, jobb kamera, miegymás), de az összes gyakorlatilag elavult szoftveresen / le van maradva néhány körrel és ez engem zavar. Már megjelenéskor is elavultak. Szóval nekem ezért van nexusom.
Korábban még a galaxy nexusig szórakoztam vele én is meg mentéseket csináltam meg stb. de időközben úgy használom, ahogy van

-
wardemi
senior tag
A taskerben van az úgynevezett scenes, amivel bizonyos taskokat pl buttonokra,stb. lehet rákötni, ergo csináltál magadnak egy widgetet. Emiatt mondtam mint alternatívát
, bár lehet, hogy loli alatt ez is meghalt
Sajna csak tabomon van 5.0.2, azon nem tudom megnézni a 2G/3G-t.edit: Sima taskal megy a cucc, ha képes mobilnetet váltogatni akkor done
.tybsen:
Secure setting és root kell sajnos már jó ideje, mondjuk engem sose zavart
azért van nexus, hogy root alap legyen 
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
olyan van, de az csak az adatkapcsolatot bontja, erről írtam előrébb, hogy attól még 3g aktív.
Ha wifin van a telefon, akkor a 2g-re kapcsolással semmit sem korlátozol. Ha otthon vagyok, akkor feleslegesen szopja a 3g hálózat az akkut. Persze inkább olyan akku kéne, amivel már nem probléma az ilyesmi.wardemi: ,,Túl lusta vagyok én kapcsolgatni" Pont ezért volt jó a widget. Ott csak egyetlen gombot kellett megnyomni a főoldalon és kész is. Most meg quicksettings- adatkapcs- kikapcs- more settings- mobile networks... tökömnek nincs kedve végignyomkodni.
tybsen: Volt egyszerűbb. Voltak olyan KK custom romok, amikben olyat lehetett állítani, hogy ha lekapcsolod a kijelzőt, akkor visszaváltott 2g-re automatikusan. Kijelző bekapcsolásra pedig 3g-re kapcsolt (mondjuk gondolom, a tasker is ezt csinálja). Ezt viszont én sosem használtam, mert lassú a váltás, meg ez már kicsit beteg.
Persze hagyhatnám a fenébe otthon is, de akkor meg tényleg minden nap, vagy akár napi 2x is tölthetném (ilyen is előfordul), de akkor meg az akku élettartamát rövidítem. Így is ömlenek bele a töltési ciklusok. -
tybsen
addikt
Taskerrel nem is lehet normál esetben, csak root és egy külön plugin segítségével működik, ha jól látom. Llama sem tud alapesetben átkapcsolni 2g/3g között ha az ember egy bizonyos wifire van kapcsolódva, talán ott is root kell.
Mindenesetre én úgy vagyok vele, hogy ennyi mindent beállítani meg root jogosultságot adni egy átkapcsolás miatt nekem nem éri meg. Akkor inkább tényleg átkapcsolom kézzel vagy hagyom az egészet és többször töltöm inkább a telefont.
Vagy van egyszerűbb módja is?
-
wardemi
senior tag
-
rootkiller
őstag
Jött már valakinek OTA 5.1?

-
NTonee
veterán
a mobilhálózat attól még 3G-n van, hogy a wifi megy. Akkuidőben nem mindegy. Van egy SE V630i "butatelefonom" is, amin nagyon látszik a különbség. 3G-n max 2napot húz, 2G-re állítva 5napig megy. De a N4-nél is bőven észrevehető. Ha egész hétvégén punnyadás van, akkor szombat reggel leveszem a töltőről és hétfőn melóban rakom töltőre ismét. Ha 3G-n hagyom, akkor már vasárnap reggelre hiszti van.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
Jó reggelt mindneki!
Nekem nem kapcsolja quickből a mobilnetet, hanem a beállításokba dob be (N4 - 5.0.1)
Ha otthon vagyok, akkor mindig 2G-n van a telefon, egyrészt mert van wifi, másrészt mert akkor úgysem nyomogatom egyfolytában, tehát nem kell. Ezért szoktam kapcsolni 2G-3G között. Nem kapcsolgatom én össze-vissza, mint sokan. Ha elmegyek valahova, akkor vissza 3G és úgy marad, amíg haza nem érek.wardemi: őő... fogalmam sincs, azt sosem használtam, mert nem kell nekem automatán kapcsolni semmit sem.
bigrock: Szerencsére nem találkozok egy buggal sem, a Liquidsmooth rom (N4) kiváló. Vagy lehet, hogy csak ott nem nyúlkálok, ahol a bugok tanyáznak?
Egyébként a stocknál én is találkoztam pár érdekes dologgal, például hogy elfogyott néha a ram.
Tudom, hogy sokminden más lett KK-hoz képest, de egy widgettel kapcsolható beállítást nem lehetett még megoldani ennyi idő alatt? Frissítésük sem jött az appoknak már nagyon régóta (Powerful Control, Power Toggles).----------------
Boxutca - Forma1 indul, rajongók a tv elé! -
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83
üzenetére
En meg sose hasznaltam ilyet...azt se tudom mire jo egesszen

-
Scooter74
őstag
Nem vagy bunkó, mert én is fel vagyok egy picit háborodva.
Én azt nem értem miért most kapkod az ART-ra való optimalizáláson, amikor tudta, hogy 5-l felfelé csak ART lesz. Neki is van nexusa simán tudta volna orvosolni a gondot akkor amikor kijött a beta 5.0-s rendszer.
Már abban a kis szabadidejében foglalkozhatott volna vele.
Jucnak igaza van mert ha nem akar vele foglalkozni, akkor eladhatná olyan valakinek aki vinné tovább és folyamatosan javítaná és frissíteni az appot. -
tybsen
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
Én próbáltam 3G helyett 2G-n használni, de valahogy mindig az volt az érzésem hogy a lassúság miatt a kijelző is tovább van használva, így amit megnyerek a 2G hálózattal azt gyakorlatilag el is veszítem a kijelző használat miatt. ez lehet hogy hülyeség

-
bigrock
addikt
Én a Pzoley-féle ROM-ot használom, már 3(!) hónapja. Érdemes a honlapjába beleolvasni, a fejlesztéssel kapcsolatban szokott kommentelni. A LP egyrészt gyárilag tele van bug-gal, másrészt a KK-hoz képest a nulláról kell kezdeni a feature-ök fejlesztését hozzá, mert teljesen más a struktúrája. (tök fura, hogy ezeket ide írom és nem az ON-ba, de oda már csak röhögni, meg sajnálkozni járok
) -
NTonee
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Baromi rosszul tud esni az embernek, ha hirtelen megszűnik, vagy nem elérhető valami, amit már megszokott. Én mondjuk leszoktam róla, a custom romok többsége xposed nélkül képes a gravitybox és társai által nyújtott funkciókat adni, így nincs rá szükségem. Azonban az eléggé kiakaszt, hogy nem tudok például widgettel kapcsolni mobilnetet és 2G/3G-t váltani. KK (és korábban) volt több app is, amiknek a widgeteit főoldalra kirakva kapcsolgathattam, de LP óta egyik sem működik és nem úgy tűnik, hogy a fejlesztők nagyon kapkodnának a megoldás után.
-
twine
veterán
válasz
Scooter74
üzenetére
Na most akkor bunkó leszek...:
Bekap6ja...
Persze az eddigieket köszönjük,
de attól még bekaphatja....Juc-nak igaza van mindenben...Nagyon nem is tudok mit hozzá tenni,, értem, megértem, de ettől még kicsit "hisztizek"miatta

Mármint nem Juc miatt hisztizek,
hanem rovo s3ggrázása miatt...hogy nincs ideje, meg "kedve" foglakozni vele,, és nem tudja mi lesz... :/ -
gzbotii
nagyúr
válasz
Scooter74
üzenetére
Az első kettőben kiegyeznék...bármelyikkel kiegyeznék

Amúgy, nekem nagyon jó hétvégém lesz, pénzem 0 (miután szerdán eltapsoltam 5,500 - egyetemistának nagy pénz) Meg ha lenne pénzem se innék, szombat-hétfő meg meló és egy másnaposan átszenvedett munkanep elég egy hétre, amúgy is.
-
Scooter74
őstag
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
De amint látom nem csak itt van nyugi, hanem a túloldalon is /N4-N5 totyikokra gondolok/
-
randras_83
addikt
Már csak egy lenspen kéne, egy 55-200as vagy 18-135ös obi (vagy mindkettő) és egy sör a Pointer-ben, na akkor vagány péntek lenne..

-
Scooter74
őstag
Látszik, hogy Péntek van!
Ilyen nyugi sem volt mostanában! -
Scooter74
őstag
G+-n ezt találtam!
For people that ask or are wondering when xposed will work on lollipop 5.1 here is a official quote from the developer Rovo89 " Sure, I have heard that Android 5.1 is out. However, it currently makes more sense for me to stablize Xposed for Android 5.0, as I have two productive devices plus the Genymotion emulator running on it. Hopefully, it can then be ported to Android 5.1, but that's hard to tell without having had a look at it.
It's generally hard to estimate any timelines for Xposed-related stuff, for mainly two reasons:
a) Working on Xposed is mainly analysis of AOSP code, traces, closed-source files, followed by some development and testing (often trial and error). I never now which other obstacles are still undiscovered, so the effort is unclear beforehand.
b) Even if I know the effort (= net time), I can't say when I will have the time to actually work on it. For example, this week I probably won't spend a single hour on development. Sorry, but I'm not going to sacrifice my private life for Xposed and I can't spend several hours per evening for this project (anymore).One of the next steps will be the creation of some scripts that help me to compile and package Xposed. Apart from simplification for me, I hope that this might help other experienced developers to try and contribute themselves (e.g by analysing the issues they noticed themselves).
So much for now, keep enjoying the stuff that is already working and please refrain from asking me when Xposed for 5.1 will be stable... I simply don't know that myself."
-
twine
veterán
válasz
Scooter74
üzenetére
Nem vagyok ebben annyira otthon, de nem teljesen értem a dolgot egyébként, hogy miért nem tud 5.1-en működni az, ami működött 5.0-n...
Én eddig úgy tudtam az ART inkompatibilitással volt gond...
Ezért gondolnám azt, hogy 5.0-tól egyenes az út előre...esetleg apróbb módosításokat eszközölve...
De úgy tűnik ,ez nem így van....
Illetve szerintem simán fizetőssé is tehetné a dolgot...hogy haszna legyen belőle...
ha egy nyomorult lejátszóért, játékért, bármiért fizetünk/fizetnek az emberek, egy ilyenért szerintem bármikor adnának pénzt....én legalábbis biztosan...
Mert így megértem a s3ggrázást, hogy nincs kedve, meg ideje...mert ingyen senki nem szeret dolgozni, max ha amúgy is hobbyzik....de ha pénzt is termel, azért gondolom szívesebben ülne le melózni....
Mindegy..nem értek a lovakhoz...

-
Scooter74
őstag
Jaja nekem is olyan érzésem van, hogy már nem lesz a régi.
Illetve a fejlesztő ki is jelentette, hogy nincs annyi felesleges ideje.
Egyenlőre még az 5.0-s rendszerre fejleszti aztán ha azon működik akkor kezdi el az 5.1-re.
És ez a 22-s csapdája mert amire megy majd az 5.1-n arra mi lehet, hogy már 5.2-n vagy 5.3-n leszünk. -
gzbotii
nagyúr
Megint onanizaltok

-
twine
veterán
válasz
aizen92
üzenetére

(#6635) Scooter74 :

Nem akarok pesszimista lenni, de van egy olyan érzésem, hogy az Xposed már soha nem lesz olyan mint 4.x alatt volt...5.0 alatt volt beta,,most 5.1 alatt ez megint nem működik...nem tudom mi lesz így a fejlesztéssel...
nagyon tud hiányozni ha nincs...
-
twine
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Lehet, hogy ezért nem tapasztaltam akkor én sem memória problémát (5.0), meg újratöltögetést , mert egy fia játék nincs a telefonon....alkalmazásokból is elég szűken...azok is régi "nagy" nevek, illetve "bejáratott" app.-ok...
csak a kamera és wifi bug volt...
xposed/gravity működik már 5.1-en csont nélkül?
Illetve a kamera zseblámpa bug nem jelentkezik nálatok az új rendszereken?
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jó reggelt neked is!

Na nagyon kíváncsi leszek a végére nálad ennél az 5.1-s rendszernél.
Amúgy én is vissza flasheltem a Stock 5.1-t /LMY47D-t/
Nálam 60 óra uptime van eddig a rendszer fogyaszt 405MB-t a szabad pedig 1.0-1.1GB-t
Ez a mostani fogyasztás, mert nekem is szedett le frissítést playről.
Nem tudom de csak csak visszatérek a stock 5.1 hez mert olyan simán folyik, semmi akadás illetve lagg nincs bent.
Eddig amit próbáltam romokat azok nem mentek ilyen simán és stabilan.
Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy szerintem mostanában ne reménykedj abba, hogy össze fossa magát az 5.1.
Szerintem annál jobban össze rakták!
-
aizen92
addikt
Ugye a leaknél mint kiderült az is közrejátszik hogy szarul vannak megírva a 3td party appok, mostanában főleg a játékokon fedezték fel, hogy teleszemeteli a rendszert.
Sajnos az app fejlesztők reszortja, nem a googleé.
Nálam amióta egy darab játék nincs ( eddig se nagyon játszottam ) nincs leak. Semennyi.
Persze kifoghat az ember egy szarul megírt és optimalizált pl. Naptár alkalmazást, nem feltétlenül csak játékok a hibások és nem csak a google. -
SybenX
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nálam pont ilyen 5.0.1-en.Most 290 óra uptime és 7-800 MB szabad,a rendszer 700MB-t eszik.
-
horvathkrisz
addikt
Jó reggelt!
Scooter: külön neked:
5.1 Stock, CodeBlue kernel. Jelenleg 237 óra uptime,850 MB szabad ram. Úgy látszik nem szivárog, bár ami nagyon érdekes, tegnap 700 MB körül volt a szabad memória, most frissített playen pár dolgot, 150 megával több lett.
Nem olyan rossz ez az 5.1. Kíváncsi leszek mennyit bír, addig nem kapcsolom ki amíg teljesen össze nem fossa magát. -
Scooter74
őstag
Morgen!

-
aizen92
addikt
Reggelt huligánok!
Végre paintek! -
randras_83
addikt
Én meg felébredtem hajnalba... Faksz kivan...
@w333: muhahaha találó ;D
-
Scooter74
őstag
Jól van na Szilveszterkor készült a kép.
Dartsoztunk és a győztes aki hamarabb kidobta a 301-t az kapott egy feles hazai pálinkát és naná, hogy én voltam mindig az első.
A többiek meg sasoltak csak, hogy hogyan dobálom az 50-s pontokat főleg az első feles után.
A képen éppen a következő feles nyeremény pálinkámat vártam.
És ami a lényeg úgy mentem haza, hogy segg józan voltam, észre sem vettem a piát.
Nem tehetek róla de a töményet bírom mint atom.
Ja és a képen nem látod de ez egy ledes villogós PARTY Szemcsi volt! -
twine
veterán
válasz
Scooter74
üzenetére
Mert a diszkréciót mindig fontosnak/szem előtt tartottam...és mivel nem kértem engedélyt a lányoktól arra hogy feldobjam a fotót a netre, így tartottam etikusnak

Sokszor gondoltam már rá, hogy töltök fel nektek videót, mert elképesztő dolgokat látok napközben...de nem szabad...! Fontos a melóm, nem szeretném ha kirúgnának,és nem is tartanám korrektnek...

-
twine
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
nem,,,valóban,,,ennél sokkal alulöltözöttebbek szoktak lenni a lányok,,és többen vannak, nem ilyen szűk csoportokban

-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
inkább ilyen

-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére

-
gzbotii
nagyúr
Akartam irni valamit a romanokrol, hogy ott ti sirtok a magyarok miatt de inkabb nem. De belegondolva, Székelyföldön ami ~szinmagyar ott is ez megy. Szóval mindegy is.
Ja, meg fasza dolog am masnaposan melegben dolgozni
-
twine
veterán
válasz
Scooter74
üzenetére

Ja-ja,,megy a rettegés az új főgórétól...de ez az új rendszer, nekünk technikusoknak elég jól jött...
Igaz, nincs semmiféle + juttatás, túlóra pótlék etc....(megjegyzem eddig sem volt
)
A napi munkarendemen sokat nem változtat, mert ami ugye fontos:
A munkát el kell végezni, bent kell lenni, ha szükség van technikai támogatásra, legyek kéznél...
Ellenben ha nincs rám szükség, nem kell engedélyt kérni hogy lelépjek, vagy másnap később akarok bejönni,,,mert mondjuk délig nincs feladat, akkor előző nap nyugodtan bepaszhatok
mert ki tudom magam aludni...

Szóval nem minden változás sz@r....

Szerintem ínhüvely gyulladásosra szignózta az új góré magát 4 hónap alatt, és elege lett az aláírásokból...
Meg ugye így túlórából is megtakarít....a középvezetőknek több feladata lett... A csúcsgórénak, meg még egy két egységnek viszont kellemesebb lett...
Szerencsére beleestem én is az utóbbi csoportba.. 
rAndris:
Ok...egy "szörpiben" benne vagyok
Kávéról most próbálok "lejönni", mert kezdtem magam nagyon drogosnak érezni....ami nem gáz...de a kávéból sok volt

-
randras_83
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://kepfeltoltes.hu/150325/10987305_677803665693264_2843971588156032607_n_www.kepfeltoltes.hu_.png)