- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #808 üzenetére
Á szerintem amikor véget ért a telefonálás és elfogy a készlet utána nyugi lesz. Megjelenésig. Utána pár hétig az újdonság varázsa jön és majd január végén kezdődik megint
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #797 üzenetére
A trailer szépséges volt, de a demo és gameplay videók valami botrányosak.
Jó, lesz 120 fps az új konzolokon, de így könnyű. -
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #795 üzenetére
Épp ez a röhej, hogy ahhoz a képest a Dirt 5 messze nem olyan, mintha húdebitang lenne
[link]
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #748 üzenetére
Igaz az is, hogy nem költenek és pont, hogy amiatt költenek. Konkrétan van az a réteg, aki a vírus miatt elveszítette a munkáját. De szerintem ők eddig sem erre költöttek. Ellenben akiknek a vírus nem hozott változást a bevételt tekintve, az többet költ, mivel kevesebbet van máshol. Nem én vagyok a szűk keresztmetszet, de 2012 óta dolgozok itthonról és 2 életre való digitális tartalmam van
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #731 üzenetére
Rendben.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #702 üzenetére
Vajon hány One S van most az xCloud szerverekben? Több millió? Ha igen, akkor el tudom képzelni, hogy valaki egyszer olyan brutál gépet rak fel a felhőbe, amitől befelé nő a hajam. De az xCloud/Stadia indulását nézve, ez még nem létjogosult.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #700 üzenetére
Gondolod ez bárhol kifizetődő lenne?
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #698 üzenetére
Majdeccer. Most még One S van
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #696 üzenetére
És akkor az xCloud még meg sem érkezett Win10-re
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #692 üzenetére
Én meg azt látom, hogy minden genváltásnál csúcsra jár a csodavárás meg a teljes agybaj
Legutóbb a ps4-nél itt a prohardveren Abu tollából mindenki olvashatta a pécére átmenthetetlen fícsörökről, az álltalánosan behozhatatlan AMD előnyről, és a leképezhezhetetlen mélyintegrációról, amiket (együtt az összes genváltáskor betolt) a valóság olyan őrületes bullshitté korcsosított, hogy utólag már szórakoztatónak sem tűnik. Ez most az azóta mégerősebb szósöl jelentlét csak erősít. Mindenki el szeretné mondani a véleményét, ehhez figyelmet kér, ezzel nincs baj, de a jövő valósága nem a twitteren terem meg, nem a redditen/gafon/resetérán/randomoldalon.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #688 üzenetére
>lesz egy only ps5/komolyabb pc játék és az ilyen átlagos konzol multiplatformok között
Nem akarom én az ördög ügyvédjét játszani, de én ezt már egyszer átéltem, csak akkor ps3-nak hívták a ps5-öt. Akkor is mentek a nagyobbnál nagyobb mondások. Hát...a végeredményt meg ismerjük.
Én még mindig azt gondolom, hogy az 5-600$-os konzoloktól ez a fajta csodavárás cuki romantikus dolog, de komolyan nem vehető. -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #688 üzenetére
De ebben nem az XSS lesz a bottleneck akkor sem, ha hardverrel tömik ki. Minden szart meg kell csinálniuk amúgy is pécére, ahol még évekig a 1060 lesz a steam hardver survey tetjén. 3 év múlva nem lesz még itt semmilyen 2060 a required, de ha mégis, annak az RT képességei annyira szarok, hogy azt megeszi az XSS is.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #679 üzenetére
Vagy elmész darukezelőnek
-
Moby
veterán
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #669 üzenetére
Szànalmas ez a hiszti. Fejlesszenek csak PS-re, ha nem tetszik. Ja hogy kellene a pénzem? Akkkor így jàrtak.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #675 üzenetére
Értem én, és pont ezt mondom. Meg lehet oldani, meg tudják oldani, eddig is meg tudták oldani. Laikus vagyok, de S és X között eddig is eltérőek voltak a specifikációk:
2,3GHz CPU vs. 1,75GHz CPU
12 GB DDR5 RAM vs. 8 GB DDR3 RAM
40 CU 6TF GPU vs. 12 CU 1,2 TF GPUAz biztos, hogy a PS4 Slim és Pro között nem volt ekkora szakadék, de ott ugye kevésbé is volt feltűnő az alap játékmenetben ez (már amennyire én vagyok ebben jártas
)
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #673 üzenetére
az x/pro-val nem is léptünk sehova
- ezt hogy érted? ott is volt/van különbség az erősebb és a gyengébb gép között. Sőt. A FAT gépek is ott vannak még.
-
l.skywalker
titán
válasz
Ezt ugyanígy sírták amikor megjelent a One X is, hogy akkor most kell S-re meg X-re is fejleszteni és az S majd visszafogja. De PS4 Pro megjelenés idején is mindig találtak fejlesztőt akinek a Slim volt a baja. Szerencsésebb lenne persze egy irány, de ez nem akkora gond, mint ahogy pár fejlesztő most lesírja. Gyanítom azok írnak róla, akiknél a munkáltató emiatt duplán feni meg az ostort
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nem kell rá fejleszteni, azt csááááá'
Pedig tegnap is olvastam.
Még a gyengébb új Xbox, a Series S is erősebb lehet a PS5-nél [link] -
l.skywalker
titán
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #623 üzenetére
Nem szeretem a beépített akkut a controllerben így nekem ez nem gond. A tàrhellyel én is gondban leszek, esélyes a Seagate bővítőkàrtya.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #611 üzenetére
Úgy ahogy a többieknek.
Meglátjuk.Az olcsó Xbox miatt Sonynál most vakarhatják a fejüket.Hiába nem tud annyit, mint a ps5/nagyobb Xbox, de szerintem az ára miatt sok embernek (nem a hc ps5 arcoknak) alternatíva lehet, egy ps5 helyett és mint tudjuk, a casual réteg dobja meg az eladásokat.
Konkrétan nekem is tetszik ennyiért.Szerintem jövőre veszek is egyet a gyereknek. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #615 üzenetére
Szerintem is 399 lesz az AD gép. Egyszerűen annyira dràgànak érződik a PS5 hogy szerintem nem lesz olcsóbb, de lepjenek meg.
A Series S-en is ott spóroltak ahol tudtak. Mind az SX és SS ilyen megúszósnak hat.
-
Wesder
titán
válasz
Twitteren màr megy az Ultimate 449/349-es kombó.
449 hogy olcsóbb legyen, mint az SX és 349 hogy csak picit legyen dràgàbb, mint az SS.
-
sasa134
addikt
válasz
vágyakat kifejezni lehet
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #591 üzenetére
Már a mostani szoftverrel is körberöhögi a Ps5; XsX párost
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #580 üzenetére
Nana, ne essünk abba a hibába, hogy egy projekt méretét a végtermék alapján próbáljuk meghatározni.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #552 üzenetére
A szubjektív véleményeddel teljesen egyetértek... pénz az MSnél és a Sonynal is van. MSnél ahogy már írták is szinte végtelen, egyáltalán nem ez hiányzik
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #531 üzenetére
Elemző. Nem lőhet mellé
A jósnő is azt mondja mikor belépsz, hogy: tudtam, hogy jönni fogsz
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #529 üzenetére
Kívánságod teljesítve
-- [link] --Don't miss the world premiere @PlayStation 5 demo of Ratchet & Clank: Rift Apart with @insomniacgames #ps5
Watch @gamescom Opening Night Live, streaming Thursday at 8 pm CEST / 2 PM ET / 11 AM PT
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #526 üzenetére
De azt írták lesz vagy 38 cím... ha ezek a húzócímek, mi lesz a többi?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #515 üzenetére
Na meg ugye azt is mondta hogy nem éppen jàratos a témàban. Ilyenkor simàn kettéfejelném a monitort idegàllapotban , hogy miért kell ilyen szànalmas retardnak lenni, de tényleg?!
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #497 üzenetére
A Surge 2 amúgy nem lett olyan rossz, mint az első. De ez a Mortal Shell egy 1v1 DS koppintás
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #493 üzenetére
De má' a Mortal Shell-t akarom mellé
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #463 üzenetére
Tegnap lenyomtam a bikát. Úgy érzem, most több nyílt ki, mint amennyit eddig bezártam
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #485 üzenetére
Az MS-nél az a Bright Memory Infinite is kínai
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #481 üzenetére
Saját játékosbázis is szivatva van vele, úgyhogy nem hiszem, hogy lépne ilyet a sony, nagyon csúnyán vissza tud ütni. Plusz next gen szempontból igazából az van, hogy a fifa pont nem annyira fontos, abszolút nem system seller, olyannyira, hogy nagyon sok sportjátékos kb gen közepén szokott váltani, mert nagyon sok ideig jön az aktuális sportjáték prev genre is, lásd pl ps3, wiki:
"The last game released on the PlayStation 3 was FIFA 19, on September 28, 2018." -
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #478 üzenetére
Az van, hogy a PS-nek nem igazan van ebbe beleszolasa egy ideje, ott az API, lehet hasznalni, crossplay tamogatott. Itt most wesder kolleganak van igaza, ez most amolyan igazi EA huzas.
En inkabb arra tippelek, hogy a gyarilag PS5 verzioja a jateknak dragabb lesz, es finoman, amolyan EA modra terelik inkabb arra a nepet. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #476 üzenetére
Sony-nak ezt miért érné meg?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #474 üzenetére
Dehogy, ez tipikus EA húzàs.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #471 üzenetére
Petíciót!!!!!
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #471 üzenetére
Semmi, majd megtanuljàk.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #469 üzenetére
Jó az más volt. Az beszippantott rendesen. De azóta nem csinálok olyat
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #466 üzenetére
Néztem éppen a trailert. De multi játék... valahogy ez nekem kimarad általában
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #463 üzenetére
Az lesz
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #456 üzenetére
Képzeld el mennyit vettem régebben
Ezeket vettem mostanában:
Fallout: New Vegas
DOOM (1993)
Donut County
Yooka-Laylee: Buddy Duo Bundle
DOOM 64
INDIE BUNDLE: Shiness and Seasons after Fall
Worms Battlegrounds + Worms W.M.D
ADIOS Amigos
Gorogoa
Megaton Rainfall (gyanús, hogy ez hulladék, de volt vagy 200 forint)
The Mosaic
Operencia: The Stolen Sun
...AAA címből már mindegyik megvan
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #451 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #449 üzenetére
A hír magyarul. [link]
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből. A sok tízévest csatába hívták. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #449 üzenetére
Ki is lett tíltva.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #443 üzenetére
Kivàncsi leszek meglesz e az egymillió egy hónap utàn, mint a SoT-nél. Mert ugye az is màr 3 éve elérhető, meg GamePass-os, és még sz@r is az internet népe szerint. Egyébként aki viràgboltozik az ugyanúgy nem fog PS5-ért rohanni.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #435 üzenetére
Horgonybolt?
Egyébként ebből majd csak azt làtja a Sony hogy nem feltétlen éri meg nekik ez a PC buli, és ezt a PC-sek maguknak köszönhetik. Sajnos nem érdemlik meg az ilyen jàtékokat. MS-nek ez nem akkora gond, mert ott a GamePass.
-
keIdor
titán
válasz
hombre[EU] #435 üzenetére
Ez ennyi, nincs annyi PC-s.
Másik topikban nem hitte el valaki, amikor azt mondtam, hogy 50.000 körüli darabszám PC-n teljesen átlagos/normális a konzolos milliókhoz képest.Day 1 fel is törték a játékot egyébként, PC-n ez sem segíti az eladásokat... rengetegen low budget hardverrel tolják, ez a réteg nem is fog 50€ játékot venni, ha vesz egyáltalán. Átlag CS-s vagy Dotásból van sok PC-n, de azok mással nem is foglalkoznak rendszerint.
-
keIdor
titán
válasz
hombre[EU] #433 üzenetére
Aki akarta már kivitte egyébként. Évek óta bagóért lehet kapni PS4-et, PC hardver árakat nézve pláne olcsó a konzol.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #414 üzenetére
"across ALL games"
Az Xboxnak vannak játékaik?
(viccelek) -
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #414 üzenetére
Sőt, az xcloud támogatja a DS4-et is. Touché.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #405 üzenetére
Így van jól látod. Ezért is van párhuzamosan mindkét irány. Én azt mondom, hogy az 5G és a minőségi vezetékes internet elterjedése fogja elhozni a game streaming aranykorát.
Kérdés akkor éppen ki hogyan fog állni.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #401 üzenetére
Ezért írtam, hogy potenciális. Az is lehet, hogy megy az egész a Nokia után
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Meg arról nem is beszélve, hogy a netflix és az HBO go is a saját exkluzív termékeivel adják el magukat.Ezt mindenki elfelejti mikor a gamepass mint a jövő megváltására gondol.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Ja, a streaming akkor lesz a gaming jövője, ha már nem lesz más.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #348 üzenetére
Uborkaszezon hangulat van
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #310 üzenetére
Az eladott adatokkal kábé tisztában vagyok, de mennyi az aktív konzol vajon Sony és MS oldalon? MS oldalon csak a Gold előfizetőket tudom (ha jól rémlik 90millió Live fiók van és azt mondják, hogy ennek a fele fizet elő Gold-ra, tehát kb. 40-45 millió a Gold), de ott nem tiszta, hogy ebben benne van-e a GPU és abban benne vannak-e a PC-sek.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #301 üzenetére
Az Alan Wake-et bem tudtam végigjàtszani, a benzinkút utàn letöröltem. A Quantum Break viszont nagyon jó volt szvsz.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #284 üzenetére
Nanà, teljes néha ott a sötétség, mondjuk mindkét oldalon.
Egy pàran làzadnak hogy a Cuphead PS4-re is megjelent.
Érdekes hogy a Switch/Tesla/PC port az nem volt gond, de most megy a rinya hogy eggyel kevesebb az ex cím, és a màsik oldal szeribt neg amúgy is örüljenek az xbotok hogy a Sony pénzelte a Crash Trilogyt, az összes eddigi Yakuzàt, a majd érkező FF7 Remaket, stb. -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #279 üzenetére
"gameplay reveal"
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #269 üzenetére
Gondoltam, hogy nem dolgozik egyik gépre sem. Nem próbált véletlenül betörni a konzoliparba esetleg?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #266 üzenetére
Benyalt egy kicsit, ezek szerint lesz Steam Xboxra.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #266 üzenetére
Ki ez a Gabe?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #246 üzenetére
Azért lássuk be igen erős ajánlat a ps5, erős a motiváció a váltásra, nem úgy mint a pro esetében. De 5 éven belül a 120milliós eladás túlzó.
-
Def26
félisten
válasz
sztem is simán lehetséges. Bődületesen megy a ps mindenhol.
-
Wesder
titán
válasz
Így végül is talàn. Nàlunk lesz 4 véve.
-
Deck
titán
válasz
Szerintem se lehetetlen, akár össze is jöhet. Majd meglátjuk 5 év múlva
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #244 üzenetére
7 év alatt ment el majdnem annyi, most a Covid közepén, majd szerinted olyan kezdőrajtot vesz, ami megalapoz a 120-nak? Ugyan... Ràadàsul nem 5 év alatt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #230 üzenetére
Ismerhetnéd már annnyira,hogy tudd, nulla érdemi infó ismeretében szeret véleményt nyilvánítani
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #232 üzenetére
Nem volt az gyatra ötlet, és a Sony okosan oldotta meg, gyakorlatilag csak megduplázta a ps4et, emiatt egyszerű a fejlesztés rá. Amint a technológia megengedi ugyanezt a ps5 esetében is szerintem a Sony élni fog vele.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #230 üzenetére
Illet volna
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #228 üzenetére
Ja, hogy úgy... Csak kb 3mp-et néztem, mert mint mondtam nem érdekel hogy hogyan néz ki az Infinite.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #218 üzenetére
Igény biztos lenne az Xboxos kiadàsra is, az màs kérdés hogy hogyan egyeztek meg a Sony-val.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #216 üzenetére
Szerintem a Godfall nem jön Boxra, viszont az MS-nél làtott jàtékok lesznek PS-re. Én twitteren kérdeztem rà a Kena-ra, és nem mondtak arra egyértelmű nemet a fejlesztők hogy jönne Xbox-ra is. Ha mégsem lesz belőle semmi akkor végigtolom PC-n mert szeretném tàmogatni a fejlesztőket.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #213 üzenetére
a Sony bemutatón látott játékok esetében nem hiszem, hogy jönni fognak Xbox-ra, de tervben van egy PS5 is valamikor. Én kicsit kivárok, amíg a Nextgent feltöltik tartalommal meg kiderül a sava-borsa mindennek, utána lépek. Most lesz PC-m így a One mellé egy darabig XsX feleslegesnek hat.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #208 üzenetére
Na ez a másik PS játék amit nagyon várok
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Vagy ez a ps4 és ennél csak jobb lesz.
-
Wesder
titán
válasz
Persze, de azért vàrom a DF videót hogy megmutassàk.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #185 üzenetére
Arról nem is beszélve mennyire élethűbb.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #187 üzenetére
További szép estét
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #185 üzenetére
Nem tudom hogy tudtad összemosni a raytracinget az openworld rombolhatósággal,
2010-ben a Just Cause 2 elhozta az openworl/destroy-t ,elég szépen.
Hogy kinek kell és kinek nem ,sztem ha piackutatás alapján dőlne el,akkor nem lenne RT konzolon.
Az hogy neked érzelmi alapú véleményed van,azt is megértem,már kiveséztük az unreal 5-nél.
De konzolon erre megfelelő erőforrás nem lesz,ha sírni fogsz,akkor sem.
Egy behatárolt fix hardvernél ezzel kár kisérletezni,a játékok fogják csak megsinyleni.
Az Rt ami eleve nem dob látványban sokat,majd le fogja zúzni az fpst,ezért mást kell majd gyomlálni,butítani,ami viszont látványos lesz+kevesebb lesz az fps is.
Nem konzolon kellene próbálgatni ezt a technológiát.Meg kell hagyni pc-n,és ha kiforrott,kis hardver terhelésből kivitelezhető,akkor mehet.
A nintendo megint okosabb lesz,őt nem érdekli merre húzza a pc-s hardver ipar,a másik két konzol gyártót. -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #177 üzenetére
Nekem csak az a lényeg hogy ne legyen kompromisszumos.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #164 üzenetére
Ez a RT még egy igencsak takargatott dolog mindkét oldalon. Mondják, hogy lesz, de hogy mire lesz képes. Én kíváncsi leszek mit reagálnak majd a konzolok fizikailag és fps szinten, ha bekapcsoljuk a Ray Tracinget egy játékban
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #149 üzenetére
Ez ilyen Diablo szerű cucc lesz nem? A Chorus-t is vàrom, az is jónak tűnik.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #147 üzenetére
Nekem igazàból mindegy, annyiba sem nézem a 343-t hogy arra hasonlatot sem tudok írni. Szàmomra egy jelentéktelen szériàt hegesztenek màr a 3. rész óta.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #144 üzenetére
Ha azt mondta volna a 343 hogy ezt vitték volna a tavalyi E3-ra, és direkt nem mutattàk meg hogy most hogy àllnak, még menthetett volna a helyzeten, na meg ha még igaz is lenne.
-
cenobita
csendes tag
válasz
hombre[EU] #117 üzenetére
Köszönöm
meg opr-nak is (115#), de közbe én is utána néztem. Amúgy csak azért kérdeztem, mert még múlt hónap előtt a Hellblade 2 és új Forza is felmerült, mint launch cím. Mondjuk ezekbe már biztos voltam, hogy nem jönnek, csak a többi címnél voltam kíváncsi, hogy változott valami. Scornról nem sokat mutogattak, pedig ezt is vártam az xbox show-n, így ennél is felmerült egy kérdőjel a fejemben.
Hát ha jön a Des is launchra akkor nem biztos, hogy jövő karácsonyig kibírom.
Bugsnax is lesz, akkor nincs mese, kénytelen leszek megvenni hitelre
.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #140 üzenetére
Elhiszem, hogy a mély, mögöttes tartalma a dolognak ez. Én csak azt mondom, hogy engem az sem izgatott volna, ha überfrankó és az sem izgat, hogy ilyen.
Amúgy meg abban a korban, amikor a legnagyobb multiplatform húzócímek jellemzően 1 évvel a megjelenés után érik el a kívánt minőséget, már meg sem lepődöm. A reakciókból ítélve kivételt képeznek ez alól a Sony belsős fejlesztései, de biztos tudtok onnan is olyat mondani, amelyik óriási különbséget mutat jelenleg, mint megjelenésekor - pozitív irányba.
És ahogy Padre mondja, én vagyok az "igénytelen" réteg. Nem rossz értelemben. Játszani akarok és kész. Van erre 3 évnyi GPU-m, mivel nem vagyok Halo fanatikus, ha elrontják max kikapcsolom 10 perc után.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #95 üzenetére
Ezért írom le úton útfélen, hogy teljesen máshogy vagyok bekötve. Számomra a legjobb játékok, amiket életem során rajongással játszottam újra és újra, sosem a kifinomult fotórealisztikus grafikáról és a Salamon tökéről visszaverődő fényről szóltak. Szeretem a szépen megalkotott játékokat, nem rosszak, de nekem olyannyira nincs bajom a gyenge minőséggel, hogy észre sem veszem. De pl. egy részletes kidolgozás mellett jobban láthatóak lesznek számomra a hibák, pontatlanságok. Ott van az Assassin's Creed Origins. Sok fotót csináltam játékon belül és míg az Origins-ban ez nem tűnt fel, addig ebben minden alkalommal, amikor a főhőssel valamilyen felületen állok, támaszkodok, kapaszkodok és fotó módra váltok, körbeforgatásnál látszik, hogy pl. a keze vagy a lába és a felület között van egy hézag, mintha a levegőt fogná, a levegőben állna. De ez csak az én tapasztalatom/megélésem. Egy baromi jó játék, ha jó, lehet bármilyen grafikája, lásd. Portal mondjuk, de jöhet bármilyen áll-leejtős grafikával, ha nincs benne tartalom, lásd: Anthem.
Én ezért hangsúlyozom mindig, hogy minket, játékosokat sosem a platform köt össze, hanem mindig egy-egy játék. Sok ismerősöm van, akinek van PS-e, de sosem játszanak együtt, ellenben sok játékossal jókat tudtam beszélgetni olyan játékokról, amit valaki másik platformon játszott mint én. A Halo-nak is meglesz az új közönsége, ahogy a Bugsnax-nek is.
Az megint más, hogy az MS mit akart reprezentálni és mit sikerült, de én végignéztem és konstatáltam, hogy fényesebb lett a Jackal-ok pajzsa és a testpajzsok színe is
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #117 üzenetére
Nekem Bloodborne,Nioh lesz a konzol launch exlusive.
Ahogy ideer a PS abban a pillanatban szedem le a BB-t es replay utana Nioh. -
cenobita
csendes tag
válasz
hombre[EU] #107 üzenetére
Akkor úgy mondom a konzol launch exklúzív címek.? Tehát nem a crossgen címek érdekelnek meg több ezer visszafele kompatibilis cím.
Múltkor Msnél vagy öt kizárólagos címet emlegettek a launchnál. Na mindegy akkor kikeresem a netről. Nem mintha első nap akarnék konzolt venni, csak úgy kíváncsi lettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest