- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
hol van erre adat? hát náluk ezzel foglalkoznak
Gamepads generated the highest dollar sales of any accessory segment, with the PlayStation 5 Dual Sense Edge Wireless Controller Black ranking as the month's best-selling gamepad in dollar sales
egy 200dodós kontroller hátsó gombokkal,ami bruttó 2 órát bír...egy dualsense 8colos kijelzōvel 300 alatt ez mellett best deal ever
-
consono
nagyúr
"Ami nekem például konzolon hiányzik, hogy lényegesen kevesebb a közösségi élmény a játékokban, mint mobilon. " - Nem vagyunk egyformák, de én meg pont ezt nem bírom
Nem akarok belépni semmilyen klánba, nem akarok leaderboardot, stb. PvP-t sem akarok. Ja, konzolos coop-ot sem
Lehet, hogy ez is belejátszik abba, hogy nem játszom mobilon...
-
l.skywalker
titán
Meg ugye a nagygépes piacon úgy is sok játék fogy, de a mobilos piacot ezekkel jól fel lehet lendíteni. Így ez nem a meglévő konzol és PC tulajdonosokat célozza, hanem azokat akiknek semmilyük sincs csak mobiljuk. A Stadia indulásakor promótálta a Google, hogy India és környékén kevés az eladott konzol, de mobil annyi van mint a fene
-
consono
nagyúr
Érdekes ez a cikk. Meg elég szomorú jövőképet is vetít a konzolokra, ha az AB bevásárlás is a mobilok miatt volt, "Activision is the largest publisher of mobile content outside of China"...
Mondjuk a környezetemben is azt látom, hogy mindenki mobilon játszik, aki nem régi/hc gamer. -
opr
nagyúr
PS arszabas, tehat nem lepne meg egy teljesen elborult $299, de igazabol szamomra valahol $150 korul lenne a maximum, ahol egyaltalan bekerul a talan megfontolando kategoriaba. Egyszeruen annyival sokretubb es jobb cuccok vannak olyan picit dragabban, hogy tenyleg semmi ertelme 300 usd korul egyaltalan figyelembe venni a letezeset se.
-
negyven2
veterán
Szerintem az durvább, hogy lesznek olyanok, akik meg is veszik majd ennyiért. én bár elítélem az össze ilyen nyerészkedőt, de igazából nem tudom sajnálni azokat, akik kiadnak ennyit egy kódért (vagy $3000 egy PS5-ért day 1). Ha van rá pénzük és türelmetlenek akkor hajrá. illetve a másik ilyen állatfaj az olvasni nem tudó (ami nem azt jelenti, hogy tényleg nem tud). Ugye ennek ékes példája volt anno az, aki £500-ért vett egy Xbox One dobozt. Miközben a hirdetésben benne volt, hogy az eladó csak egy dobozt, árul konzol nélkül.
-
_drk
addikt
Nem temetem csak Moby és Wesder szinte az írja hogy nekik mindegy, van pénz, lehet locsolni végtelenbe.
Mint üzleti cég, rohadtul nem így van!
Egy idő után mutatni kell valamit és nem kamu statisztikákat a Twitteren.Szvsz azért van szarban az Xbox, mert lesz + Xbox vásárló a játékok miatt. Viszont ami számítana, a gamepass, ott csak kiugrasok lesznek 1-2 hónapig amíg ezek a játékok mennek, utána ugyan úgy le fogják mondani.
Közben a játékok nem termelnek semmit. A Bethesda mellett nem az lesz hogy eladtak 5-10 millió Starfieldet, hanem lett + pár millió gamepass előfizető szeptember és októberben, (valszeg év végére még megtartják mert jön a többi a játék ünnepi szezon stb..)
De januárban ha nem jön vissza csak a szokásos indi meg gagyi akkor vissza lemondják.
Az 5000ft gamepass meg nem egyenértékű a teljes 27ezres árú játékkal.
Igen valamennyi előfizető megmarad de közben a Bethesdának már megint fog kelleni a sok 100 millió egy következő nagy RPGre.Aztán jöjjön be nekik! Én szurkolok nekik, de a Redfall miatt én úgy látom nem rózsás a helyzet.
Ilyet csak a Nintendo csinálhat pokemonnal mert az bármilyen sz@r úgy is megveszik(amúgy nem 😀). -
csabi98
tag
Köszönöm a segítségedet!
Láttam,hogy most benne van a Mortal Kombat 11 is illetve a Forza Horizon 4 és az 5 is!
Mondom,ha konzol vásárlásra kerül a sor hamarosan akkor nem venném meg ezeket hozzá külön lemezes verzióban,hanem inkább előfizetek Game Pass-ra és akkor ugye ott van csak kérdés meddig..
Na majd meglátom még hogy lesz! -
Gloomhavent en asztalon nyomom nem switchen
Ritkan ugyan, de jut arra is idő. Elopakolni meg elpakolni viszont utalom
Pikmin akar lehet is jo, nekem ez total ismeretlen, nem jatszottam meg egyik reszevel sem. Egy keves gameplayt lattam eddig, az alapján nem volt elsőre must have érzésem. Bar az manapsag kb semmitol nincs.
-
opr
nagyúr
Szerintem ez a makacssag itt a fo gond. Kivalo pelda erre a mobil OS, mert benne volt minden, ami ugy altalanos jelleggel elbaszott MS oldalon, a hulye makacssaguk:
Fasza lett volna a csempe, csak szar volt ugy, hogy csak csempe.
Plusz mondjuk hallgatni kellett volna a felhasznalokra, hogy mit akarnak. Olyan alap funkciok hianyoztak, hogy az nem igaz.
Kellett volna nemi penzt olni a fejlesztokbe, tamogatni oket, hogy szartol repuloig jojjon minden IS az OS-re.
Hulye apple-os korlatozasok meg zartsag, mikor mar ezerszer bizonyitott teny volt mar akkor is, hogy ezt csak az apple-nek hajlandoak a userek elnezni. A MS nagyon nem apple ilyen szempontbol.
Be nem tartott igeretek, tamogatas elengedese, pont a leghusegesebb userek hatbaszurasa, nokia agyatlan kivereztetese/kivegzese, stb.Pedig olyan egyszeru lett volna megoldani, hogy most az ovek legyen a piac minimum 15-20%-a, hogy nagyon. Es sokszor annyi penz jonne be belole, mint amennyit kiadtak, csak megvan ez a szokasos MS hulyeseguk, hogy ha nem jott be elsore, inkabb kaszaljuk el az egeszet a picsaba. Ugy, hogy a teljes szakma, az egesz vilagon ugyan azt mondta rola, hogy "nagyon kozel van a zsenialishoz, de"... Kis kitartassal, kicsit nagyobb nyitottsaggal szvsz felmostak volna a padlot az akadozo, lassu, magas hw-igenyu droiddal. Ah, mindegy, engedjuk el, mert csak felhuzom rajta az agyam.
-
ρσгτσ
addikt
Ezt most szándékosan külön írom, de ha már említve lett a Nintendo...
Amellett, hogy baromi jó exkluzív tartalmuk van, mellette pedig kihoztak egy olyan hibrid gépet, ami egyszerre több igényt is le tud fedni, van nagyon sok a probléma is.
Hardver és egyéb szoftver tekintetében is egy hulladék az egész cég. A minőséget még csak hírből sem ismerik, ha a gépről, ha a konzol OS -ről, ha a mobil applikációról beszélünk.
De náluk tökéletesen látszik, hogy mennyit számít az exkluzív tartalom, a jól felépített brand, és a piaci igények felismerése. Meg hogy olyan kizárólagosság (IS!) van náluk, mint például a Pokémon.
Szerk.:
Feljebb az aktív FM részt nyilván úgy értettem, hogy hivatalos módon már nem vásárolható. Tehát már nem sok jelentősége van, hogy létezik -e vagy sem. -
opr
nagyúr
Hát, az van, hogy ebben egyetértünk.
Mármint, baszki, a Microsoftnak konkrétan emberi mércével mérve konkrétan korlátlan mennyiségű pénze, erőforrása ÉS ideje van. Ha kevésbé lennének balfaszok, a SONY meg a Nintendo vérremenő harcot folytatna a piac 5%-áért.
De ugyanez elmondható lenne amúgy a mobil OS piacra is. Akkora hátszéllel mentek neki annak is, hogy mai napig nem értem, hogy tudták ilyen szinten elcseszni a dolgot. Pedig én nagyon tudnék szeretni egy olyan piacot, ami nem két szereplős, de ez itt nagyon off. A lényeg, hogy minden adott a dologhoz, mégis állandóan elcseszik. -
hombre[EU]
veterán
azt az elavult engine-t meghajtani...
a cpu-t még megértem, mert valószínū valami beakadt npc-ket kell számolni akik 13 fényévre vannak tōled, de szükségesek a küldetéshez
viszont,hogy ennek a grafikának mi a fenének annyi tflops meg memória? nekem nagyon tetszik az art, a design, a színek...de ilyen pc-kkel fotorealben hajtod a cyberpunkot nem pedig ilyen minōséget kapsz
-
opr
nagyúr
"The program presented today will transform us from our current heavy-investment-mode to a highly cash-flow generative business this year"
Leforditom: battle pass, battle pass, battle pass, mikrotranzakciok, battle pass, loot boxok, illetve nem tudom, azt emlitettem mar, hogy battle pass?
Szerk: Oh, es/vagy valami MMO. Meg raklap fizetos DLC.Igazabol ennyi az ismert modszerek listaja arra, hogy valaki jatekfejleszto is legyen, meg "highly cash-flow generative business" is legyen.
-
hombre[EU]
veterán
-
Moby
veterán
A TLOU reveal trailerben nem a gitározás a lényeg, hanem aki lép, és ahogy lép, és ezzel spoilerezték el a sztorit gyakorlatilag.Ott az volt a lényeg, nem a gitározás. A másikban meg azért lép, mert...ebben is lépett. Végig is gitározhatta volna a halott, ha ott ez volt a koncepció központi eleme, de más lehetett a koncepció (vagy másé).
-
l.skywalker
titán
Hiába, hogy sok filmben vannak hasonló jelenetek, mindenképp szerencsétlen dolog (vagy respektfull) egy exc. Xbox videójátékot pont egy ennyire hasonló képsorral felkonferálni. Videójátékokon belül a gitáros jelenet a TLoU-ban ikonikus, így teljesen jogos ez a felvetés, hogy annak a koppintása.
-
opr
nagyúr
10 éve még abszolút, de tényleg, semmilyen szinten nem érdekeltek a konzolok, kb (gamer) haver is csak egy volt, akinek volt konzolja, de erről még én is hallottam.
Amúgy milyen durva, hogy változik a világ... 10 éve volt max egy gamer haverom, akinek nem volt konzolja. Ma alig van olyan, akinek nincs valamilyen konzolja. És azok is mondogatják, hogy előbb utóbb fognak venni.
-
_drk
addikt
Game of the year!
Egyébként viccet félre téve tényleg jól megcsinálták!
Még viszonylag elején vagyok, végül PS5re vettem meg.
Nincs semmi problémája a játéknak. A szerverek mentek, maximum terület betöltésnél volt láthatatlan fal, de az is csak 1-2 secig.
A játék jól néz ki, bár furcsa volt hogy ilyen stílust már láttam, aztán eszembe jutott a D2 ressurected.
Viszont itt látszik hogy tovább van gondolva.
Érdekes skill fa, majd ezt lategameben lesz jó elemezni.
Annyi negatív még hogy a varázslatokban inkább a nosztalgia érződik, nyilván van 1-2 új de a szokásos meteor/hídra/chain lighting -on kicsit húzom a számat. Itt már elvártam volna több újítást, de sokat nem néztem még meg. -
NyMRooD
őstag
-
.LnB
titán
Jó cucc. Egyetlen dolog jutott eszembe a technikai adatokat olvasva. Demózták vele a filmnézést. Az akksi két órát bír maxra feltöltve.
Pont az Apple pénzeli Martin Scorsese új filmjét, a Killers of the Flower Moon-t. Ami 206 perces lesz.Apróság, de elmosolyodtam amikor ebbe belegondoltam.
-
ρσгτσ
addikt
-
opr
nagyúr
Póki engem sem, általánosságban beszéltem, hogy arra harapni fog a nép, mi vitte el a showt a hátán.
Nekem személy szerint volt a macskás platformer basz, ami tetszett (pirates of the purribbean vagy mi volt a címe), volt még egy platformer, amiben talán van potenciál, de már nem is emlékszem ennél többre belőle, csak hogy mintha lett volna, meg az a vicces zombis vr-os.
Mgs is olyan, hogy abból lehet akármi is futottak még szinttől goty-ig. -
negyven2
veterán
Alapvetően a várólistánál nekem a legtöbb esetben nálam csak nagyon ritkán kellett várni arra, hogy elérje a 0-át (a legtöbbször akkor amikor ilyen 5 - 10 - 15-en voltak előttem). Ugyanis nagyon sokszor max. ilyen 5 percet vártam általában. Viszont hétfőn vettem egy hónap Priority hozzáférést a Death Stranding miatt, olyan 50-60 óra játék után, mert eszembe jutott, hogy ez egy Kojima játék, és ő szereti telepakolni a játékait akár egy óránál hosszabb cutscene-ekel is. Itt is volt a végén vagy egy két óra körüli.
Amúgy 21-ig csak €30 a hat hónap priority, de mivel a PC-n lévő játékaim döntő része megvan Xbox-ra is, így nem igazán láttam értelmét (nem használnám ki). Death Stranding estében is maradt kettő achi hátra (memóriakártyák és az összes craftolni való cucc). Amint kicsit sajnálok, hogy a Director's Cut kiadás nem működik (pedig meg akartam venni hozzá az upgrade-et). Na majd PS5-ön (vagy a Pro-n, vagy majd PS6-on
)
-
Bad Pritt
félisten
Valszeg amúgy mindhárom összeg igaz. A John Carter inkább kivétel, mint szabály szerintem, orbitális shitshow volt elkészíteni azt a filmet, nem hivatalosan az a film volt leghosszabb ideig development státuszban valami 80 évig asszem. Én mondjuk szeretem, buta szórakozás, meg épp csak kicsit hasonlít a könyvre.
-
hombre[EU]
veterán
teljesítményt soha sem pontoznak, maximum ha játszhatatlan állapotban van. az értékelés nem a day1 vàsárlónak szól, az itt marad örökre...és az fps droppot lehet 2nap/2hét/fél év után kipeccselik. nem láttam még játékot,amit lepontoztak volna azért,mert nem tartotta stabilan a frameratet megjelenés napján. eldenring goty
ott a jedi. egy jó játék és azt értékelték, nem a jelenlegi technikai állapotát,ami hetek múlva meg fog változni. illene a review-ban megemlíteni, de erre meg már ott a digital foundry&co. -
zozika84
őstag
Persze. Ugyanaz, mint a Sony Exkluziv címeknél és néhány multiplatform játéknál...sajnos ez ilyen
De ennél az IP-nél valahogy akkora kreativitás bomba van, ami sehol máshol szerintem.Azért itt nagyon durva elképzelni, hogy egy Ps5 kaliberű vassal mire lennének képesek, és nem a grafikai rész miatt
-
opr
nagyúr
Realisan mennyit erhetnek ezek? Utoljara a 80-as evekben volt aktiv a ceg, aki csinalta ezeket. Az is meglepne, ha meglenne az eredeti forraskod meg artworkok meg stb. De tegyuk fel, hogy megvan. Akkor... A teljes csomag mennyit erhet, 50k usd? Vagy mar ezzel is fole lottem?
Vagy van ebben barmi olyan IP, ami tenyleg erhet valamit a mai napig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest