- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
l.skywalker #578 üzenetére
Ez mind a streamerek miatt van. Azt hiszik az emberek, mert valamelyik kedvencük játszik vele, neki is tetszeni fog. Pont emiatt vannak mostanában még nagyobb szerver gondok új játékoknál. Mindenki rárepül...
Ami totál szivás az esetemben, mert itthon vagyok betegszabin és nem tudok játszani. Én megvárom mig eltünnek a sorok, az kb 3-4 nap. -
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #578 üzenetére
Gondolom a hozzam hasonlo uj belepoknek, azert elegge unalmas tud lenni ez a kb semmit se csinalas a jatekban. Engem mondjuk a grafika is megfogott, de kozel sem biztos hogy lesz benne tobb szaz oram, vagy hogy egyaltalan a kuldetesek vegere jutok. 40€... Ugyis elcsokiztam, vagy elsöröztem volna, szoval olyan mindegy.
Azert egy szep femdobozt meg beszerzek hozza
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIG HASZNÁLT GAMER PC i7-8700K/ GTX 1060 OC
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő