- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65537792 #1579 üzenetére
Ki kéne őket vágni keményen, függetlenül attól, hogy hány streamer érintett. Másképp ez nem működik, főleg, ha előfordulnak ilyen hibát. Ezek bosszantó dolgok, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy aki kihasználja ezeket, azokat igenis keményen szankcionálják. Ha nem teszik, akkor ez a játék is pusztulásra lesz ítélve nagyon gyorsan. Anno GW2 indulásakor is volt egy ilyen hiszti. Az egyik ingame item ára láthatóan elárazásra került, így könnyen és aránytalanul lehetett sok goldhoz jutni. Az egyik nagyobb streamer az egész guildjével ezt csinálta, rengeteg pénzt felhalmozva. Az egész csapatot mindenestől kivágták a fenébe. Persze utána volt sértődés a streamer részéről, meg tette a hülyét, hogy honnan kellett volna tudnia, de a lényegen nem változtatott, akik nagyban tolták, perma bant kaptak, törölték az így szerzett javakat.
-
törölt tag
válasz
#65537792 #1579 üzenetére
Amúgy valaki nyitott egy topikot server wipe névvel. Van comment bőven. Lassan kezdek egyetérteni a dologgal.
Ez nem az első dupe. Nekem 250 órám van és nálam kevesebb órával bíró játékosok már a legdurvább páncélban rohangálnak. 4 ládás ház. Valag gold. Én meg próbálom szortírozni mi az ami nem kell, mert nem tudom eltenni, mert nincs helyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő