Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Mindent értek, azt nem értem, hogy az AFK büntetésért miért vagy felháborodva? Az egyik legidegesítőbb dolog - függetlenül a kiváltó októl -, ami nagyobb létszámú kompetitív játék esetén előfordul, bár igazából bárhol, pl: Forzában is, ahol 6 főből 2 AFK és máris léphetsz ki, mert bukod a versenyt. Nekem is van gyerkőcöm, megértem, de...
A másik fele simán benne van, hogy mint elég sok dolog, ez is szarul lett leprogramozva itt és nem tesz különbséget egy sima disconnect és egy AFK utáni disconnect között. Ez igazából kb. borítékolható is, mert ha nem így lenne, akkor már rég lenne védelem disconnect után, hogy sorbanállás nélkül vissza tudj menni. Mint annyi más játékban. De nem ez az egyetlen dolog, ami ebben a játékban nem működik. (Pl. álltják, hogy a dupeolt gold nagy részét kiszedték, a reddit alapján pedig még mindig vígan játszanak olyan játékosok, akik goldcapig tolták a dolgot...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest