- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Közben feltünt valami. Csináltam egy varázslót és választottam neki iskolát. Pl necromancy iskola. Ez az egyben ugye azt jelentette, hogy az ellentétes iskolát, esetünkben Divination nem tudom használni, de a spell focus: Necromancy, majd idővel a greater spell focus: necromancy alapból bekerül a tulajdonságaim közé. Most meg látom, hogy megvan a necromancy iskola, de közel-távol nem került be olyan tulajdonság az adatlapomra, hogy spell focus: necromancy, sőtmitöbb, amikor választ az ember feateket, akkor ezt is kiválaszthatom. Szóval akkor most hogy van?
Nem kaptam meg a +2 DC-t a nekromanta varázslataimra, vagy mi?
Nem értem igazán... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem kaptam meg a +2 DC-t a nekromanta varázslataimra, vagy mi?