Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom hogy működik NWN2-ben, de annak idején az IWD2-ben azzal szívtam, hogy indítottam sorcerer-t, majd csodálkoztam, hogy miért nem tud varázsolni. A magas charisma ugyanis nem volt a feltételek között.
Egyébként ha már itt tartunk, a sorcerer nem is tud varázslatokat memorizálni, és normális módon új varázslatokat tanulni.
Szintlépéseknél lehet választani új varázslatokat, és bármit, bármikor tud varázsolni azok közül, melyek a könyvében vannak (vagyis, maximálva van, hogy egy nap mennyit varázsolhat, de bármit a könyvéből).Egyébként fogalmam sincs, hogy magyarban hogy fordították a wizard-ot és a sorcerer-t, már csak ezért is utálom a fordításokat.
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Wizard vagy sorcerer?
Első típusnál van egy minimum intelligencia követelmény (talán 12?), az alatt nem fogsz tudni varázsolni. Utóbbinál pedig (figyelem!) a charisma a fontos.
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Még szép, hogy van online. Arra gyúrtak a legjobban a készítők, az első rész is azért lett annyira sikeres.
-
válasz
Terrorista
üzenetére
A géped elég lesz egy elég jó beállításhoz. A bugok többsége meg úgy tűnik, hogy eltűnt, szóval érdemes megint kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest