Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz inhibited #149 üzenetére

6600GT-m van, így is élvezhető. ( már ami a játéktól kitelik:( )

Egyébként rájöttem, nem szabad komolyan venni a játékot, ennyi az egész. Ez nem igazi rpg, nem az a lényeg mikor mit csinálsz, hanem hogy menj előre, kattingass fékeveszett módon és legyen naagy pifpaff, naagy bimbumm, fájerballos elektrikálos szupereffekt, amilyen még sosenem volt! Az AD&D 3.5 szerintem csak arra kell, hogy mi, rpg fanok is rávessük magunkat.

Aztán csak egykedvűen tologatjuk az egeret, hogy ez már megint nem az a játék.

Jó, hogy írtam Nektek, meg írtatok vissza, új erőt adott hogy játszak vele, felraktam ismét, most pure mágussal fogom végigjátszani. Pszihotikus elmebeteg Sun elf, végighörgi, nyögi üvölti a csatákat... esküszöm nektek, ha poénra veszitek az egész játékot, tökjó!!! (sajnos a jelző igen találóan jellemzi a játék logikai szintjét)

Komoly rpg-s híveknektől meg csak bocsánatot tudok kérni. Sajnos ezt csak így lehet játszani, hogy szórakoztasson, semmi gondolkodás, furfang...

Talán igazából azt nem bírom ebben a játékban, hogy nem érzem, hogy én irányítom az eseményeket. Mikor még felvennék 2 tárgyat, akkor belép egy dialógus, amiből már csak úgy tudok kilépni, hogy új helyszínt tölt. Mikor még tudom, hogy még x darab szobát nem nyitottam ki egy dungeonban, a dialógusok új helyszínekre visznek, aztán lehet visszacaplatni... egyszerűen nem tudok együttérezni a főkarival, olyan távoli az egész... jé kritikált ütött, jé de szép a fájerball, jé de jó, rajtam veszekednek az elf kislányok, pedig én legszívesebben előbb az egyiket, másnap a másikat ... másiknak a haját húzogatnám mondjuk így... szóval ha az ember nem gondolkodik, hátradől és nevet az egészen, élvezi a poénokat és nem akarja, hogy megérintse a világ, meg a történet, jó a gamma.
    Egyébként nem.

Na de csak jó, hiszen én is játszom... mégis azt érzem, csak azért, mert nem tudok jobbat.

Új hozzászólás Aktív témák