- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
aurum
senior tag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
ha nat-olt kakor gondolom linux. van par ipmasq modul ami pont ezt csinalja. en kb 3 felet probaltam egyikkel se ment. inkabb felraktam egy teamspeak szervert a natolos geprea aztan jovan.
-
Adi
senior tag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Nézz körül itt:
[L]http://www.gnomemeeting.org/[/L]
Ez ugyan a GnomeMeeting honlapja, de a használt protokollok megegyeznek (csoda, hogy az MS képes volt vmi szabványhoz igazodni :D). A doksijában le van írva, hogy milyen TCP és UDP portokat kell beadni a belső gépre a tűzfal mögé, hogy működjön. -
Mag
senior tag
Probáltam olyat hogy ''Ez a hivás kötelezöen biztonságos(csak adat)'' opciot, igy legalább nem vágta rá egyből hogy nem tud fogadni, kicsit gondolkozott majd ez :
ötlet vkinek ?
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
Hali !
Net Meeting-gel olyan gondom van hogy nem tudok senkit felhivni, se LANon se neten keresztül.
Mindig azt irja hogy a hivott fél nem tud net meeting hivásokat fogadni.De a helyi hálon a másik géppel fel tudtam hivni. ill ha a két LAN os gépet hivom akkor amin müxik jo a netmeeting akkor azt irja hogy a hivott fél nem fogadta el(rosz gép)a hivást ,de bekapcsolom az utomatikus hivásfogadást,és ennke ellenére nem jo.
Regisztry-t lemásoltama jo gépnek,és áttettem a roszra,de igy se megy.Tüzfal kikapcsolva.
Nekem ugy tünik mintha beragadt volna a ''Ne zavarjanak'' funkcio.De attol kifelé
mégkéne tudjak hivni,legfeljebb engem nem hivnak fel.
vki help ! THX -
X-COM
nagyúr
válasz
Satan-Claus #4 üzenetére
sajnos nem vagyok nagy tudósa a témának
http://www.isaserver.org/tutorials/Basic_NetMeeting_and_ISA_Server_H323_Gatekeeper_Configuration.html
szükség van egy H.323 gatekeeperre, vagy a tűzfalnak kell azt támogatnia -
X-COM
nagyúr
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
itt nézz szét
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;158623 -
Satan-Claus
senior tag
Tud valaki segíteni, hogy hogyan lehet ezt megoldani? Pl. Milyen portokon milyen protokollal kommunikál a Netmeeting, hogy tudjam mit kell ki/be-ereszteni a tűzfalon.
És ha csinált valaki hasonlót akkor mik lehetnek a buktatói?
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Freemail
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest