- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
up!
-
A_ScHuLcZ
addikt
UP!
-
A_ScHuLcZ
addikt
UP!
-
A_ScHuLcZ
addikt
A kérdésem az lenne, hogy az új netlimiterben lehet-e olyat csinálni, hogy mondjuk a helyi háló 1es gépéről állítom be a 2es gép forgalomlimiteit anélkül, hogy vncznem, illetve radminoznom kellene? Tehát hogy ne zavarjam a másik felhasználót közben, úgy szeretném ezt megoldani.
A Netlimiterben láttam ilyesmi lehetőséget, nemtudom hogy ez az lett volna, vagy nem, mivel nálam nem akart működni... Van benne egy remote admin funkció, ez az lenne, amit én kérdezek, avagy olyan, mint a vnc?
Ha olyan, hogy lehet működésre bírni? Mind2 gépen fut a netlimiter2, illetve a radmin is engedélyezve van, viszont mikor be akarok lépni a másik gépre, kér egy felhasználót, és jelszót. Ez eddig rendben is lenne, de hiába adom meg neki, nem csinál semmit.
Már próbáltam úgy is, hogy a másik gépen csak felhasználó van jelszó nélkül, és úgy is, hogy felhasználó jelszóval, egyik sem jött be.
Mit rontottam el?
Illetve ha nincs ilyen funkció a netlimiterben, akkor melyik progit ajánljátok, amivel ezt meg tudom valósítani?
THX előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- The Crew sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest