Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
14 évig voltam Yettel-es(pannon-telenor-yettel), kétszer is eljátszották, hogy megszűnik a jelenlegi csomagom és kötelező váltani... Egyszer kaptam valami kedvezményt, de a vége az lett, idén tavasszal, hogy majdnem 15.000ft-ra(készülékvásárlás nélküli szerződés volt) akarták felemelni a korlátlan+20gb-os csomagomat, nah, azt már nem nyeltem le... Neked is csak hónapokkal a hűséged lejárta és a csomagod megszűnése után jelentették be itt, hogy váltani kell. Bocs, de ez több, mint korrekt hozzáállás a yetihez képest... Nem értem a kirohanásaidat és sztem teljesen feleslegesek is! Amúgy meg 6gb kontra 50gb netet tartalmazó csomagot ne akarj már összehasonlítani, elhisszük, hogy így spóroltál ezerpárszáz forintot, de tartalmilag egyáltalán nem vagy előrébb. Jah, a Yettel isteni térerejéről meg csak annyit, hogy pl a melóhelyemen jobb a Netfone(voda apn) sávszélje Tatabányán, vidéken(békés megye), pedig majdnem a duplája...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest