Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdr755
aktív tag
Nekem ilyen előfizetésem van (KÜF flotta). Miért mennék bárhová is?
Meg vagyok elégedve a yettel szolgáltatással, ha kapok hivatalos értesítést (nem valami senkiházi közvetlen értékesítő telefonhívását) hogy megszűnt ez a csomag, akkor áttérek másik yetteles csomagra.
Nyilván többe fog kerülni, de ami engem illetne, a jelenleginek küfösnek nagyjából megfeleltethető csomag a yettelnél 10900 Ft lenne (most 6790 a küf)
Nekem a küf lényege az volt hogy egy teljes értékű szolgáltatást (nem sebességcsökkentett, bármi más módon -a felhasználható adatmennyiségen túlmenően- korlátozott, csonkított alsópolcos sz*t) kaptam kevesebbért. Ha tovább nem lesz, akkor is teljes értékű szolgáltatást fogok vásárolni, csak többe fog kerülni.
A forintleértékelődéssel, mesterségesen generált inflációval, etc. sokszor annyi kárt okoztak nekem az elmúlt 2 évben (nem a yettel) mint amennyit pluszba kifizetnék mobil előfizetésre, ami bár kellemetlen, messze nem a legnagyobb kiadási tétel amúgy se.Ezzel nem azt mondom, hogy nem lesz olyan aki nem hagyja ott a yettelt, ha véglegesen megszűnnek majd a küfös csomagok, de nem mindenki lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- MBH Bank
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs