Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szhunor
tag
Sziasztok
Nem tudom ebben tud e valaki segíteni?
Telekom Optikai kábel lett behúzva, de a Netfone-hoz szerződtem, ők használják a Telekom hálózatát.
250/70 Mbps - es net.
A Netfone küldött egy Raisecom HT803G-1GE-02 modemet, amivel működik az internet, bár elég nehezen éri el a max sebességet, és nagyon igazodik.
Szereztem egy Telekom Sagemcom Fast 5670v2 modem Routert, ami bőven jó, hogy leadja a sebességet Wifin.
A problémám az, hogy át dugtam a Sagecom-na az optikai kábelt, beállítottam a PPOE adatokat, de egyszerűen nem akar össze állni a net, a PON LED nem áll be, hanem folyamatosan villog.
Meg tudom oldani ezt, hogy működjön vagy kell hozzá valamelyik szolgálató, távoli beállítása, vagy ki kell jönniük?
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest