- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Igen valóban lassú a felfutás.
Igazából a reklám mi vagyunk, mi feladatunk ügyfelek felkutatása, ajánlás, reklám, első sorban személyesen.Mi lenne ha Voda jelentősen árát emelne kimagaslóbb ügyfélszám elérése esetén?
Első körben ez közeljövőben nem történhet meg. Mármint az emelés.Másrészt hosszabb távon vannak tervek, tervezetek. De erről nem mondhatok még semmit.
Én teljesen megértem ha valaki szkeptikus.
Évekig csak szemeztem Netfone-al, túl olcsó volt. Aztán csak rászántam magam. Majd csak azután lettem partner miután megtapasztaltam hogy a story valós.Vezetőségben olyan emberek vannak akiknek huszonharminc év tapasztalatuk van a távközlésben. És belénk is azt sújkolják hogy első az ügyfél. Ha az ügyfél elégedett, mi is azok lehetünk, ha az ügyfél nem az, mi se leszünk.
Igen, ár, a piros (akciós csomagok) kb nullás csomagok, egy fillér haszon nincs rajtuk. De aki használja, örül, ajánl, bővülünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Filmgyűjtés
- Napelem
- Jövedelem
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- BMW topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 48 " LG OLED AI B5 4K Smart TV garanciával
- MT Micron 16GB DDR5 5600 1Rx8 PC5-5600B-SA0-1110-XT laptop SODIMM RAM
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest