- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ja, próbálgattam tv+wifi, telefon+wifi, telefon+4g közt váltogatva, majd a végén maradtam a telefonnál és ott nyomogattam a gombot, hogy próbálja lejátszani
...de olyan ütemben sikerült, hogy pl a 2. menet első fél percét kb 6szor néztem meg, mert visszaugrott a szünetig... aztán egyszer továbbment kb fél percet és akkor meg az előző pontra ugrált vissza többször... kb akkor javult meg, amikor véget ért az élő adás... sejthető volt az óriási nézettség, de mivel az egész célja a platform népszerűsítése volt, ez szerintem nagyon mellément
erre jobban fel kellett volna készülni
ui: a Tyson meccs eredménye annyira nem bosszant, mert kb ez volt várható... sok az a 30 év difi... de ahogy ez az ember 58 évesen formába kapta magát, az hihetetlen
helyt állt és barátságosan kesztyűztek egyet... (kb ez volt a forgatókönyv) Tyson ettől nem lesz kevesebb... meg lehetett nézni a nézők közt, hogy akikkel anno övért bunyózott, hasonló korban milyen fizikai állapotban vannak... egyikük sem tudta volna magát hozzá hasonlóan összeszedni
...de azért jöhetne már egy "top Klicsko" formában levő bunyós, aki mutat pár újat ennek a hülyegyereknek
...ami jobban bosszant, hogy a Serrano meccs végét nem láttam és most olvasom, hogy az ellenfelét hozták ki győztesnek
ez mocsok dolog... jobb volt, a meccs felét vastagon felrepedt szemöldökkel simán hozta, ellenfele meg aljasan fejelgetett a sérülésre...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest