- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Azzal már megbékéltem, hogy leírjátok, hogy mennyi az annyi.
Arra viszont nem vagyok már kíváncsi, hogy ez kit zavar nagyon, kevésbé, és kit nem. És ez saját magamnak is szól, mert korábban én is belementem ebbe az értelmetlen vitába. Ha valakit zavar, oké, de leírni (sokadszor is) értelmetlen, ahogy azt is, hogy engem pl. nem zavar, sőt fel sem tűnt (egy esetet kivéve) a minőségromlás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra viszont nem vagyok már kíváncsi, hogy ez kit zavar nagyon, kevésbé, és kit nem. És ez saját magamnak is szól, mert korábban én is belementem ebbe az értelmetlen vitába. Ha valakit zavar, oké, de leírni (sokadszor is) értelmetlen, ahogy azt is, hogy engem pl. nem zavar, sőt fel sem tűnt (egy esetet kivéve) a minőségromlás.
l.skywalker
kmarci25