-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Már elnézést, de ne Te szabd már meg az én pénzügyeimet. 🙏🏻😉 Nem hiszem hogy két doboz cigi ára kitesz egy előfizetést, tekintve hogy nem dohányzom, ez a példa engem nem is érint, továbbá több streaming-re fizetek elő, így igen is számít, ha csak egy lenne akkor oké.. Akinek zavarja ez az önérzetét, ugorja át a posztom. Szerintem nem a Te zsebedből veszem ki a pénzt, teszem hozzá gyorsan senkiéből sem, hiszen nem ingyen használom én sem, adok érte magyar forintot.

ui: Egész nap nem nézem, ez is erős túlzás, dolgozni ki fog?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt a témát le is zárnám itt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
kmarci25