Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
üzenetére
Nyilván a Kodi és a Netflix add-on (inkább utóbbi) nem tökéletes. Az más kérdés, hogy a Netflix halálba bonyolított másolásvédelme okán még akkor is egy vesszőfutás (spec. hw. és fw.) a rendes lejátszás, ha az ember tisztességes előfizető. A (leg)szigorúbb widevine (L1) miatt egyébként is máshogy viselkedik az add-on Win alatt és Android-on is. Utóbbinál próbáltam L3-as és L1-es tablet-en is, de kb. mind1gy volt neki (ugyanúgy sz@r volt). Aztán az L1-es tablet-en feltettem a natív klienst, és az úgy tűnik (!) már HD (esetleg FHD)
(#3869) BornToBePuli
Szeretem a Kodi-t, de úgy tűnik a Netflix esetén (ha marad az előfizetés) - egyelőre legalábbis - el kell felejtenem.(#3873) csiribá
Az HBO GO tökéletesen működik. Nem állítom, hogy sosem volt vele gond, de sokkal jobb minőséget produkál, mint a natív Android-os (nem Android TV-s, azt még nem próbáltam) alkalmazás.(#3875) kory24
"Miért jó amúgy akár HBO GO vagy Netflix-et KODI-ben nézni?"
Nekem (!), az egységes, és szép felület miatt. Ott van minden (TV, rádió, offline filmek, stb.) egy helyen. A lejátszás minősége is sokkal jobban paraméterezhető (így akár jobb is tud lenni). Nagy kár, hogy a nagyok nem, hogy nem támogatják, de még keresztbe is tesznek.
"youtube próbáltam KODI alatt (reklámok miatt), de azzal se ment HD...."
Egyetlen dolgot kell módosítani, és működni fog a(z) FHD
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25