Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise
    senior tag

Nah nem mintha egyébként húdesok jó és okos sci-fi készülne manapság. :D

Szerintem magasan a Netflixnél található a legtöbb minőségi tartalom ennyi pénzért. Lehet 100-ból 70 nem nagy szám, de ugye több száz (sőőőt) cucc készül náluk évente és ezek számra egyre csak nő.

Szerintem nem több a szar, mint régen, sőt, filmes témákat illetően soha nem is voltak topligában, de azért a közelmúltból is volt pár elég komoly cuccuk. Roma, The Ballad of Buster Scruggs, The Other Side of the Wind, Private Life... Ezek mind tavalyiak... Nem rossz lista, és még ezek tényleg csak a legelismertebbek...

Szóval lehet egyre több lesz a szar, mert már havi 200 nézni valóval bővül majd a kínálat, de engem hol érdekel, amikor abból ~60 instant nézős?

Vannak nagyon jó dokusorozataik is, igazából tényleg már a tavalyi tempót is alig tudnám győzni, a következő pár évben meg aztán elszabadul a pokol.

Sokkal nagyobb gond a lokalizáció kérdése, jó lenne, ha minden nettflixes cucc kapna feliratot. Akár népszerű kommersz cucc, akár nem, mert a népszerűtlenebbre lehet kíváncsibb lennék, és ahhoz egyébként lehet sosem készülnének feliratok, ellenben a népszerű, kommersz cuccokkal...

Remélem tényleg lesz valami kisebb BUMM, aztán maradok is előfizető, mert még elmaradásaim így is vannak, de nyilván jobb lenne, ha több mindenből tudnék válogatni. :)

Mondjuk ahogy beindította a Netflix a gyártást, szinte kötve hinném, hogy minden sajáthoz készítenének feliratot, de aztán ki tudja... Minden csak pénz kérdése. Végtére is a HBO is megoldja, hogy a nem saját cuccaikhoz is legyenek...

Új hozzászólás Aktív témák