-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Kodiból a 18-as kell mindenképp, feliratnál pedig filmekhez az OpenSubtitles, sorozathoz a Super Subtitles van beállítva. Az Opensubtitlesre egyszerűbb ha van egy regisztráció, mert sokszor hivatkozik arra, hogy anélkül nem megy. Néha behülyült, és még úgy se... De lehet saját egyedi felirat mappát is megadni, és akkor onnan lehet betöltetni a feliratot, ha máshogy nem megy. Ezeket könnyebb volt beállítani, mint a Netflixet alá
, ami egyik eszközön elsőre ment, másikon meg nem, a függőségek miatt.
Nekem nem fejlődött annyit az angolom
bár már néztem úgy angolul egyszerűbb mesefilmet (pl. Gnome Alone), és mese sorozatot is, hogy bár nem értettem mindent - főleg a filmesnél, néhány szót szótárazni kellett - de megértettem miről szól, és nem kell magyarul megnéznem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ami egyik eszközön elsőre ment, másikon meg nem, a függőségek miatt.
bár már néztem úgy angolul egyszerűbb mesefilmet (pl. Gnome Alone), és mese sorozatot is, hogy bár nem értettem mindent - főleg a filmesnél, néhány szót szótárazni kellett - de megértettem miről szól, és nem kell magyarul megnéznem.
l.skywalker
kmarci25