- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
idioty
tag
Őszintén szólva az összefoglalóban én is örülnék neki, ha a Kodiról lenne egy külön részletesebb leírás. Pl amit nagyon hiányolok, az az, hogy melyik Kodi verzió kell és melyik kiegészítőt (és honnan) telepíteni, valamint ami fontos, hogy melyik felirat kiegészítőben keressünk. Valamint talán a netflixes kiegészítő fórumát is be lehetne linkelni. Ami még hiányzik az összefoglalóban, ami sokszor elhangzik, hogy melyik böngésző milyen minőségű streamet tud lejátszani.
Még október elején próbálkoztam a Kodival, akkor a 18-as béta verziót kellett feltenni, hogy működjön és még most is csak 17.6-os verzió a hivatalos. Nekem nem működött egyáltalán a felirat keresés. Persze megint újra fogok próbálkozni, de ha lenne egy összefoglaló, talán tudnám, hogy merre induljak el.
Jut eszembe egy másik téma: sorozatjunkie-n hozzászólásokban jelezték, hogy még ebben a negyedévben várható a Netflix felület teljes magyarítása. Továbbá szépen érkezni fognak a feliratos tartalmak.
Ugyanúgy a feliratokkal kapcsolatban nemrég felmerült, hogy az egyik sorozat rögtön megjelenéskor magyar feliratot kapott és talán most beindul a magyar felirat gyártás. Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a tavalyi Outlander évad hetben megjelenő részekhez is 1 nap késéssel érkezett a felirat, de még sem történt előre lépés 1 év alatt. Sőt a mostani Outlander évadhoz már meg sem jelenik a magyar felirat később sem.
Valamint ahogy olvastam a sorozatjunkie hozzászólásokat, abból az derül ki, hogy jogi dolgok miatt nem biztos, hogy a Netflixen múlik, hogy melyik film vagy sorozat kap magyar feliratot. Persze ezek nem a Netflix gyártotta tartalmakra igaz. Én első sorban a saját tartalmakról hiányolom a feliratot.
Ugyanakkor mint ahogy már említették előttem is, iszonyatosan nagyot fejlődött az angolom, mióta netflixet nézek. Én még a közép fokót sem tudnám még most sem megcsinálni valószínűleg, de simán nézek sorozatokat Netflixen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25