Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
Ha már felirat és lehet már írtam anno, akkor elnézést: a Stranger Things esetén igen csak csalódott vagyok, mert okés hogy amint kijött a 3.évad gyári felirattal, Szigonyék már nem is fordították
Pedig nekem a Tótágas jobban tetszett mint a Fejjel lefelé világ pff
Szóval van aki a hivatalos fordítást várja sok esetben, én meg azt mondom, hogy az "amatőr" munkák sok esetben jobbak. Ja és ők hobbiból fordítanak/fordítottak.Szinkron hiánya engem nem zavar, az Élősködők c. koreai filmet is eredeti nyelven néztem meg. Végiggondolva pont az eredeti hangsáv az ami mindent tartalmaz: háttér zörejek, vízcsobogás, madárcsicsergés stb stb. Volt hogy oda-vissza váltogattam az eredeti angol és a szinkron között egy filmnél már vagy 10+ éve és a szinkronnál konkrétan a nagy csend volt 2 beszélgetés között.Na utána már másképp tekintettem a feliratos filmekre/sorozatokra. Vagy még egy példa: az RTL kivágott 3-4percet a Dr. Csontból (Bones) és a read.nfo-ból derült ki számomra. Pedig vannak jól sikerült sorozatszinkronok, ez is tetszett pl.
Pár gondolat még a sorozatokról, ha már ilyen bőre eresztettem: nagyon nagy a kínálat itt a Netflixen, viszont nagyrésze mintha valami kábeltv-s csatornára menne és még kb. be is tudnám lőni, hogy ez elférne a Viasaton, ez a Comedyn stb , csak itt nincs reklám benne.
Kilehet fogni jókat, de nagyon sok olyan van ami pár rész után kuka. Szoktam figyelni ki mit ajánlgat vagy esetleg ránézek a sorozatjunkiera , bár utóbbin van hogy olyat is lehúznak ami meg nekem szimpi. Jó dolog ez a stream, mert pl. egy bővebb évad akár 40GB is lehet és "csak" 720p-ről írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Honor 200 pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig nekem a Tótágas jobban tetszett mint a Fejjel lefelé világ pff
l.skywalker
kmarci25