Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Dezmo
csendes tag
Én már 2x vásároltam ott. Elősszőr elírtam a RAM rendelést, de látták, hogy milyen alaplapot veszek és a visszaigazolásba megírták hogy f.sz vagyok, persze teljesen kulturáltan. Most meg vettem volna egy Codegen házat, de azt írták, nagyon sok garis probléma van vele inkább mást vegyek, de ha ragaszkodom hozzá akkor hozzák. Nekem másnapra már ott volt a cucc a boltban.
Tehát szerintem rendesek, értenek hozzá, meg aránylag olcsóak is..
Osztályzat 5. Mert a bolt maga kicsit gagyi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest