Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Hello.
Youtube? -
elistvan
őstag
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Hogyhogy hol találod meg? Gondolom az az első rész.
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok! Én nem zenét, hanem egy videoklipet keresek. A szám címét tudom: Cosmic Gate - Exploration of Space. A klipben egy Star Wars-os jelenet van, amikor a kis Anakin megnyeri a fogatversenyt (podrace). Tudja valaki, hogy ezt hol találom meg?
-
Oldfoksz
aktív tag
Több szám is lenne amivel kapcsolatban szeretnék kérdezni,
de azért nem dudolhatom ide ...
Egy magyar zene már règen (10+év) lenyomozhatatlan
számomra:
- egy nő énekli
- a zenei stilus a nemzeti rockhoz hasonlit,de nem höbörgő-
nosztalgiázó amatőr kivitel, hanem profi.
- a témáról csak annyi maradt meg bennem hogy valaki
hajnalban részegen botorkál haza. -
elistvan
őstag
Igen Orbit,. Carly Ray Jepsen - Call me maybe
-
yanna
addikt
Hi!
Azt hiszem rágó reklám, amikor egy fekete fickó a liftben megeszi, utána táncra perdül folyosón, lépcsőn. Melyik nóta lehet ez? -
ledgeri
nagyúr
Ok... másért jöttem, de nem gondoltam volna, hogy Indiai Metált hallok ma...
Én csak a most futó "mindenhol appozós" MBH bank App -reklám zenéjét keresném... megakadt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sziasztok!
https://www.facebook.com/watch/?v=2250063038502886
Ennek a számnak mi lehet a címe? A shazam nekem nem ismeri fel. -
Aladdin
aktív tag
-
Niki565
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy igen régi dalhoz.
A klippjében, ha jól emlékszem egy szőke nő vezet egy motort.
A klipben egy piros és egy kék motor van egy régi Pc s játékról lett másolva és csíkokat húztak. A padló kockás volt és fekete és a csajszi énekelt benne. Remélem tudtok segíteni! -
samu2062
senior tag
-
zseko
veterán
válasz
Fecogame
üzenetére
Hát ez így tényleg erős, mert még bele is kiabál, így emiatt még inkább nem hallani
Ami nekem erről beugrott egyébként, bár kétlem hogy ez, mivel más a hangszín, meg az a jellemző aminek nem jut a megnevezése az eszembe, az a Bloodywood - Aaj.
-
Ez így erős lesz, mert 3 másodperc van meg egy zenéből (rock), de hátha

Ha nem is pont ez, de bármi hasonló is jó lehet, úgyse ismerem fel ennyiből
-
-
Aladdin
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
elistvan
őstag
Nekem olyan mintha szinkronszínész Csondor Kata énekelné a dalt ha ez segít.
-
Sziasztok,
JockyTV-n Szellemekkel suttogó reklámban ami mostanában megy, mi a dal címe/előadója?
-
zseko
veterán
Üdv, most találtam rá egy régi dvd-men erre a zenére, semmi nem ismeri fel, spotify, gugli, youtube, rákeresve sem találtam meg. Leírom az első pár versszakát, hátha valaki abból rájön ki az előadó és mi a számcím. Nő énekli.
A haja most szőke, és a szeme kék,
Végre itt van a nő, akire vártál rég.
Télen a szoli, nyáron a balaton,
És minden percben, csörög a maroktelefon.
Álmaid nője, milyen nagyszerű,
Csak ne lenne, ilyen egyszerű.De végülis feltöltöttem youtube-ra, meghallgatva talán egyszerűbb: [link]
-
rushty
őstag
válasz
forum_user
üzenetére
Katy Perry Roar
-
forum_user
tag
2020 környékén hallottam először. Egy nő énekli ezt a zenét, a lényege hogy a dzsungelben bejut egy barlangba ahol megtalál egy nagyméretű szimbólumot, ez van a klipjében. Mi lehet a szám címe?
-
stawros
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Szia!
Az előadó neve Ayla-Ayla, a car keys-től az már utólagos feldogozás.
[Ayla part 1-2]
Bár nekem a Kosmonova-Ayla('97.Dj.Taucher Remix)ami bejön. [Kosmonova] érdemes a legvégéig hallgatni.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Ismerősöm küldött egy zenét, a számcÍm megvan, de mióta küldte engem jobban érdekel a dolog mint őt
Szóval a lényeg, hogy a zenéről egy film jut eszembe mintha régebben ott hallottam volna. Valakinek megvan esetleg? Amúgy a zene a car keys
[link] -
Aladdin
aktív tag
-
MMIX
addikt
Nem tudok németül.
Azt írják valamelyik ExeCuuuuute -
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Az itt hallható zenét keresem: [link] -
coco2
őstag
-
-
-
-
samu2062
senior tag
válasz
samu2062
üzenetére
Meglett közben.
MRW a neve.
Annyiban emlékeztem rosszul, hogy "kabátot" helyett, "ruhát" szerepel benne.
A dal pedig: Egy centire -
Siriusb
veterán
Üdv!
Ha valaki megmondaná a háttérben szóló dal címét, azt megköszönném:
https://www.youtube.com/watch?v=1fo9RxJulzA -
chungee
addikt
Sziasztok! Ezt a verziót keresem amit a trailerben hangzik
-
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy magyar rapert.
Két száma is volt, amit régen hallgattam, de most nem találom. A neve 3 betűből áll, mint például a BSW. Először azt hittem hogy az, de nem. A BSW az más.
A videó klipekben kopasz a srác.
Két dalrészlet jut eszembe, de szerintem két különböző dalból származnak.
1. "Mindig számolni kell a hibákkal.
2. "De senki nem ad rád kabátot, hogy télen meg ne fázz."
Ezekre hiába keresek rá, nincs találat.
Ha jól emlékszem, volt egy közös dala is, valami Claudiával.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni. -
ledgeri
nagyúr
Úgy emlkeztem, hogy a rég keresett videóklippre is írtam egy bejegyzést, de nincs a listában, szóval pótolom:
Ez egy 2012-2014 es klipp (talán). Egy fehér tantermet látunk, mi vagyunk a -hiányzó- ablak felöli oldalról a nézők, balra falon a tábla, fekete. szembe oldalon a folyosó melletti fal, tábla felöl ajtóval, rajta alap tantermi-fali dolgok, jobbkézről hátsó fal. Egész kép fehér-szörke árnyalatos, de csak ilyen színű, nem B&W (falak, plafon padló mind fehér), az asztalok székek szürkék, vagy feketék.
Egyszer csak fiatal lányok, nem gyerekek, csajok, 3, jön be az ajtón, ugrálnak, talán lassítva. Tologatják egybe az asztalokat, vagy pont szét (vagy is is..) szervezkednek. Leülnek körben, talán sötétedik a kép (hangulat világítás, nem "esteledik") elkezdenek valami démonit idézni... vágás üres világos terem... vágás minden szanaszét repül a terembe (fizikailag pontosan IRL erről később), a zene tombol, tetőpont:
A mennyezetről valami kristályos dolog ereszkedik le, ők fejjel egymás felé lefekszenek alá villanás, zenevég.
Klippvég: egyikük lábáról felfelé pásztáz a kamera, mikor látjuk hogy próbálnak felálni, de mindegyikük furán magának hanyadt áll >> fejük összenőtt, így bénázva lépegetnek kifelé és tűnnek el a folyósóra nyíló ajtón.Legrosszabb, hogy még láttam a hogyan készültjét is a klippnek, amiben látható hogy a terem, mint egy vasúti kocsi, ablak felöl balra jobbra gurulni-képes volt,, és volt egy bazi nagy faltörő-kosként ejhető súlly, amit egyik másik irányból ejtegettek rá, mikor bent kamerák voltak rögzítve, így a kamerák -szügük miatti külső referencia pont nélkül- azt vették fel, hogy a semmiből érkezvén csak röpülnek az asztalok és a székek meg a berendezés.
Ez kísért már évek óta, mert képre emlékszem, alapból zenére is nagyon, de előadók, címek még aktív rádiózással sem igazán maradnak meg. Nem tudom, hogy miként kaptam róla infót, de mintha egy webes cikkben olvastam volna róla beágyazott videókkal mikor még friss volt. Lehet hogy emailben jött, lehet, hogy facebookon megosztottam őket (emiatt nem töröltem már azokat évek óta...) Talán valami skandináv dolog volt, de lehet, hogy nem.

Már ott járok hogy a megtalálónak pénzjutalmat ajánlok fel, de tényleg
!Egyébként meg: Sorozat alapú zenekeresgetéshez ajánlom a https://www.tunefind.com/ -ot. Mostanában segített 1-2 dologban!
-
batyuska100
senior tag
válasz
blackvinyl
üzenetére
Hasonlít, de nem az.
Valami AI-al leszedtem róla a beszédet, gondoltam hogy így hátha felismeri a Shazam vagy valami de még mindig semmi. Felraktam Youtubera, hátha jön egy copyright claim de még az sem szól bele. [link] -
blackvinyl
tag
válasz
batyuska100
üzenetére
Jjos - Show me love valamelyik remix lehet, van egy pár a YouTube-on.
-
batyuska100
senior tag
Hali
Itt mi megy a háttérben 5:37 és 10:10 között?
[link]
Annyit értek belőle hogy Show me love de egy csomó ilyen zene van amiben hasonló a szöveg. -
csadi0011
őstag
válasz
regener
üzenetére
Pedig az a rész is abból van.
https://youtu.be/HtPL2YhK6h0?t=210
3:30 -
regener
veterán
Sziasztok, próbálkoztam Shazam és Google hangfelismeréssel, mindenféle siker nélkül mert túl rövid a részlet amit keresek.
A következő videóban 1:27-től 1:32-ig hallani a keresett zeneszámot, hátha valaki felismeri valahonnan

-
G@ben
addikt
válasz
rushty
üzenetére
Közben rájöttem, miért gondoltam, hogy nő. Az Imanbek remixet szokták adni a rádióban, én azt hallottam.
-
Gali199qd
tag
Sziasztok!
Régen láttam/hallottam egy klipet youtube-on amiben egy néger család van, ugráló hangfalak, egy valami blabla szöveget mondanak benne egymásnak és ugyanazt vissza, és sétáltatnak benne egy kutyát ami ugyanúgy visszamondja .
Esetleg valakinek ismerős lehet így ,,leírás" alapján?
-
stawros
tag
Szia!
Elsőre amit megnyitott nekem a t*c-t*k link, az Dr.Alban-It's my life amikor 2-szor kattintottam rá, akkor már más videót hozott be más zenével.

-
coco2
őstag
-
G@ben
addikt
válasz
rushty
üzenetére
El is felejtettem, hogy kérdeztem. Átnéztem több oldalt, de nem találtam meg. Annyi maradt még meg, hogy új dalról van szó, illetve ez a rappelve kiabálás két szótagos szavakból áll, amiket mintha felsorolna, azaz van köztük egy pillanatnyi szünet. A hangja meg kicsit erőtlen, valószínű ezért is kiabálós.
-
G@ben
addikt
A rádióban mostanában játszanak egy angol nyelvű dalt, amiből csak annyi maradt meg, hogy egy lány rappelve kiabál. Ebből tudja valaki, hogy mi lehet?
-
csadi0011
őstag
-
minek?:S
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Örülök hogy feldobta a napodat

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)