Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaara01
tag
Mi ennek a címe? [link]
-
zlotty
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni mi a címe a számnak a videó alatt?
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Ebben a videóban lévő zene címe érdekelne. Köszönöm szépen!

-
whited
addikt
Sziasztok
9.47nél valaki megmondaná mi szól?
https://youtu.be/jWIVAP-zW14
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Ismeri valaki a háttérzenét esetleg?
[link]A szöveget hiába értem, nem találtam meg eddig.
50 mp-től 1:57-ig tart folyamatos megszakításokkal.
Köszi előre is.

-
MMIX
addikt
Jani házhoz megy tv műsor zene INXS - Beautiful Girl
INXS - Beautiful Girl 1992. -
-
MMIX
addikt
Egyébként jó lett a bepötyögés, felismertem, továbbdúdoltam, de a címét nem tudom.

Szerintem újabb 80's-90's (inkább 90's eleje). Szomorúbb dal , férfi énekes, ilyen búgóbb hangú, közel énekelve a mikrofonhoz.
Emlékeim szerint.Szerintem ismert zene, de itt csak egy páran vagyunk akik idejárnak válaszolni. Másik topikban esetleg.
-
Patrick76496
őstag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi ennek a szomorú számnak a címe ebben a videóban 5:26 után? Egyébként szerintem maga a tény is eléggé az amit elmesél, de ez most nem ide tartozik.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Örni
senior tag
Ciki, de nem jut eszembe egy szám címe, bepötyögtem az első pár másodpercet, 60-as, 70-es évek:
-
MMIX
addikt
válasz
Ricardo128
üzenetére
Roger Sanchez - Another Chance (Directors Cut) ? Csak tipp.
-
gaara01
tag
Mi a zene címe? [link]
Talán egy instrumental, nem tom, de ezt keresem. -
Temerti
tag
-
gaara01
tag
Ezt a remixet keresem: [link]
Köszönöm.
-
MMIX
addikt
válasz
gaara01
üzenetére
Major Lazer - Get Free ft. Amber of the Dirty Projectors
Major Lazer - Get FreeRemixet nem keresem meg.

-
gaara01
tag
Mi a zene címe?

[link] -
qdak
addikt
válasz
Ricardo128
üzenetére
ezt nezted: Axwell Λ Ingrosso - More Than You Know
Nakivagyok hallottam mar, de nem jut eszembe...
-
Ricardo128
senior tag
Hali!
Nekem egy kicsit furcsa kérésem lenne, mert ismerem a számot, előadót, viszont nem tudom, hogy mi az alapja. Arra lennék kíváncsi, hogy a Swedish House Mafia - Don't Worry Child c. zenének az első 5 másodperce, melyik régebbi 90-es, 2000-res zene alapja lehet? Nem erre gondolok, amit a wikipédia is ír, hogy ebből használtak alapokat. Konkrétan arra az alapra gondolok, ami az elejétől szól, körülbelül ilyen zenei korszakból tippelem. Lehet, hogy nincs ilyen, de megesküdnék rá, hogy létezik, vagy csak álmodtam, nem tudom.
Előre is köszönöm!

-
Nakivagyok
tag
-
gaara01
tag
Hali, mi a zene címe?
[link] -
Agostino
addikt
sziasztok
[ez] nekem feladta a leckét, pedig nagyon tetszik a zene. kicsit olyan tom dissevelt vonal, de annál újabb kell legyen. shazam dobott ki ezt-azt, de köze nem volt hozzá. annyi tudok, hogy a webm neve lefordítva mikront jelent, de ennyi : (( ez nekem sokat nem segített
-
elistvan
őstag
válasz
MarioAna
üzenetére
Szerintem ez lesz az. Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz - Prayer In C (Robin Schulz Remix)
-
MarioAna
senior tag
Ebben a magyar számban a 0:44-tól kezdődő gitár-részletnek (5 hang) mi a külföldi eredetije? Haverom dobta át, nekem is ismerős és biztos, hogy valamelyik évek óta rádiókban játszott popzenéhez nagyon hasonló, de nem jöttünk rá.
Előre is köszi!
-
MMIX
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
Csak tipp, mert előkotorni nem tudom. Nem találom feltöltve sehol sem.
Azt írja:
"What's the song that is being played in the club? When Gotti sits with Neil Delacroce and meets Sammy Gravano? "- Higher by Angelica
Higher
Performed by Angelica
Written by J Trugman and J Bunton
Courtesy of Legend Music GroupSzerintem a szövegben van ilyen hogy, "Higher" úgy hallottam.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A Gotti (2018) c. film 18:45 percében hallható zene érdekelne, ami a discoban megy. Tudja esetleg valaki?

-
qdak
addikt
Hello, a zene címe érdekelne:
[link] -
gaara01
tag
mi a címe ennek a muzsikának? [link]
-
pro70
senior tag
Aranyélet 2. évad 5. rész [link]
Kérem szépen a dal címét

-
scofield657
csendes tag
Sziasztok!
Ennek a zenének mi a címe?
https://drive.google.com/open?id=1EUJIKwm2-pudycqecfNn9fwsBoVbt9rmTudtok segíteni?
Köszi
A. -
SunMount3r
nagyúr
Hát ez link-elt szám kicsit elbizonytalanított. Tisztán úgy emlékeztem, hogy rádióban hallott verzióban kifejezetten "Angolos-angol akcentusa volt", ez pedig egyértelműen franciás
(ezért is vetettem el, amikor rákerestem a wiki-ből). Persze csak félfüllel hallgattam. De a dal az biztos stimmel. Ettől még lehet ő volt az, pedig vagy 3 számába is belejátszottak, az egyikben meg szinte csak simán "beszélt", de akkor a francia akcentus nem tűnt fel, inkább épp az, hogy Britt-es. De lehet, hogy csak megviccelt a fülem. -
MMIX
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Maurice Chevalier - It's a Bore (Gigi)
Női énekessel is van-e nem tudom, az említett rajzfilmben énekel és ugye sanzonénekes volt Maurice Chevalier.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Akit én keresek azt időben nem tudom pontosan belőni, de egy elég régi férfi énekesről van szó. A ténykedése lehet az 50'-től a 80' évekig is akár, de lehet még sokkal régebbi is. A rádióban hallott felvétel minőségéből és hangszereléséből ítélve. Amolyan "Angol sanzon" stílusú zenéről van szó és az énekesnek voltak néha elég vicces-komikus, amolyan "Angol humoros" szövegei is. Nem kizárt, hogy komikus is volt emellett. A dalban, amit elcsíptem a rádióban pl. egy női énekessel "vitatkozott" a "földről", hogy az egy "csodákkal, miegyébbel teli hely" vs. "csak egy golyó". Ez is volt a refrén csattanója, hogy "It's a ball!".
Még annyi, hogy állítólag (a rádióban mondták), köze volt az "Aristocats" c. régi Disney rajzfilm zenéjéhez is, de a wiki oldalán nem találtam meg pont ezt az énekest.
Hátha itt valakinek beugrik valami erről.
Köszi!
-
MMIX
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Akkor passzolok/időlimit, talán arcról felismeri valaki a zenészeket, ha később vitte valamire.
Vagy a szövegről, ha tényleg atomos.
----------------------Kérdezők legyenek szívesek a már bejárt utat leírni, hogy az esetleges segítők ne pocsékolják az idejüket, hogy ugyan ott lyukadnak ki, és elment akár fél óra is/kérdés a semmiért.
Eléggé lelombozó válasznak, "hogy azt már próbáltam".
Meg hasonlók. A félrehallott szövegek keresésével próbálkozni sem kellemes.
Már ha valaki sikeres válaszban reménykedik.

-
MMIX
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
-
válasz
MasterMark
üzenetére
-
Oliverda
félisten
Aki a fütyürészés alapján felismeri, annak fizetek egy sört. Na jó, kettőt.

-
MMIX
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Metal topikban hátha felismeri valaki.
(#19730) rolland88:
youtube.com-on próbáltad-e beírni, mert van régi feltöltött ilyen című zene, Run DMC vs. meg amit írtál.
-
westcoastog
veterán
Kíváncsiságból, hátha tudja valaki, ma megnéztem ezt a kisfilmet Scene: Young Hungarians (1988), 17:43-nál lévő bandát ismeri valaki? Semmit nem találni róluk, dalszövegre sem dob semmit a kugli.
Kíváncsi lettem. Videó onnan indul.
-
rolland88
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni, egy számot keresek de nem emlékszem a pontos címére.
Egy mix volt, cosmic gate vs valaki, a fire wire és talán snap rhytm is a dancer, meg talán run dmc volt összemixelve.
Valakinek nem rémlik kb 10 évvel ezelőttről egy ilyen zene? -
Mtbsrác
senior tag
Sziasztok!
Ennek a számnak a címét keresném Sajnos nem segít semmi felismerős program se.
-
MasterMark
titán
[link] Ennek a zenének a címét tudja valaki? Shazam nem találja.

-
Song
újonc
Én is több videó kommentjeit megnéztem, őszintén szólva Jennifer Paige már a fülemen jön ki.. Ez egy akusztikus dal, a hölgynek rekettesebb komoly hangja van, a linkkel nincs semmi gond.
Én nem találtam a stáblistában sem.
Amit te linkeltél ,ahhoz sincs semmi köze, mindenesetre köszönöm a válaszod! = ) -
MMIX
addikt
válasz
kenny123
üzenetére
www.mostszol.hu
http://zene.slagerlistak.hu
Itt a JONAS BLUE feat. DAKOTA -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Az idei Tracy Chapman - fast car legtöbbet játszott feldolgozása melyik volt, esetleg ki tudna valaki segíteni?
Kb. 1 hónapja elég sokat játszották, nem találom... Köszi!
-
MMIX
addikt
Azt írják a videó alatt hogy, Jennifer Paige
Meg itt is: [link]
"Why do I have to be the one who tries to keep you here next to me
Why do I have to see forever in your eyes looking back at me
I ask myself if am I supposed to know how to hold and still let you go"Tényleg ő vagy nem , én nem tudom.
www.imdb.com oldalon Tiffany három száma van.
www.tiffanytunes.com [link]
Még a film végén a stáblistában megnézheted hátha írják a felhasznált zenéket.
Lehet hogy nem adták ki lemezen csak a filmben szerepel a zene.
Meghallgatni nem tudtam, már nem működnek a több éves linkek. -
Song
újonc
Üdv! Van egy film: Gyilkos cápák - Veszedelmes vizeken /Spring Break Shark Attack amiben egy lány és egy fiú lassúzik, itt a részlet a video amiben elhangzik a dal [link] Ennek a dalnak a címére és/vagy előadójára lennék kíváncsi. Próbálkoztam 3 féle zene felismerő programmal (SoundHound, Soly, Shazam) sikertelenül.. és a dalbol kihallott szöveggel is próbálkoztam google keresőben, szintén sikertelen
Már nincs ötletem ,de hátha valaki felismeri az énekesnő hangját vagy akár a dalt is
reménykedem. -
laskr99
addikt
Nem dalt keresek hanem bandát!
Fellépéseken mindig űrhajós szerű ruhában vannak, electrot játszanak gitáron, és dobon. Tudja valaki a bandát? Nem jut eszembe és elfelejtettem a nevüket, pedig jók.
-
dark2
tag
Kis segítség kéne, az audiotag nem ismeri, shazam nem megy a telefonomon...
3:41-től mi lehet? -
MMIX
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
Orosz filmnek a zenéje.
Прекрасное далёко
A remixet nem keresném elő. -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Sajnos a Shazam se segített a megfejtésben: [link]
Valaki esetleg ismeri a számot?
Próbáljunk a látványtól elvonatkoztatni, a zene előadójára és címére kéretik koncentrálni.

-
Liner
aktív tag
Készüljetek mert óriási hülyeséget fogok írni...
telmiboy jentevillámente joj domi joj de dóró szekvoszente nisz náloáj jettaittikvánte nisz náoláj énávill szente.

Refrén
u u uváovááá u. u. uváváá áá uuváová uuváovááá Közbe ritmusra taps. Még régen raktam be kedvencek közé de elveszett imádom azt a számot ez spanyol vagy olasz akar lenni a videon manga tinik táncolnak farmerben rajzoltak és rohadt jól ritmusra rázzák-
Ennél boldogabb jókedvűbb zenét még nem hallottam meg szerintem nem is fogok.
Nagyon HAPPY az ének meg a ritmus mintha valami nagyon boldog véget érne. Nem is valami hanem minden...Na ha valaki ezt megfejti annak fizetek esküszöm..
-
unravel
őstag
Hali!
Egyszer már kérdeztem. És kaptam is választ, ami azóta nem elérhető.
Szóval, ez melyik remiksz? Summertime Sadness
köszi -
gaara01
tag
Mi a címe?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- DeepCool Tápegység 500W - PF500 (80 Plus, Aktív PFC, 12cm )
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ezért is vetettem el, amikor rákerestem a wiki-ből). Persze csak félfüllel hallgattam. De a dal az biztos stimmel. Ettől még lehet ő volt az, pedig vagy 3 számába is belejátszottak, az egyikben meg szinte csak simán "beszélt", de akkor a francia akcentus nem tűnt fel, inkább épp az, hogy Britt-es. De lehet, hogy csak megviccelt a fülem.

Ennél boldogabb jókedvűbb zenét még nem hallottam meg szerintem nem is fogok.