- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
arnyekxxx #101 üzenetére
Ennek a szamárkerülgetős játéknak valóban ő volt a feltalálója
-
h1mpi
félisten
válasz
arnyekxxx #65 üzenetére
Nem vagyok gazdag, napi 8 órát dolgozok a munkahelyemen alkalmazottként. A gazdagság nem itt kezdődik. Egy teljesen átlagos ember vagyok, akinek van egy kis esze és nem a fórumokon okos, hanem a való világban.
Mumukuki: legalább nekem van mire... de sokaknak nincs és mégis itt verik magukat mekkora királyok. Jesolo-ba a családdal járunk 3 gyerekkel, nem vagyok vállalkozó. Neked is mondom teljesen átlagos magyar ember vagyok, aki nem sopánkodik miért nincs, hanem tesz érte, hogy legyen. De a magyar mentalítás az, amit itt kapok, hozzászoktam. Ha valakinek nincs másnak se legyen, pusztuljunk el együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged