- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
arnyekxxx #65 üzenetére
Nem vagyok gazdag, napi 8 órát dolgozok a munkahelyemen alkalmazottként. A gazdagság nem itt kezdődik. Egy teljesen átlagos ember vagyok, akinek van egy kis esze és nem a fórumokon okos, hanem a való világban.
Mumukuki: legalább nekem van mire... de sokaknak nincs és mégis itt verik magukat mekkora királyok. Jesolo-ba a családdal járunk 3 gyerekkel, nem vagyok vállalkozó. Neked is mondom teljesen átlagos magyar ember vagyok, aki nem sopánkodik miért nincs, hanem tesz érte, hogy legyen. De a magyar mentalítás az, amit itt kapok, hozzászoktam. Ha valakinek nincs másnak se legyen, pusztuljunk el együtt.
-
h1mpi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #63 üzenetére
Én rég nem kaptam majd most fogok
de addig hadd szóljon
-
h1mpi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #58 üzenetére
Ez Ti képzelitek be.. nekem a Tesla előtt egy Skoda Kodiaq-om volt a feleségemnek pedig egy Renault Clio. Hidd el én se vagyok UFO, csak a Ti szemetekben azok a Teslások. Amit adsz azt kapod. De én hála istennek a kedvenc utált emberetek lehetek Teslával járok és iPhone-om van
Szarul is érzem magam nagyon
-
h1mpi
félisten
A faszerdőbe már te beleszaladtál, amikor dízelt vettél. Élj csak a múltban majd szépen kipusztul ez az elavult technológia az adblue-vel, dpf szűrővel és kettős tömegűvel együtt. A hátam közepére se kívánom már 15 éve azt a gusztustalan gázolaj szagot. Gázolajjal a teherautók és a traktorok mennek. Én két töltéssel kint vagyok Jesoloban. Egyszer Sormáson reggelizünk egy jót, majd Ljubljana-ban ebédelek a Four Pointsban, ameddig töltök és kint is vagyok. 130-150-el megyek a pályán 23 kWh-s fogyasztással, 500 LE-vel és összkerékkel. Nem kell hallgatnom a dízel kereplését egész úton. 2023-ban 2 db azaz kettő darab elektromos autó égett ki. Na hol is van az a faszerdő?
Hála istennek 2024-ben már nagyítóval kell keresni az új dízeleket a piacon.
-
h1mpi
félisten
Lemész a tengerre megállás nélkül? Ez a kedvenc dízelpárti hozzászólásom. És wc-re nem mész? Vagy használsz műanyag flakont?
Amikor Te a mocsokban wc-zel a benzinkúton vagy sorban állsz kajáért, én sok esetben a 4*-os szálloda, de legrosszabb esetben is egy bevásárlóközpontban könnyítek magamon. Mire megkajálok már megint mehetek tovább. Amúgy nem én linkeltem a Swiftet...
Méretek: az Y csomagtartója nagyobb, mint bármelyik kombié 4.7méter hosszával és majd 1000 liter csomagtartójával... sőt még 22 fokra is be lehet állítani a camp módot és bent is lehet aludni kényelmesen, mivel van hozzá méretre tervezett matrac.
Nem bűn utána olvasni az infóknak a neten mielőtt neki állsz okoskodniA Tesla nem lesz 18 évesen sehol? Miért ne lenne? Mit tudsz amit a szakértők nem?
-
h1mpi
félisten
Ja Suzuki a Ti autótok
Én nem szeretnék az első koccanásnál meghalni ebben a papírhalmazban. Mi 5-en utazunk benne külföldre egy heti csomaggal. Az Y-nak 852 liter +150 liter a csomagtartója. A Swiftnek 200 liter. Van még kérdésed vagy benézted?
Ja és az ipari hulladékot nem a minőségére értettem, hanem az egész autóra. Egy igénytelen műanyaghalmaz az egész. De mindenki azt vesz, amit akar vagy amire van pénze, de akkor nem kell fikázni a Teslát és akkor én sem fikázom a Ti autóitokat. -
-
h1mpi
félisten
Kényelmes a fotel ugye? Látom Te is az az ember vagy aki itt a neten nagyon nagy szakértőnek hiszed magad (de segítek nem vagy az). Egy 20-25 millió autó olcsó? Más elektromosra nem volt támogatás (de volt). Azért ezt vették, mert eddig senki nem tudta ezt ennyiért kihozni. Most már azért nem csak ezt veszik, mert a konkurencia (Kínaiak feljöttek az államilag támogatott veszteséges gyártással). Képzeld 24 éve az autós szakmában dolgozok (szinte az összes szakmai díjat megkaptam), kb. 5000 db autót adtam el és volt kb. 30 saját autóm mindenféle márkából. Veled ellentétben én nem csak hallottam, hogy milyenek hanem minden nap meg is tapasztalom. De persze biztosan a te véleményed a mérvadó, nem azé aki évi 30 000 km-t megy vele
Imádom ezt a világot és azt is, hogy mindenkinek lehet internet bekötve
-
h1mpi
félisten
Látom nagy szakértője vagy a témának
Van két Teslám és köszi elég más szint a Suzukitól, ami valóban egy ipari hulladék.
De szerintem Te még maximum az utcán láttál ilyen autót, de már okosnak gondolod magad...Biztosan azért lett a világon a legtöbbet eladott modell a Tesla Y (1.23 millió db), mert annyi a hülye ember és olyan szar az autó.. biztosan.. hidd ezt és ülj vissza a Suziba.
Ezt csak úgy itt hagyom: [link]
-
-
h1mpi
félisten
de rajta segít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest