- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vodrosjozsi #37 üzenetére
Amikor kaptam a telót még izibe bontatlanul eladtam a buds-t jó áron, lehet nézek egy újat.
#41: kövezzetek meg, de én inkább nem koptatom a fő USB csatit, ha nem muszáj.
-
válasz
vodrosjozsi #35 üzenetére
pontosan. S7edge-ről váltottam a52S-re, az s7e leszámítva hogy miszlikbe zúztam a képernyőjét és már egy rakás rózsaszín csíkja is van, még mindíg hiba nélkül működik, kb 4 óra SOT-al. A Jack-et én is siratom sajnos, de lehet ideje lesz már BT fülesre váltani.
-
válasz
vodrosjozsi #33 üzenetére
Ha jól rémlik, volt valami kisebb covidos piaci visszaesés mielőtt kiadták, így siettek a polcokra dobni valami ritka értékállót. Megfigyeléseim szerint kb 5-6évente csinál igazán jó telót a csamcsung - illetve csinál az gyakrabban is, csak nekünk b.szik elhozni az energiahatékony snapis változatokat.
-
válasz
janeszgol #31 üzenetére
ja, igaz. De nem volt komoly bajom az a52s-el, annyi, hogy szerettem volna normálisabb tele kamerát - ez meg eléggé fehér holló, samunál leginkább csak az ultra változatokban van soksok zsetonért. Kínaiak persze belerakják a jobb telóikba a teleszkópos kamerát, de ott meg kérdőjeles a szoftver.
-
-
válasz
MikeWazowski #4 üzenetére
Kényszer volt a váltás így, még tartottam volna vagy 3 évig a gépezetet (ellopták
). Viszont elhatároztam, hogy ha már így hozta a sors, szintet lépek csakazértis, mert szeretem sokáig megtartani a telefonjaimat. Egy hosszú supportos teló sok RAM-mal gond nélkül el fog ketyegni még 5-6évig, amikor a kb már most 3évvel ezelőtti színvonal Axx biztosan sovány lesz (illetve alap biztonsági supportot se kap már)
#6: nálunk P9/pro-ra lehet előfizetni, annyiért kaptam csomagban, mint amennyiért kétes hátterű dobozos P8P-ket árulnak ebayen. Annyi, hogy a 9es kicsit kevesebb áramot kér és egy kicsit KISEBB
-
Nemrég néztem körül, hogy a megboldogult a52S-em helyére mit lehetne venni, háát, brutál, hogy 3 generáció és nuku érdemi előrelépés. Végül átnyergeltem pixel pro vonalra előfizuval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest