- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az igény, és a takarékosság találkozása. Régen a Samsung is olyan készülékházakat kínált amiből lehetett látni, hogy melyik az A osztály, melyik az S osztály. Aztán úgy értékellték, ha nem kell másik házat tervezni, csak minimális eltérés van, az többet hoz a konyhára, mint az, hogy mindenki számára egyértelmű, hogy ki van elit telefonnal, és ki van népmobillal. Amúgy ezzel nincs baj, csak az az érdekes, hogy ugyanrra a házra rápakolja a jack-et pl A3x és A2x is esetében, de A5x-re már nem, mintha azt akarná sugallni, hogy a jack az egy elavult dolog (oké van benne valami), és csak a kevésbé tehetőseknek jár, úgysem vehetnek minőségi Bluetooth Samsung fülhallgatót.
-
válasz
vodrosjozsi #37 üzenetére
Nekem meg Buds FE van, és szintén nem hiányolom a jack-et.
-
-
válasz
GoodSpeed #24 üzenetére
Ami még lemaradt:
sajnos az látszik, hogy az európai piac sokkal kevésbé fontos nekik mint az ázsiai. Az ázsiai piacon a konkurenciaharc is erősebb. Ez van akkor amikor 100 földlakóból csak 6 európai. A RAM mennyiség csökkenése is érezhető különbség, de már évek óta van olyan jelenség is, hogy egy-egy modell (ráadásul fejlettebb az adott sorozaton belül, példának okáért - A73) meg sem jelenik idehaza. Vagy ott van az indiai M55, ami már tavaly is tudta a 45W-os töltést. -
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Igen, és ha azt vesszük, hogy az A56 ugyanaddig kap frissítést mint az S24 FE, amit én 270K-ért kaptam meg a Samsungtól, akkor eléggé vicces, sőt volt aki még 40K-val olcsóbban jutott hozzá. Persze tudom,hogy nem megjelenéskor kell megvásárolni, de nyilván sokan akkor veszik meg, mert ha gyér lenne debütáláskor a kereslet, akkor nem nyitna ilyen magas áron.
Szóval azért nagy fail annak, aki ezt így megveszi, és jól tippeltem,hogy drágább lesz az A55-nél is jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest