Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt tudom, párszor szívtam de nem rossz az arány így sem és simán venném őket továbbra is.
Egyik egy i9 7900x-nek hirdetett ES ami valójában egy korai Xeon volt ami ugyan működött hibátlanul és kezelt ECC REG ramokat is beleérve ECC rész is aktív volt de szorzózáras volt ez miatt alkalmatlan lett volna amire akartam használni a túl alacsony órajel miatt. 34eft volt, szerencsére el tudtam adni. Annyira jó volt hogy megtanuljak pár dolgot x299 platformról és a management engine-ról ami nem engedi húzni a xeont meg persze mikrokódokról és hogy ecc reg-et is támogat a platform asztali prociainak egy része.
A másik ES pedig egyáltalán nem működött mivel túl korai volt a ramvezérlő és csak nagyon alacsony órajelű ramokkal ment volna (x99-es DDR3 800-1066-ot kezelt csak), ezt is eladtam kis bukóval.De a több szerintem már százat közelítő ES procival nem volt gondom azaz a leírtak szerint működött. Ha nem így lenne akkor is olyan helyről veszem ahol visszakapom az árát. Bár eleve sok értékelésűtől veszek csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest