- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Ugyan már, majd használják az nvidia féle AI alapú texture compression.
RAM nincs, AI gyorsítás van. win-win
-
hapakj
őstag
válasz
HantekDSO #69 üzenetére
Uh, én az nvidia helyébe kiadnék a 4090-esből egy Geforce FX4090 Nostalgic Edition-t, ahol a Geforce csak a 3D-t gyorsítja mint régen a Voodoo-k és VGA kábellel kell átkötni a két VGA-t
S akkor lehetne S3 Trio-t párosítani 4090-essel (vagy csak egy 2D-re használt Radeon 7800XT-vel, kinek ahogy tetszik)
-
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #67 üzenetére
1080 Ti-ok simán belefértek, csak a táp csatlakozóval volt gond.
Akkor úgy tűnik már a magasággal is játszanak, hogy véletlenül se férjen bele -
hapakj
őstag
-
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #61 üzenetére
Értem. Szerintem van
Különben elég feltűnő, hogy csak a consumer vga-kon van fennt a csatlakozó és a professional Quadro, Tesla-n meg hátul.
Egy ilyen házba egyszerűen nem lehet belerakni a consumer Geforce-t.
BTW kínából lehetett rendelni olyan tetőt hozzá aminél van hely bekötni a Geforce-okat. Csak ettől persze magasabb lesz a server és nem lehet olyan jól stackelni
Meg ha esztétikát nézzük, igazából tökre igénytelen hogy a vga tetejéből lóg ki a csatlakozó, sokkal elegánsabb lenne a hátuljából ahogy régen is volt.
-
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #59 üzenetére
oké, biztos, ennek ellenére biztos örülnek annak is, hogy az ilyen vga-k nem férnek bele a szabvány szerver rackekbe
Biztos nem jön nekik rosszul
-
hapakj
őstag
Uh vagy a Mafia: Definitive Edition.
Egyszerűen ehhez a történethez kell ez a visual fidelity. Az eredeti változatot sose tudott lekötni illetve tudtam komolyan venni, meg hogy a sok balta arcú embert nem lehet megkülönböztetni.
-
hapakj
őstag
kinda igaz. Én pl kiadtam százezreket, hogy Fallout 4 menjen 4K-ban
Azért utána Doom Eternal, Detroit Become Human, Red Dead Redemption 2, GTA V, Mortal Kombat 1 s még egyebek is jó élményt adtak. S ehhez kellett a kraft ami egy 1080 Ti-ban van meg a hw-es képességek. S úgyérzem időarányban abszolút megtérült a dolog + még sok minden másra is használtam a cuccot.Illetve régebbi címekkel is marha kellemes, hogy konstans 144FPS/Hz-zel megy. Most Blood remaket toltam végig s marha jó, hogy olyan smooth
Ha lenne olyan cím, aminél zavar, hogy nem látom teljes pompájában valszeg megint bővítenék, de nem igazán van ami annyira lekötne. -
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #52 üzenetére
hát egyes házakon meg az a probléma, hogy a tetején van s nem lehet rácsukni az oldalát. De ez már régóta rövidebb kártyákon is így van már 1080 Ti-nál is fennállt ez.
Pl ennél a kártyánál semmi ok a tetejére tenni, s teljesen customnak tűnik [link]
-
hapakj
őstag
Amúgy olyan apró dolgokkal is szivatva vannak az emberek, hogy consumer kártyáknak a teteje felé van a tápcsatlakozó ahelyett, hogy hátrafele lenne, ahogy régebben mindig is volt.
Ez még egy-egy consumer PC házba is problémát okozhat, de az igazából az a célja, hogy server rackbe alapból használhatatlan legyen a kártya
Persze a quadro-kon meg teslakon mai napig hátrafelé van, nem a tetején
-
hapakj
őstag
Persze, az nvidiának mindig is volt fél profi consumer kártyája. Úgy hívták, hogy TITAN
Ezeken volt mindig is extra dupla ram, vagy valamikor extra képességeik voltak. Pl a Kepler változat elég jó double precisionban is hasonlóan, mint a Quadro vagy a Tesla.
Aztán a 30-as és 40-es szériában a 3090 és a 4090 vette át ezt a szerepet. jó kérdés miért. Lehet hogy a kínai szankciók felé legyen annyira feltűnő a dolog. (Leborult egy raklap TITAN videókártya vs leborult egy széria 30xx-es)
-
hapakj
őstag
válasz
bitblueduck #16 üzenetére
Basszus, most próbáltam Far Cry-t egy PCI-os Geforce FX-en 128Mb ram, 64 bit memória busz, és valami rettenet alacsony órajelek. Elképesztő milyen jól megy. a Doom 3 viszont játszhatatlan.
-
hapakj
őstag
válasz
MasterDeeJay #6 üzenetére
Az a baj, hogy nvidia nagyon építeni akar az "AI"-ra is a gaming sectorban. Frame generation, ray reconstrucion.
-
hapakj
őstag
-
hapakj
őstag
Bah, AMD nyugodtan pakolhatna RAM-ot a kártyáira, úgyis alkalmatlan AI-ra. Itt lenne az alkalom, hogy valamiben jobb legyen mint az nvidia, de olyan AMD-sen de neeeeem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autószerelők, autószerelés
- Kés topik
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest